office-banner
Saegaert Makelaars | Qualis Logo

Saegaert Makelaars | Qualis

Mooi in het Gooi

Overzicht

9,5

39 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Verhuur


Certificaten

NWWI

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

Saegaert Makelaars, middenin Laren gevestigd, is uw partner voor de koop, verkoop en taxatie van uw huis in het Gooi. Het mondaine Laren en het landelijke Blaricum behoren al jaren tot de kern van het werkgebied van makelaar Bob Saegaert. Na 22 jaar werkervaring bij makelaarskantoren is Bob Saegaert sinds 2010 een eigen makelaarskantoor begonnen in het centrum van Laren. Als het om huizen en hun waarde gaat, kent hij de groene dorpen Laren en Blaricum en hun omgeving op zijn duimpje. Wilt u (terug) naar het Gooi? Dan bent u bij Saegaert Makelaars helemaal op uw plek. Saegaert Makelaars staat met een enthousiast en betrokken team voor u klaar!


Wij zijn actief in Laren, Blaricum, Naarden, Bussum, Eemnes, Huizen en Hilversum.

Verkopen

U wilt uw woning verkopen en u wilt dat doen zonder stress. Saegaert Makelaars neemt u alle zorg uit handen en begeleidt u stap voor stap gedurende het hele proces. We staan u bij van taxatie tot verkooponderhandeling en eigendomsoverdracht. Betrokken, betrouwbaar en persoonlijk. Kiest u voor Saegaert Makelaars als uw verkoopmakelaar, dan kiest u voor kennis en kwaliteit, voor passie en professionaliteit, voor betrouwbaarheid en betrokkenheid. Wij staan u bij tijdens het hele proces en nemen u alle zorgen uit handen.


Aankopen

U wilt een woning in het Gooi kopen. Een keus die wij alleen maar kunnen onderschrijven, want het Gooi is een uniek en veelzijdig gebied om te wonen met een heel eigen sfeer en karakter, gelegen in een prachtige omgeving. Een aankoopmakelaar neemt u veel onvoorzien werk uithanden. Saegaert Makelaars begeleidt u bij de zoektocht en bij de bezichtigingen, bij aankoop en bij de overdracht. Wij verzorgen een plezierig aankooptraject en begeleiden u graag bij het aankopen van een woning waar u vele jaren met genoegen in zult wonen. We behartigen uw belangen met passie en behoeden u voor onaangename verrassingen achteraf.

Wanneer u een woning wilt aankopen, is het altijd goed om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Kiest u voor Saegaert Makelaars als uw aankoopmakelaar, dan kiest u voor een makelaar die het Gooi door en door kent. Door uw wensen en onze kennis te combineren, vinden we samen het huis van uw dromen.


Taxaties

Voor het verkopen, aankopen en financieren van een woning is de taxatiewaarde enorm belangrijk. Wilt u die waarde door een onafhankelijke makelaar laten vaststellen, of wilt u een second opinion, dan verzorgen we dat graag voor u. Wilt u een woning aankopen, verkopen of financieren, dan kunt u deze laten taxeren door Saegaert Makelaars. We taxeren ook als objectieve derde, om tot een minnelijke waardering te kunnen komen tussen de belanghebbende partijen.

Saegaert Makelaars voldoet aan de strengste eisen die aan taxateurs gesteld worden in de markt. We worden erkend door onze branchevereniging, het validatie-instituut en natuurlijk door alle erkende en in Nederland gevestigde hypothecaire instellingen.


Verhuren

Saegaert Makelaars heeft een alliantie gesloten met 't Gooi Estate Rentals uit Laren. Een gespecialiseerd verhuur/huurkantoor. Het complexer worden van regelgeving, het vinden van de juiste huurder. Steeds meer specialistische kennis en expertise komt hierbij kijken. Wilt u uw woning verhuren? Saegaert Makelaars deelt haar netwerk met 't Gooi Estate Rentals, zij op haar beurt deelt haar expertise. Uw voordeel? Twee betrouwbare bedrijven met gelijkwaardige kwaliteiten, ieder op hun eigen terrein; een groot netwerk van cliënten en relaties.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. de Jager-Bijl, Verkoper in 2024

“Kathelijne heeft ons super goed geholpen zowel als met de koop als verkoop. Heel erg blij en tevreden. ”

Medewerkers

 • Bob Saegaert - NVM-makelaar (directeur)
  Bob SaegaertNVM-makelaar (directeur)
 • Saskia Teeuwen-Vos - NVM-makelaar & taxateur
  Saskia Teeuwen-VosNVM-makelaar & taxateur
 • Kathelijne Vos - Kandidaat-makelaar
  Kathelijne VosKandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,5

Het gemiddelde is gebaseerd op 39 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 81% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Kats

  Verkoper

  9,0

  Een zeer persoonlijke begeleiding. Makelaar heeft grote mate van deskundigheid en goed en snel oordeel over de marktwaarde.

  19 jul 2024

 • Een funda gebruiker

  Koper

  9,2

  Saegaert heeft veel kennis van de markt in Laren en Blaricum. Zeer kundig en goed begeleid bij de aankoop van onze nieuwe woning (en daarna ook de verkoop)!

  16 jul 2024

 • Mevr. de Jager-Bijl

  Verkoper

  10,0

  Kathelijne heeft ons super goed geholpen zowel als met de koop als verkoop. Heel erg blij en tevreden.

  15 jul 2024

Alle beoordelingen (39)

Kantoorgegevens

Schoutenbosje 6
1251LE Laren Nh
 • Ma08:30 - 17:30
 • Di08:30 - 17:30
 • Wo08:30 - 17:30
 • Do08:30 - 17:30
 • Vr08:30 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media