office-banner
Makelaars- en Adviesburo Broeders Logo

Makelaars- en Adviesburo Broeders

Eerlijke, deskundige begeleiding en bemiddeling!

Overzicht

9,2

39 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Agrarisch en landelijk vastgoed, Recreatie, Winkels, Bedrijfsruimte, Nieuwbouw

Certificaten

NWWI

VastgoedCert

NRVT

WOZ

Talen

Nederlands

Omschrijving

Met ruim 40 jaar ervaring in de woningmarkt, zowel bestaand als nieuwbouw, landelijk, agrarisch en bedrijfsonroerend goed is Broeders makelaardij een begrip geworden in de regio. We hebben veel specialistische kennis en ervaring in huis, beschikken over een zeer ruim netwerk en een uitgebreid klantenbestand.


Makelaars- en adviesbureau mr. J.F.M. Broeders is sinds oktober 1981 gevestigd te Chaam. Jan Broeders is begonnen vanuit zijn kantoor aan huis. Een groot succes, waardoor er al snel uitbreiding kwam in het team en er verhuisd werd naar het pand aan de Dorpsstraat 74 te Chaam. In 2000 is Ted Broeders na het succesvol afronden van zijn opleiding aan de Fontys Hogeschool voor vastgoed aan de slag gegaan. In september 2002 is er een nieuwe vestiging bijgekomen in Gilze.


Zowel de woningmakelaardij als de agrarische makelaardij zijn specialiteiten van ons kantoor. Deze combinatie zorgt daarnaast voor een derde specialisme, namelijk woningen in het buitengebied. We zijn actief in de nieuwbouwmarkt, in bedrijfsonroerend goed en in het taxeren van al deze onroerende zaken. Ook zijn we sinds 2004 bevoegd om te bemiddelen in onroerend goed in België.


De ruim 40 jaar ervaring en continue bijscholing maakt dat wij beschikken over enorm veel specialistische kennis. Door de jaren heen hebben wij een zeer groot netwerk en dito klanten-/ zoekersbestand opgebouwd. We zijn sparringpartner van diverse aannemers, projectontwikkelaars, beleggers en (semi) overheden, waardoor we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en plannen. Uiteraard een groot voordeel voor ons zoekersbestand.


Eerlijke, deskundige begeleiding en bemiddeling zijn de pijlers waarop al meer dan 40 jaar gebouwd wordt. We staan voor u klaar met kennis, advies en daadkracht. Zodat u zorgeloos de volgende stap kunt zetten. Door onze ervaring en deskundigheid tezamen met ons enthousiasme voor het makelaars vak zijn wij van een grote toegevoegde waarde bij een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. We zijn een klein team van enthousiaste makelaars en assistenten waardoor we korte lijnen hebben met onze klanten. Dit maakt de band persoonlijk en zorgt ervoor dat alles snel en goed geregeld wordt.


Kennis van zaken is een must. We volgen de landelijke en lokale marktontwikkelingen daarom op de voet en worden continue bijgeschoold. Wij dragen al jaar en dag trots het kwaliteitslabel van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Een bevestiging van onze kwaliteit! Maar dat is lang niet alles. Wij willen onze klanten optimaal van dienst zijn, zijn betrokken, werken klantgericht en denken in mogelijkheden. Wij luisteren naar wat u belangrijk vindt, leven ons in in uw situatie en bedenken creatieve oplossingen voor het beste resultaat. Samen kijken we naar wat het beste is voor u. Eén team, één taak.


Voor meer informatie zie onze website: www.broeders.com.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Vermeer , Verkoper in 2024

“Zeer fijn samenwerking, duidelijk en niet opdringerig en goede communicatie. Zeker een aanrader en bevelen deze makelaar zeker aan”

Medewerkers

 • J.F. Broeders - NVM-makelaar
  J.F. BroedersNVM-makelaar
 • J.G.M. de Wit-Timmermans - NVM-makelaar
  J.G.M. de Wit-TimmermansNVM-makelaar
 • V.J.C. Korteweg - Kandidaat-makelaar
  V.J.C. KortewegKandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 39 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 82% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Vermeer

  Verkoper

  10,0

  Zeer fijn samenwerking, duidelijk en niet opdringerig en goede communicatie. Zeker een aanrader en bevelen deze makelaar zeker aan

  19 jun 2024

 • Mevr. Hofman

  Verkoper

  9,5

  Een hele deskundige makelaar en goed op de hoogte van alles. Wij zijn bijzonder goed geadviseerd in alles, zowel de privé verkoop en de boerderij. Mochten we weer aan of verkopen, zullen we zeker en vast weer broeders makelaardij inschakelen. Top makelaar.

  11 jun 2024

 • Mevr. Verheijen

  Verkoper

  10,0

  Wij zijn heel tevreden over de makelaar. Steeds goed advies en ook de bereikbaarheid was ontzettend goed. Wij zijn blij met de verkoop via Broeders makelaardij !!

  11 jun 2024

Alle beoordelingen (39)

Kantoorgegevens

Dorpsstraat 74
4861 AD CHAAM
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • Za10:00 - 12:00
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media