office-banner
Alpina Nijverdal (voorheen Mulder Makelaardij) Logo

Alpina Nijverdal (voorheen Mulder Makelaardij)

Op jouw manier wonen, ondernemen en leven.

Overzicht

9,2

62 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Aankoop

 • Verkoop

 • Taxaties

 • Verhuur

Ben je op zoek naar een ervaren makelaar? Ons team van deskundige NVM makelaars staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Zo komen we tot een aan– of verkooptraject dat past bij jouw persoonlijke situatie.


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Omschrijving

Mulder Makelaardij heet voortaan Alpina

Mulder Makelaardij gaat voortaan verder als Alpina. Als onderdeel van dit landelijke merk bieden we alle dienstverlening onder één dak aan: van makelaardij tot hypotheken en van verzekeringen tot pensioenen.


Jouw Alpina makelaar - Samen maken we het mogelijk

Ben je op zoek naar een ervaren makelaar? Ons team van deskundige NVM makelaars staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Zo komen we tot een aan– of verkooptraject dat past bij jouw persoonlijke situatie.


Wij geloven in de kracht van samenwerken, zowel binnen ons team als met jou als klant. We luisteren naar jouw wensen, denken met je mee en zetten ons in om jouw woondromen te realiseren.


Gratis waardebepaling

Wil je jouw woning succesvol verkopen? De woningmarkt is continu in beweging en de waarde van jouw woning dus ook. Wij hebben dagelijks te maken met deze markt en hebben daardoor als geen ander inzicht in de actuele waarde van jouw woning. Meer informatie gratis waardebepaling.


Contact

Onze NVM makelaars zijn er voor jou. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het verwezenlijken van jouw woondromen. Samen maken we het mogelijk.Alpina - Makelaardij

Ons sterke lokale en landelijke netwerk stelt ons in staat om je altijd te kunnen ondersteunen. Met in totaal 16 vestigingen in Anna Paulowna, Apeldoorn, Doetinchem, Dronten, Duin- en Bollenstreek, Duiven, Emmeloord, Kampen, Katwijk, Leiden, Lelystad, Nijverdal, Rijnsburg, Schagen, Wieringerwerf en Zevenaar hebben we het voordeel om ons netwerk én onze expertise te bundelen en hierin vooruitstrevend te zijn.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Stefan Aerts, Verkoper in 2024

“Wederom de samenwerking als zeer prettig ervaren. De makelaars een medewerkers van Alpina zijn zeer deskundig , persoonlijk, vriendelijk en betrokken.”

Medewerkers

 • John Mulder - NVM-makelaar (directeur)
  John MulderNVM-makelaar (directeur)
 • Mark Wolfkamp - Kandidaat-makelaar
  Mark WolfkampKandidaat-makelaar
 • Els Geuzendam - Makelaar
  Els GeuzendamMakelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 62 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 88% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,8

  Het contact was altijd netjes, opgewekt en servicegericht. Ik heb een zeer prettige samenwerking gehad. Absoluut een aanrader. Met meerdere makelaars contact gehad en deze springt er echt uit. Het was een bewuste keus om met deze makelaar in zee te gaan voor de verkoop.

  24 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,5

  Ik mag wel zeggen Top. Prima makelaar weet waar hij het over heeft. Is met de beide benen op de grond blijven staan.

  9 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,0

  Ons contact met de makelaar was heel goed en ze zijn heel vriendelijk. Als je een vraag had dan helpen ze je heel goed en dat is wel fijn.

  18 apr 2024

Alle beoordelingen (62)

Kantoorgegevens

Godfried Bomansstraat 9
7442 TH NIJVERDAL
 • Ma09:00 - 13:00, 13:30 - 17:30
 • Di09:00 - 13:00, 13:30 - 17:30
 • Wo09:00 - 13:00, 13:30 - 17:30
 • Do09:00 - 13:00, 13:30 - 17:30
 • Vr09:00 - 13:00, 13:30 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media