office-banner
BURGERSDIJK MAKELAARS Logo

BURGERSDIJK MAKELAARS

Buitengewoon Betrokken

Overzicht

9,2

16 beoordelingen

4

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Aankoop

 • Taxaties


Specialisaties

Nieuwbouw, Bedrijfsruimte

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Engels, Nederlands

Omschrijving

BURGERSDIJK MAKELAARS heeft 5 vestigingen, die zijn gevestigd in Bilthoven, Baarn-Soest, Den Dolder, Zeist en Utrecht. Wij zijn al sinds 1957 actief in de woning- en bedrijfsmakelaardij en hebben een uitstekende en betrouwbare kennis en visie opgebouwd.


Door een combinatie van prestatie en veel aandacht te besteden aan het optimaal en professioneel presenteren van ons aanbod en een uitstekend bezochte Internetsite hebben wij een groot netwerk in onze regio. Daarnaast gaan wij voor honderd procent voor het belang van onze opdrachtgevers. Dat is wat telt voor onze opdrachtgevers!


De sleutelwoorden voor Burgersdijk Makelaars zijn vertrouwen, creatief en actief! Kortom ''BUITENGEWOON BETROKKEN''.


Burgersdijk Makelaars heeft 12 medewerkers in de buitendienst die ondersteund worden door een persoonlijke en actieve binnendienst. Onze medewerkers houden zich dagelijks bezig met het persoonlijk adviseren en begeleiden van onze opdrachtgevers. Het kopen of verkopen van een huis is vaak de grootste uitgave van uw leven. 'Wonen is maatwerk".


Daarnaast houden wij ons bezig met de aan- en verkoop en verhuur van woningen en het uitvoeren van woning- en bedrijfstaxaties voor verschillende opdrachtgevers zoals banken, woningbouwverenigingen, gemeentes, particulieren en bedrijven. Wij hebben vijf vestigingen in de regio en zijn vijf dagen per week geopend! U bent dagelijks welkom op ons kantoor aan het Emmaplein 6 te Bilthoven, Amsterdamsestraatweg 12 te Baarn (tegenover Paleis Soestdijk), Paduaweg 1a te Den Dolder, Slotlaan 66 te Zeist, of ons kantoor in Utrecht aan de Maliebaan 48 (v/h Muus & IJzerman).


Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur en zaterdag op afspraak mogelijk.


Uiteraard is het ook mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak te maken.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. van der Velden, Verkoper in 2024

“Onze makelaar was bij de verkoop van het huis, Maurice van der Lugt. Hij is een hele fijne rustige meelevende en meedenkende makelaar. Niet opdringerig en doet zijn uiterste best voor je. Altijd te bereiken mochten er vragen zijn. Ik gun iedere koper of verkoper zo'n ervaring!”

Medewerkers

 • Edwin Kotkamp - Directeur
  Edwin KotkampDirecteur
 • Marc van Olderen - Directeur
  Marc van OlderenDirecteur
 • Lot Wisman - Assistent-makelaar
  Lot WismanAssistent-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 16 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 46% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. Prijs

  Verkoper

  8,2

  Wij vonden onze makelaar zeer proactief en vragen werden snel opgepakt en beantwoord. Mede door de goede kennis van de omgeving, de passie en het enthousiasme van de makelaar tijdens de bezichtigingen, maakte dat ons huis snel verkocht was.

  20 jun 2024

 • Mevr. van der Velden

  Verkoper

  10,0

  Onze makelaar was bij de verkoop van het huis, Maurice van der Lugt. Hij is een hele fijne rustige meelevende en meedenkende makelaar. Niet opdringerig en doet zijn uiterste best voor je. Altijd te bereiken mochten er vragen zijn. Ik gun iedere koper of verkoper zo'n ervaring!

  20 jun 2024

 • Dhr. Buijs

  Verkoper

  10,0

  Top makelaar! Aanrader… uitstekend advies, groot netwerk en zeer veel marktkennis. Geholpen door makelaar Maurice van der Lugt.

  5 jun 2024

Alle beoordelingen (16)

Kantoorgegevens

Paduaweg 1 A
3734GG Den Dolder
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website