office-banner
Lemmens Makelaardij, 200 verkopen met cijfer 9,5! Logo

Lemmens Makelaardij, 200 verkopen met cijfer 9,5!

Klanttevredenheid: 9.5 (verkoop en aankoop)

Overzicht

9,5

38 beoordelingen

1

Medewerker

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

Lemmens Makelaardij is al bijna 30 jaar in Tilburg een begrip. Voor aan- en verkoopbegeleiding van woningen tot en met begeleiding bij zakelijk vastgoed (verhuur/verkoop) het juiste adres!


Specialisaties

Bedrijfsruimte, Beleggen, Herbestemmen, Kantoren, Monument, Nieuwbouw, Winkels

Certificaten

VastgoedCert

Talen

Duits, Engels, Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Lemmens Makelaardij scoort met klanttevredenheid een 9,5 (voor verkoop en aankoopbegeleiding) en nodigt 100% van haar klanten uit voor een beoordeling. En dat met meer dan 200 klanten-beoordelingen ! Specialisaties: verkoopmakelaardij, aankoopmakelaardij van woningen in de regio Tilburg e.o. Ook zijn wij actief in bedrijfsmatig vastgoed; voor huur- en koopcontracten bent u daarmee aan het juiste adres. Wij zijn verbonden aan de NVM en u komt hoog in de Funda-ranking. Met onze ervaring en persoonlijke, menselijke benadering verloopt uw transactie succesvol en wordt u actief ontzorgd. Bel voor afspraak en gratis waardebepaling: 013- 543 22 24. Mailen kan natuurlijk ook! Tip: kijk op onze website www.lemmens.nl

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. de Jong, Verkoper in 2024

“Wat een fijne makelaar! Esther heeft ons stap voor stap begeleid bij het verkopen van onze woningen. Ook was er altijd tijd voor een praatje en een luisterend oor als we het even niet meer zagen zitten. Esther is vakbekwaam en erg kundig in wat ze doet. Ze geeft goede tips en adviezen om zo goed mogelijk te verkopen en ons daadwerkelijk te onderscheiden van andere verkopers in de regio. Kortom: volop tevreden en een aanrader voor iedereen die een aankoop- of verkoopmakelaar nodig heeft!”

Medewerkers

 • Esther Lemmens - NVM-makelaar (directeur)
  Esther LemmensNVM-makelaar (directeur)
Beoordelingen gemiddelde
9,5

Het gemiddelde is gebaseerd op 38 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 100% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. de Kort

  Verkoper

  9,5

  Er ging niks fout en ben zeer goed geholpen. Makelaar heeft zelfs haar agenda leeg gemaakt om mijn huis te kunnen verkopen. En dat is gelukt. Verkocht in 2 dagen.

  23 mei 2024

 • Dhr. de Jong

  Verkoper

  10,0

  Wat een fijne makelaar! Esther heeft ons stap voor stap begeleid bij het verkopen van onze woningen. Ook was er altijd tijd voor een praatje en een luisterend oor als we het even niet meer zagen zitten. Esther is vakbekwaam en erg kundig in wat ze doet. Ze geeft goede tips en adviezen om zo goed mogelijk te verkopen en ons daadwerkelijk te onderscheiden van andere verkopers in de regio. Kortom: volop tevreden en een aanrader voor iedereen die een aankoop- of verkoopmakelaar nodig heeft!

  13 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Hele fijne en persoonlijke benadering. Esther voert je stap voor stap door het verkoopproces heen met goede tips en de juiste aandachtspunten. Heel prettig ook dat er maar een paar bezichtigings-momenten nodig waren die super georganiseerd verliepen. Ons huis was dan ook binnen no-time verkocht.

  3 mei 2024

Alle beoordelingen (38)

Kantoorgegevens

Ringbaan-Oost 493
5017 AB TILBURG
 • Ma09:00 - 18:00
 • Di09:00 - 18:00
 • Wo09:00 - 18:00
 • Do09:00 - 18:00
 • Vr09:00 - 18:00
 • Za10:00 - 17:00
 • ZoGesloten

Sociale media