office-banner
Maaike van Doorn Makelaar Logo

Maaike van Doorn Makelaar

Uw persoonlijke en actieve makelaar op de Veluwe!

Overzicht

9.1

78 beoordelingen

8

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

Maaike van Doorn Makelaar is uw betrouwbare partner voor het kopen en verkopen van onroerend goed. Onze diensten zijn gericht op het bieden van hoogwaardige ondersteuning tijdens het gehele proces van aankoop of verkoop van een woning.


Specialisaties

Recreatie, Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Engels

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Uw thuis is uw alles. Als u op zoek gaat naar een andere woning of uw huis wilt verkopen, gaat u naar een makelaar die begrijpt wat ‘thuis’ betekent. Een makelaar die meedenkt en meevoelt. Die weet dat verhuizen meer is dan een woning achterlaten. Welkom bij Maaike van Doorn, de persoonlijke makelaar.


Woning verkopen of kopen? Maaike van Doorn Makelaar is hét aangewezen kantoor in Lunteren en omgeving. Ons team gaat graag actief voor u aan de slag! Wij kunnen u van dienst zijn bij woningverkoop, woningverhuur en aankoopbegeleiding. Wat onze werkwijze kenmerkt? We zijn vanaf het eerste moment betrokken, bereikbaar en vooral enthousiast. Onze medewerkers steken al hun kennis en energie in uw opdracht. Onze begeleiding is uitgesproken persoonlijk. Ook is ons kantoor aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).


Die gedreven aanpak van Maaike van Doorn Makelaar is in alle facetten professioneel. Neem bijvoorbeeld woningverkoop. We zijn tijdens het gehele proces gericht op een succesvolle transactie: de geslaagde verkoop van uw woning met een hoge opbrengst en goede voorwaarden. Het team van Maaike van Doorn Makelaar zet daarvoor een maatwerk verkoopstrategie in. Omdat iedere opdrachtgever en iedere woning uniek is, denken wij niet in standaard verkoopprocessen. Bij elke woning schakelen we de meest effectieve middelen in om de juiste kopersgroep te bereiken. We gaan regelmatig het gesprek aan over de verkoopstrategie en houden u op de hoogte van ontwikkelingen. Zo staan we doorlopend naast u!


Ons team bestaat uit Maaike van Doorn, Gary Vooges, Laura Konings, Nick Prins, Maartje van Ee, Joanne de Boer, Irma van Middendorp en Janick Bouw. Mensen die úw woondromen helpen realiseren. Waar u ons vindt? In een monumentaal pand in het centrum van Lunteren, pal tegenover het NS-station. Maar u vindt ons online ook op www.maaikevandoornmakelaar.nl, Facebook, Instagram en LinkedIn. Blader ook eens door ons Maaike Woonmagazine dat twee keer per jaar in de regio wordt verspreid. Maak kennis met ons kantoor en ontdek dat wij dé persoonlijke en actieve makelaar op de Veluwe zijn.


Afspraak maken voor een persoonlijke kennismaking? Bel 0318-483700 of loop gerust eens binnen. U bent van harte welkom!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Adolfse-Wellink, Verkoper in 2024

“Het hele team is uitermate vriendelijk, ter zake deskundig, behulpzaam en weet wat er speelt in de markt. Het team is toegankelijk en je hebt altijd het gevoel dat je welkom bent. Maaike is betrouwbaar en zeer professioneel, ze heeft een uitstekende kennis van zaken, is goed geïnformeerd en denkt altijd mee in oplossingen. Ze was altijd bereikbaar en is altijd haar afspraken na gekomen. Haar taxatie van ons huis was marktconform. ”

Medewerkers

 • Maaike van Doorn - NVM-makelaar
  Maaike van DoornNVM-makelaar
 • Gary Vooges
  Gary Vooges
 • Laura Konings - NVM-makelaar
  Laura KoningsNVM-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9.1

Het gemiddelde is gebaseerd op 78 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 81% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. Adolfse-Wellink

  Verkoper

  10.0

  Het hele team is uitermate vriendelijk, ter zake deskundig, behulpzaam en weet wat er speelt in de markt. Het team is toegankelijk en je hebt altijd het gevoel dat je welkom bent. Maaike is betrouwbaar en zeer professioneel, ze heeft een uitstekende kennis van zaken, is goed geïnformeerd en denkt altijd mee in oplossingen. Ze was altijd bereikbaar en is altijd haar afspraken na gekomen. Haar taxatie van ons huis was marktconform.

  16 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8.0

  De indruk was dat Maaike van Doorn hoog in de markt zat met haar vraagprijs, hetgeen werd ontkend door haar medewerkers. Het resulteerde ons inziens uiteindelijk in weinig bezichtigingen en een nogal substantieel verschil tussen vraagprijs en de uiteindelijk verkoopprijs. Tactiek? De begeleiding was netjes.

  4 apr 2024

 • Dhr. van Hardeveld

  Verkoper

  9.0

  Hel proces soepel verlopen. Afspraken werden nagekomen. Ook waren we steeds op de hoogte van wat er te gebeuren stond of wat wij moesten aanleveren.

  30 mrt 2024

Alle beoordelingen (78)

Kantoorgegevens

Stationsstraat 49
6741DH Lunteren
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • Za09:30 - 12:30
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media