office-banner
Schalk Makelaardij Logo

Schalk Makelaardij

Dé NVM makelaar in het buitengebied!

Overzicht

8,8

27 beoordelingen

9

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Verhuur


Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

WOZ

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

Ons kantoor is gevestigd in Rijsbergen en sinds de oprichting in 2000 aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Ons team bestaat uit 9 ervaren, bevlogen en zeer deskundige collega's.

Onze roots liggen in het Brabantse buitenleven

Vrij uitzicht over de landerijen, de geur van vers gemaaid gras en de wind die vrij spel heeft tussen de bomen. Rust, ruimte en de regelmaat van dorpjes waar de tijd nog altijd langzamer lijkt te gaan dan in de stad. De charmes van het buitenleven. Wie ze eenmaal heeft geproefd, wil nooit meer anders.

Ons hart ligt buitenaf
Wanneer je een woning wil kopen of verkopen, zoek je iemand die dit begrijpt. Die de waarde van de frisse buitenlucht kent en weet welke wegen je het beste kunt bewandelen. Als dé makelaar in het buitengebied begrijpen wij dit als geen ander. Onze verkoopborden zie je dus ook niet snel in de stad, want óns hart ligt ook buitenaf; op het Brabantse platteland dat we door en door kennen. We weten hoe het voelt om er opgegroeid te zijn, om er te wonen, om er te werken. We kennen de mensen, weten wat er speelt en hoe gebieden zich ontwikkelen. Kortom, wij zijn geen groentjes in ons vak!

Focus op landelijk onroerend goed
I
n ons portfolio vind je niet dat doorsnee rijtjeshuis, maar wel die vrijstaande woning in het buitengebied. Die focus op landelijk onroerend goed geeft ons een voorsprong. Zo kunnen we de tijd nemen om een object en de bewoners of ondernemers te leren kennen en te ontzorgen. Want wij geloven dat maatwerk resulteert in een goede verkoop, gelukkige kopers en geen verrassingen achteraf. Dat vinden wij heel gewoon, maar het is in feite buitengewoon!

Schalk Makelaardij verkoopt geen dertien panden in een dozijn, maar we leveren maatwerk. Meer weten? Neem contact met ons op en ontdek onze buitengewone werkwijze!


Ervaren en deskundige taxateurs
Wil je jouw landelijke woning, agrarisch bedrijf of bedrijfspand laten taxeren? Vertrouw op de expertise van Schalk Makelaardij! In ons team hebben wij ervaren en deskundige taxateurs. Wij kunnen jou niet alleen helpen bij particuliere taxaties, maar ook bij agrarische taxaties en bedrijfsmatige taxaties.

Schalk Makelaardij is een Buitenstate makelaar
Schalk Makelaardij is dé makelaar in het buitengebied. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij Buitenstate, een NVM-samenwerkingsverband van makelaarskantoren in het buitengebied. Onze aansluiting bij Buitenstate biedt jou als koper of verkoper volop voordelen! We maken onderdeel uit van een groot landelijk netwerk van makelaarskantoren in het buitengebied. De kantoren onderling delen hun kennis en ervaring en kunnen ons zo nóg beter specialiseren en focussen op landelijk wonen en landelijk ondernemen. En zoek je een specifiek object of een object buiten de regio, dan kunnen wij een beroep doen op de makelaars in het samenwerkingsverband.Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Twaalfhoven, Verkoper in 2024

“Kwaliteit is key, blijkt uit de totale aanpak. Vanaf de eerste kennismaking tot de afhandeling van de verkoop straalt de kwalitatief hoogwaardige werkwijze ervan af. Het gehele traject is onderbouwd en dichtgetimmerd. En dat op een super prettige en persoonlijke wijze. Chapeau !”

Medewerkers

 • Twan Schalk - NVM-makelaar (directeur)
  Twan SchalkNVM-makelaar (directeur)
 • Desirée Schalk - van der Logt
  Desirée Schalk - van der Logt
 • B. Esvelt - Kandidaat-makelaar
  B. EsveltKandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
8,8

Het gemiddelde is gebaseerd op 27 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 70% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,0

  Goed geholpen en goede uitleg en communicatie tijdens en bij het verkopen van ons huis! Top service!

  13 jun 2024

 • Dhr. Louman

  Verkoper

  8,8

  Prettig mee samengewerkt om onze villa Kakelbont aan een nieuwe bewoner te helpen. Deskundige makelaar Bram met nuttige adviezen. Kortom een aanrader om je buitengebied woning te verkopen of om een buitengebied woning te kopen.

  12 jun 2024

 • Mevr. Van Dijck

  Verkoper

  9,2

  We hebben mede voor Schalk Makelaardij gekozen omdat dit makelaarskantoor aangesloten is bij Buitenstate. Dit zijn toch de specialisten voor vrijstaande woningen/boerderijen in het buitengebied en ze weten welke wegen je het beste kunt bewandelen. Bij wat moeilijkere en delicate kwesties zijn ze eerlijk en geven ze bruikbaar advies. Zeker wanneer het een niet een alledaags project betreft zoals het bij ons het geval was. ;-) Bram was onze eerste contactpersoon met daarbij directe ondersteuning van Jessica. Via deze constructie en een handige WhatsApp groep waarin ook de administratie opgenomen was, kon er snel informatie aangevuld en uitgewisseld worden. Alles ging in goed overleg, van het maken van de foto's tot de uiteindelijke brochure etc. Het plannen van bezichtigingen en het maken van afspraken liep dan ook vlot en soepel. Ik zou Schalk Makelaardij zeker aanraden.

  3 jun 2024

Alle beoordelingen (27)

Kantoorgegevens

Sint Bavostraat 39 -A
4891CG Rijsbergen
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media