office-banner
Woonkoppel Makelaardij Logo

Woonkoppel Makelaardij

Het MAKELAARSDUO voor jou!

Overzicht

9,6

66 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Beleggen, Monument, Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Omschrijving

Woonkoppel staat voor jong, fris, sympathiek, persoonlijk en energiek.

Wij zijn een koppel, delen een huis en hebben daarnaast samen ruim 25 jaar ervaring in de woningmakelaardij. Bij de verkoop van een huis zoek je in feite de allerbeste match. Voor zowel de verkoper als de koper behaal je het optimale resultaat wanneer je het huis en de juiste partij bij elkaar weet te brengen; een perfecte match. Wij zijn (gewoon) koppelaars. Koppelaars van mensen aan woningen, oftewel een WOONKOPPEL.

Zowel privé als zakelijk gaat het ons niet gauw te gek. Wij houden van aanpakken, maar wel met een duidelijk doel voor ogen. Er uithalen wat er in zit. Dit doen wij door met een open en frisse blik te kijken naar het uiteindelijke doel.

Met Woonkoppel weet je wie je binnenhaalt. Altijd de voor jou bekende en vertrouwde gezichten. Dat betekent korte lijntjes in de communicatie en samenwerking. Je verplaatsen in de opdrachtgever, dat bepaalt onze werkwijze.

Passie en plezier in wat we doen. Maar in de tussentijd houden wij oog voor onze professionaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid.

De wereld verandert, het wordt harder en steeds zakelijker. Wij gaan tegen deze stroom in, omdat wij nog steeds geloven in een persoonlijk benadering, waardoor al onze relaties zich bij ons thuis voelen. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal.

Ontdek vandaag nog wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wij zijn enorm gemotiveerd en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

Jochem Beekhuizen & Ingrid van Buuren

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Jochem en Ingrid zijn professionele makelaars en tegelijkertijd was er laagdrempelig contact. Er werd snel geschakeld waar nodig. Ook waren we erg tevreden over de foto’s en presentatie. ”

Medewerkers

 • J.T. Beekhuizen - NVM-makelaar
  J.T. BeekhuizenNVM-makelaar
 • H.A. van Buuren - Vastgoedadviseur
  H.A. van BuurenVastgoedadviseur
Beoordelingen gemiddelde
9,6

Het gemiddelde is gebaseerd op 66 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 65% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Jochem en Ingrid zijn professionele makelaars en tegelijkertijd was er laagdrempelig contact. Er werd snel geschakeld waar nodig. Ook waren we erg tevreden over de foto’s en presentatie.

  29 mei 2024

 • Dhr. van Arkel

  Verkoper

  10,0

  Woonkoppel Makelaardij is betrokken en heel makkelijk bereikbaar. Op onze vragen kwam dan ook altijd snel een telefoontje of berichtje. Ook ontvingen we na iedere bezichtiging een terugkoppeling. Jochem & Ingrid hebben een team met specialisten om zich heen verzameld. De foto’s en het filmpje van onze woning vonden wij dan ook heel mooi, voor ons gevoel had dit echt een meerwaarde. Woonkoppel Makelaardij maakt uitgebreid gebruik van sociale media waarbij de verkoop van de woning al van tevoren wordt aangekondigd. Onze woning werd al binnen een week verkocht door Jochem. Wij zijn dan heel erg blij dat we Jochem en zijn team de verkoopopdracht hebben gegeven en zullen anderen zeker aanraden om dit ook te doen! Heel veel dank aan Jochem & Ingrid en de rest van het team!

  28 mei 2024

 • Dhr. van Dam

  Verkoper

  10,0

  Ik kan niet genoeg positieve dingen zeggen over Woonkoppel Makelaardij! Vanaf het moment dat we contact opnamen, verliep alles soepel en professioneel. Jochem was onze makelaar en hij was echt top. Hij stond altijd klaar voor onze vragen en hield ons voortdurend op de hoogte van alle ontwikkelingen. Het mooiste? Hij heeft onze woning binnen een week verkocht en dat ook nog eens voor een geweldige prijs! Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte makelaar, dan is Woonkoppel Makelaardij zeker de beste keuze. Bedankt, Jochem en team!

  27 mei 2024

Alle beoordelingen (66)

Kantoorgegevens

Jeudestraat 94
4011 GN ZOELEN
 • Ma08:30 - 17:00
 • Di08:30 - 17:00
 • Wo08:30 - 17:00
 • Do08:30 - 17:00
 • Vr08:30 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media