office-banner
Van der Eijken Makelaardij Logo

Van der Eijken Makelaardij

Aandacht voor pand én klant.

Overzicht

9,3

32 beoordelingen

4

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Specialisaties

Nieuwbouw, Beleggen

Certificaten

NWWI

VastgoedCert

NRVT

WOZ

Talen

Engels, Frans, Nederlands

Omschrijving

Zoek je een perfecte begeleiding van A tot Z, snelle en goede communicatie, een tiptop woningpresentatie en als uiteindelijk resultaat de beste verkoopopbrengst?
Dan zijn wij uw beëdigd NVM makelaar!
Met reeds 35 jaar ervaring, de combinatie van ouderwets hard, accuraat werken met actieve toepassing van de nieuwste communicatiekanalen en technieken, bieden wij u een uitzonderlijk pakket!
Als kers op de taart verzekeren wij u het beste verkoopresultaat en dit alles tegen het beste tarief!

Uw woning verdient de beste presentatie en daarom gaan wij steevast voor professionele fotografie. Daarnaast bieden wij naast de ‘’standaard’’ publicatiekanalen ook de unieke mogelijkheid via Homeshow, om uw woning te presenteren op een exclusieve, eigen woningwebsite.
Met ons grootste Facebookbereik in omstreken van meer dan 9800 volgers en actieve Instagrampublicatie krijgt ook hier uw woning alle aandacht die het verdient!
Graag toch nog een extraatje of ziet u het nog wat grootser in? Wij bieden onder andere de mogelijkheid om uw woning ook eens te presenteren op de reclamezuil aan de Zuidpoort (stoplichten Antwerpseweg, Essen-Roosendaal) ter hoogte de oprit naar A58 richting Breda en entreepoort voor wijken Tolberg, Kroeven, Kortendijk en Langdonk.
Naar gelang uw wensen vullen wij uw publiciteitscampagne volledig samen in.

Maar… Als u het graag ‘’voorlopig nog rustig’’ wil houden, kunnen we ook kiezen voor stille verkoop.

De woningmarkt gaat snel? Wij dus ook!
Ludo en Roxanne behartigen alle dossiers samen zodat bezichtigingen, koopovereenkomsten, etc. kort op de bal worden ingepland!
Nancy en Kim zorgen dan weer voor een zeer snelle, correcte uitvoering op kantoor en maken dat er altijd iemand de telefoon aanneemt of met de administratieve uitvoering aan de slag kan.
24/7 bereikbaar betekent dat u altijd binnen een paar uur zeker iets van ons verneemt! Niets vervelender als continu een wachtmuziekje of geen antwoord terugkrijgen toch?

Ondanks de hectiek op de markt besteden wij nog steeds met grootste zorg aandacht aan elk dossier en blijven wij scherp. Dat vinden wij te allen tijde onze verplichting als makelaar naar u toe. Daarom hechten wij als NVM makelaar eveneens veel waarde aan bijscholing om onze deskundigheid op peil te houden.

Benieuwd wat er gezegd wordt over ons? Kijk dan op de button ’’recensies’’ op deze pagina.

Wij begrijpen zeer goed dat u allereerst een kennismaking wenst en meer informatie over de aanpak van ons kantoor. Gaan we in zee, dan vertrouwt u immers één van u grootste belangen aan ons toe, en daarvoor is de fundamentele basis een goed en vertrouwd gevoel.

Wij komen graag volledig, vrijblijvend bij u langs en vragen u slechts een uurtje (of indien gewenst langer) van uw tijd. Geen kosten en geen verplichtingen, wel een zeer verzorgd full service pakket tegen de beste prijs! Niets te verliezen toch?

Van der Eijken makelaardij? Tja, wij zijn nu eenmaal gewoon echt enthousiast over ons vak en gaan er ten volle voor!

Zien we elkaar binnenkort?

Nederland: www.vandereijkenmakelaardij.nl
België: www.vandereijkenmakelaardij.be

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Het klikte gelijk tussen ons en de makelaar. We werden vlot geholpen en er was nooit gezeur. Ook altijd goed bereikbaar en snelle reacties.”

Medewerkers

 • Ludo van der Eijken - NVM-makelaar & taxateur
  Ludo van der EijkenNVM-makelaar & taxateur
 • Roxanne van der Eijken - Afd. buitendienst
  Roxanne van der EijkenAfd. buitendienst
 • Nancy - Secretaresse
  NancySecretaresse
Beoordelingen gemiddelde
9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 32 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 87% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Schepers

  Verkoper

  9,0

  Prima contact, We hebben al een keer met deze makelaar gewerkt. Corect. Altijd goed bereikbaar voor vragen, zelfs in het weekend. Ook de dames op kantoor was een goed contact.

  9 jul 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Het klikte gelijk tussen ons en de makelaar. We werden vlot geholpen en er was nooit gezeur. Ook altijd goed bereikbaar en snelle reacties.

  2 jun 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,0

  Makelaar is betrouwbaar en vakkundig weet waar het over gaat Ook bouwtechnisch gezien Ook de afhandeling is duidelijk Goede uitleg over het vervolg na verkoop En heel belangrijk persoonlijk contact

  15 apr 2024

Alle beoordelingen (32)

Kantoorgegevens

Molenstraat 44
4701JT Roosendaal
 • Ma08:45 - 17:00
 • Di08:45 - 17:00
 • Wo08:45 - 17:00
 • Do08:45 - 17:00
 • Vr08:45 - 17:00
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media