office-banner
KIN Makelaars Gilze & Rijen Logo

KIN Makelaars Gilze & Rijen

De nummer 1 makelaar van Noord-Brabant!

Overzicht

9,0

83 beoordelingen

8

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties

 • Aanhuur


Specialisaties

Nieuwbouw, Woningfotografie, Woningstyling, Bedrijfsruimte, Beleggen, Herbestemmen, Winkels

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

WFT

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

WIJ VINDEN NIET ZOMAAR EEN KOPER, MAAR DE BÉSTE !

Het verkopen van een woning hoeft in deze tijd geen kunst te zijn. Waar het werkelijk om gaat is de best haalbare prijs in combinatie met de beste condities. En dat is precies het onderscheid van KIN Makelaars. We vinden niet zomaar een koper voor je woning, maar de beste.

Ook in deze tijd lukt dit gelukkig volop. Mede daardoor zijn we uitgegroeid tot meest verkopende makelaar van Gilze, Rijen én Brabant. Met tevreden kopers en verkopers. Daar zijn we trots op.


DAAR HEB JE WAT AAN

Bij ons kun je rekenen op een eerlijk advies. Wij beloven geen gouden bergen en garanderen niets wat niet kan. Wél bieden wij – door middel van een gedegen en realistisch advies – perspectief en vertrouwen. Dat dit ook naar tevredenheid gebeurt, bewijzen de klantbeoordelingen ingevuld door verkopers op Funda. KIN noteert hierin steevast boven de 8,5. Deze beoordelingen zijn 1 voor 1 in te zien op Funda en onze site. Ook alle woningen die we afgelopen jaar verkochten en verhuurden zijn terug te vinden op Funda en onze site.


KIN KIJKT VOORUIT

Continu zoeken we naar manieren waarop we een woning extra onder de aandacht kunnen brengen. Gedurende het dagelijks contact met kopers, op Funda, op onze eigen site, in onze nieuwsbrief die maandelijks naar 24.500 abonnees wordt verstuurd, maar uiteraard ook via de sociale media. Huizen worden op een professionele wijze gefotografeerd, kijkers aan de hand van een professionele video virtueel rondgeleid in de woning. Allemaal om te zorgen dat de woning net wat meer opvalt en bij velen onder de aandacht komt. Voor scherpe tarieven.


EXTRA BEREIK DANKZIJ ONZE ZES VESTIGINGEN.

Dankzij de samenwerking tussen de zes vestigingen, wordt je woning extra breed verspreid. Met extra veel exposure. Vanuit onze vestigingen in Breda, Dongen, Geldrop, Gilze-Rijen, Tilburg en Waalwijk staan onze dertig medewerkers je graag bij voor je:
– aan- of verkoop
– aan- of verhuur
– taxatie
– verzekering
– hypotheek
– woning of bedrijfspand

VERKOOPPLANNEN EN INTERESSE IN ONZE WERKWIJZE?

Bel ons voor een GRATIS WAARDEBEPALING VAN JE WONING of laat hier de contactgegevens achter. We komen dan gratis en vrijblijvend bij je langs, maar je bent uiteraard ook van harte welkom op ons kantoor.


Tot snel!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“We hebben altijd erg goed en duidelijk contact met de makelaar gehad. men is deskundig en heeft een goed netwerk in een grote kring met potentiele kopers. Hebben voor een erg goed resultaat gezorgd.”

Medewerkers

 • Knud Nelissen RT RMT - Makelaar (directeur)
  Knud Nelissen RT RMTMakelaar (directeur)
 • Pepijn Laurijsen - Makelaar
  Pepijn LaurijsenMakelaar
 • Mitchel Bouwmeester - Makelaar
  Mitchel BouwmeesterMakelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,0

Het gemiddelde is gebaseerd op 83 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 81% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  We hebben altijd erg goed en duidelijk contact met de makelaar gehad. men is deskundig en heeft een goed netwerk in een grote kring met potentiele kopers. Hebben voor een erg goed resultaat gezorgd.

  23 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,8

  Mitchel heeft ons fantastisch begeleid. Niet alleen met het verkopen van onze woning, maar ook gaf hij nog tips voor het kopen van onze nieuwe woning. Hij stond altijd voor ons klaar!!

  14 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,5

  Goede begeleiding! Ons huis werd enthousiast getoond door de makelaar. Heel fijn contact. Wij zijn erg tevreden.

  13 mei 2024

Alle beoordelingen (83)

Kantoorgegevens

Hoofdstraat 27
5121JA Rijen
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • Za10:00 - 13:00
 • ZoGesloten

Sociale media