office-banner
LANA makelaars & taxateurs Logo

LANA makelaars & taxateurs

LANA: helder & waardevol

Overzicht

9,7

29 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties

 • Financieel advies

Of het nou gaat om het verkopen, aankopen, verhuren of taxeren van een woning: met de hulp van LANA makelaars & taxateurs kun je erop vertrouwen dat je een top begeleiding krijgt. Wij gaan altijd voor een tien!


Specialisaties

Monument, Nieuwbouw, Woningstyling, Woningfotografie

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Engels, Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Ons verhaal

Een huis kopen of verkopen is een bijzondere stap in je leven. Die zet je alleen als je helemaal overtuigd bent. Daar hoort een makelaar bij die je begrijpt. Die al je vragen beantwoordt. En die je helpt om het goede gevoel te vinden. Wij zijn die makelaar voor je.


Altijd voor een 10

Wij gaan altijd voor een tien: de allerbeste deal. Vaak betekent dat de hoogste verkoopopbrengst (of juist de laagste aankoopsom), maar daar houdt het bij ons niet op. Zo zijn ook een prettige samenwerking en fijne voorwaarden onmisbaar. Daarmee bezorgen we jou een glimlach – en onszelf dus ook.


Typisch LANA

Wat ‘typisch LANA’ is? Dat we vanaf het eerste moment naar je luisteren. Maar dan echt. Ook mag je bij ons rekenen op rust en ruimte. Waarom? Omdat een extra nachtje slapen vaak verstandiger is dan snel beslissen. Zo bouwen we samen aan het vertrouwen dat je écht de juiste stap zet.


We gaan ervoor

Uiteraard geven we je alle informatie die je nodig hebt om een goede beslissing te kunnen nemen. Daarna handelen we het liefste doelgericht. Hebben we helder waar jouw stip op de horizon ligt? Dan gaan we ervoor. Samen.


Thuis in Rivierenland

We houden van Rivierenland. We werken hier niet alleen; we wonen, winkelen en ontspannen ook in onze mooie Betuwe. Daardoor kennen we de regio als onze broekzak. Van starterswoningen tot woonboerderijen en van nieuwbouwhuizen tot karakteristieke dijkwoningen – er is geen woning die we niet kennen. En dus vinden we ook jóuw toekomstige droomlocatie.


LANA op social media

Zin om af en toe iets over ons te zien of te lezen? Volg ons dan via onze social mediakanalen. Hier vind je het laatste nieuws, interessante previews en ons actuele woningaanbod!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Ntokos, Verkoper in 2024

“We willen het LANA Team bedanken voor hun fantastische werk tijdens de verkoop van ons huis. Hun professionaliteit, toewijding en vriendelijkheid maakten het hele proces een stuk makkelijker. Vanaf ons eerste contactmoment tot aan de succesvolle verkoop, liet het LANA Team zien dat ze echt om onze belangen geven. We waardeerden hun luisterend oor, het deskundige advies en de bereidheid om al onze vragen te beantwoorden. Dankzij hun inzet en betrokkenheid kunnen we nu vol vertrouwen naar de toekomst kijken. Nogmaals, dankjewel LANA Team, voor jullie geweldige hulp! 🙏✨”

Medewerkers

 • Lana Goutsmits-Gerssen - NVM-makelaar (directeur)
  Lana Goutsmits-GerssenNVM-makelaar (directeur)
 • Miranda Spies - NVM-makelaar
  Miranda SpiesNVM-makelaar
 • Linda Hol - Assistent-makelaar
  Linda HolAssistent-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,7

Het gemiddelde is gebaseerd op 29 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 99% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Ntokos

  Verkoper

  10,0

  We willen het LANA Team bedanken voor hun fantastische werk tijdens de verkoop van ons huis. Hun professionaliteit, toewijding en vriendelijkheid maakten het hele proces een stuk makkelijker. Vanaf ons eerste contactmoment tot aan de succesvolle verkoop, liet het LANA Team zien dat ze echt om onze belangen geven. We waardeerden hun luisterend oor, het deskundige advies en de bereidheid om al onze vragen te beantwoorden. Dankzij hun inzet en betrokkenheid kunnen we nu vol vertrouwen naar de toekomst kijken. Nogmaals, dankjewel LANA Team, voor jullie geweldige hulp! 🙏✨

  17 mei 2024

 • Mevr. van Verseveld

  Verkoper

  9,8

  Fijn menselijk contact. ook alle alle medewerkers er wordt echt voor je en met je meegedacht. . Alles wordt geregeld en uit handen genomen. Hele fijne ervaring met Lana

  14 mei 2024

 • Mevr. Vogelzang

  Verkoper

  9,8

  Het contact met de makelaar verliep erg fijn. We zijn goed door de makelaar geholpen. Het waren zinvolle gesprekken.

  13 mei 2024

Alle beoordelingen (29)

Kantoorgegevens

Herman Kuijkstraat 44
4191 AK GELDERMALSEN
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media