office-banner
Hofstede Makelaardij Zaltbommel Logo

Hofstede Makelaardij Zaltbommel

Een actieve makelaar met de beste verkoopkansen!

Overzicht

9

19 beoordelingen

3

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Aanhuur

 • Verhuur

 • Taxaties

 • Financieel advies


Specialisaties

Veiling, Woningfotografie, Nieuwbouw, Bijzonder beheer, Monument

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Engels, Nederlands

Omschrijving

"Bij Hofstede Makelaardij staan we vol enthousiasme voor je klaar. Met oog voor jouw woonwensen gaan we aan de slag. Van ons kun je inlevingsvermogen en betrokkenheid verwachten. We vinden het belangrijk met je mee te denken en bieden je gedegen kennis van de markt. Tenslotte zijn we al bijna 30 jaar actief in de regio.

Een eerlijk advies en meedenken is onze sterke kant, maar dat doen we graag met gevoel. Wij willen je echt begrijpen om je op de beste manier met raad en daad bij te staan. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je ons ook goed leert kennen. Dit vormt de basis voor een goede samenwerking en wederzijds vertrouwen. Zo zetten wij ons volledig in voor jouw doelen en plannen en kijken we later terug op een uitstekend resultaat. Met onze zes vestigingen in het rivierengebied kennen we de regio en zijn betrokken bij wat er speelt. Deze lokale verbinding vinden wij heel belangrijk, omdat het ons in staat stelt optimaal in te spelen op actuele ontwikkelingen en kansen. Vraag en aanbod brengen wij graag bij elkaar en we dragen ook op onze eigen manier een steentje bij aan een plezierig woonklimaat voor iedereen. We helpen je bij het vinden van een fijne woonplek".

Hofstede Makelaardij o.g.


Tuinstraat 18 Gasthuisstraat 32
4264 AX Veen 5301 CC Zaltbommel
T 0416-693800 T 0418-540111
E veen@hofstedemakelaardij.nl E zaltbommel@hofstedemakelaardij.nl
I www.hofstedemakelaardij.nl

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. den Dekker, Verkoper in 2024

“Marion heeft ons goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning, ze wist precies waar wij naar op zoek waren. Er was veel interesse in onze huidige woning, ook hierbij is Marion ons uitstekend van dienst geweest. Wij raden Hofstede Makelaardij Zaltbommel Marion Blom dan ook zeker aan! ”

Medewerkers

 • Marion Blom - Makelaar (directeur)
  Marion BlomMakelaar (directeur)
 • Charlotte van Vliet - Vastgoedadviseur
  Charlotte van VlietVastgoedadviseur
 • Macey Kerkwijk - Commercieel medewerker
  Macey KerkwijkCommercieel medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9.0

Het gemiddelde is gebaseerd op 19 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 83% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. den Dekker

  Verkoper

  10.0

  Marion heeft ons goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning, ze wist precies waar wij naar op zoek waren. Er was veel interesse in onze huidige woning, ook hierbij is Marion ons uitstekend van dienst geweest. Wij raden Hofstede Makelaardij Zaltbommel Marion Blom dan ook zeker aan!

  8 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  3.8

  De makelaar gaf aanvankelijk de indruk dat ze de woning voor een bepaalde prijs kon verkopen. Echter, zodra het contract was getekend, werd duidelijk dat ze de verkoopprijs wilde verlagen, voor een snelle verkoop. Het leek erop dat haar prioriteit lag bij het snel afronden van de verkoop om haar commissie te ontvangen. Daarnaast was er een consistent probleem met punctualiteit, aangezien ze herhaaldelijk te laat kwam voor afspraken. Dit resulteerde in situaties waarin ik zelf de potentiële kopers moest ontvangen. Bovendien ontving ik feedback van kijkers dat ze zich gehaast voelden tijdens de bezichtigingen, omdat de makelaar niet voldoende tijd nam om de woning te laten zien. Ze leek ook meer geïnteresseerd in het promoten van andere woningen aan potentiële kopers, ondanks dat haar primaire verantwoordelijkheid bij mij, de klant, lag. Een terugkerend probleem was haar poging om van elke bezoeker een taxatie van hun eigen woning te krijgen, wat vaak als opdringerig werd ervaren. Dit gedrag was niet in lijn met de verwachting dat ze in mijn belang zou handelen. Het meest zorgwekkende aspect was echter dat ze persoonlijke gegevens, die niet eens waar zijn, gedeeld heeft met derden. Op basis van mijn ervaring kan ik deze makelaar helaas niet aanbevelen.

  21 mrt 2024

 • Dhr. van der Meijden

  Verkoper

  9.0

  Fijn contact, heldere afspraken. direct en kundig. Snelle actie en zeer flexibel. Kordaat en vriendelijk.

  24 feb 2024

Alle beoordelingen (19)

Kantoorgegevens

Gasthuisstraat 32
5301CC Zaltbommel
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media