office-banner
KIN Makelaars Breda Logo

KIN Makelaars Breda

De nummer 1 makelaar van Brabant!

Overzicht

9,4

131 beoordelingen

8

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Bedrijfsruimte, Beleggen, Kantoren, Winkels, Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

WFT

WOZ

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

Het verkopen van je woning tegen de best haalbare condities is een vak apart. Dat we hier een grote meerwaarde in kunnen bieden blijkt gelukkig in de dagelijkse praktijk. Ook in de huidige markt boekt Kin Makelaars opvallend goede resultaten en onze succesformule groeit nog steeds. In onze ogen een gevolg van enerzijds onze alerte en veelzijdige verkoopaanpak en anderzijds een tomeloze en niet afnemende inzet. Mede daarom verkopen en verhuren we zo’n 1.000 woningen per jaar in de regio, waarvan zo’n 350 vanuit de vestiging Breda. Met tevreden kopers en verkopers. Daar zijn we trots op.


Daar heb je wat aan.

Bij ons kun je rekenen op een eerlijk advies. Wij beloven geen gouden bergen en garanderen niets wat niet kan. Wél bieden wij – door middel van een gedegen en realistisch advies – perspectief en vertrouwen. Dat dit ook naar tevredenheid gebeurt, bewijzen de klantbeoordelingen ingevuld door verkopers op Funda. Kin noteert hierin steevast een 8,5. Deze beoordelingen zijn 1 voor 1 in te zien via op Funda, net als alle woningen die we afgelopen jaar verkochten en verhuurden.


Kin kijkt vooruit.

Continu zoeken we naar manieren waarop we een woning extra onder de aandacht kunnen brengen. Gedurende het dagelijks contact met kopers, op Funda, op onze eigen site, in onze nieuwsbrief die maandelijks naar 22.500 abonnees wordt verstuurd, maar uiteraard ook via de sociale media. Huizen worden op een andere manier gefotografeerd, kijkers aan de hand van een professionele video virtueel rondgeleid in de woning. Allemaal om te zorgen dat de woning net wat meer opvalt en bij velen onder de aandacht komt.


Dertig teamspelers, vier vestigingen.

Vanuit onze vestigingen in Breda, Dongen, Gilze-Rijen en Tilburg staan onze dertig medewerkers je graag bij, met:

– aan- of verkoop
– aan- of verhuur
– taxatie
– verzekering
– hypotheek
– woning of bedrijfspandVerkoopplannen en interesse in onze werkwijze?

Bel ons voor een GRATIS WAARDEBEPALING VAN JE WONING of laat hier de contactgegevens achter. We komen dan gratis en vrijblijvend bij je langs, maar je bent uiteraard ook van harte welkom op ons kantoor aan de Korte Ploegstraat 19.


Graag tot ziens!


Team Kin Makelaars Breda


Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Uiterst prettig kantoor met deskundige medewerkers op zowel de binnen- als buitendienst. Reeds meerdere keren deze makelaar ingeschakeld tot grote tevredenheid.”

Medewerkers

 • Pascal de Wit - NVM-makelaar (directeur)
  Pascal de WitNVM-makelaar (directeur)
 • Siebe Vlasblom - Makelaar
  Siebe Vlasblom Makelaar
 • Thessa Zuurwelle - Makelaar
  Thessa Zuurwelle Makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,4

Het gemiddelde is gebaseerd op 131 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 81% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,5

  KIN heeft ons in eerste instantie zeer goed geholpen met aankoop van een nieuwe woning door meerdere objecten te bezoeken. Via een appgroep bleven we op de hoogte van nieuwe panden en mogelijkheden. Uiteindelijk hebben we zelf een geweldig huis kunnen kopen en hebben ze ons geholpen met de verkoop van ons eigen huis wat ruim boven de vraagprijs is verkocht. De fotografie van onze woning pakte schitterend uit. In combinatie met de juiste prijsstelling in de markt hadden we binnen 2 weken het winnende bod binnen! Zoek je een makelaar die kundig kan ondersteunen bij de aan en verkoop dan bevelen wij Kin van harte aan!

  20 jun 2024

 • Een funda gebruiker

  Koper

  9,2

  Goede, snelle en duidelijke communicatie. Begripvol en meedenkend. Ze hebben de kennis om in de woning te kijken naar zaken waar jij als leek niet aan denkt of niet naar kijkt. Ze wijzen je op elementen van een huis die betrekking hebben op je eventuele bod.

  31 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Uiterst prettig kantoor met deskundige medewerkers op zowel de binnen- als buitendienst. Reeds meerdere keren deze makelaar ingeschakeld tot grote tevredenheid.

  28 mei 2024

Alle beoordelingen (131)

Kantoorgegevens

Korte Ploegstraat 19
4818EM Breda
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media