office-banner
Transparant Makelaars Logo

Transparant Makelaars

transparantie - vakmanschap - integriteit

Overzicht

9,9

67 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Veiling, Bedrijfsruimte, Beleggen, Nieuwbouw, Winkels, Kantoren, Herbestemmen

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

SCVM

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Wie zijn wij:
Transparant Makelaars is een jong enthousiast team dat wordt geleid door Pieter Reijnen en Gijs van Looij. Pieter is in 2009 gestart met het kantoor. Naarmate de jaren vorderde, groeide het bedrijf en is Gijs van Looij in dienst getreden. Sinds 2016 is Gijs vennoot in het bedrijf.

Zowel Pieter als Gijs hebben ervaring opgedaan bij gerenommeerde makelaarskantoren in Midden Brabant. Zij worden ondersteund door de assistent makelaars Tim van Rijswijk en Jip Donders. Zij zijn beide bezig met de studie tot Kandidaat Register Makelaar Taxateur.

Woningen verkoop:
Bij verkoop bieden wij u geen loze garanties. Wij garanderen u geen verkoop binnen zeer kort tijdsbestek. Wij garanderen u echter wel dat wij uw woning maximaal onder de aandacht brengen; dat wij u helpen met het verkoopklaar maken van uw woning en desgewenst dit hele proces met een team van deskundigen voor u regelen. Wij ‘‘ontzorgen’’ uw verkoop en garanderen daarmee een maximale opbrengst. De kosten worden vooraf met u besproken en zijn dus transparant.

Woningen aankoop:
Transparant Makelaars stelt voor u een persoonlijk marketingplan op, waarin wij de beste strategie voor uw woning bepalen. De presentatie van uw woning vinden wij zeer belangrijk. Transparant Makelaars werkt samen met een professioneel stylingbureau, een professionele fotograaf en een professioneel tekenbureau voor plattegronden. Wij gaan Transparant te werk. Wij rekenen geen opstartkosten, al onze kosten zijn inclusief btw en er worden geen onvoorziene kosten achteraf gerekend. Kortom, u weet waar u aan toe bent door onze Transparante werkwijze.

Taxaties:
Transparant Makelaars is in staat om op korte termijn een gedegen transparant taxatierapport op te maken. De rapporten worden door uw hypotheekverstrekker gegarandeerd geaccepteerd.

Uw Transparant Makelaar is immers VastgoedCert - gecertificeerd en bovendien lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), en voert NWWI gecertificeerde woning taxaties uit. Daarnaast zijn wij ook bevoegd bedrijfstaxaties uit te voeren volgens de TMI (Taxatie Meet Instituut) standaard.

Bedrijfs OG:
Transparant Makelaars is niet alleen in de woningmarkt actief, maar ook in die van het bedrijfsonroerend goed (BOG). Transparant Makelaars is zowel op het gebied van verhuur, verkoop als taxaties volgens het TMI model actief. Wij zijn geaccrediteerd bij alle grote banken om taxaties uit te voeren.

NVM Excellent status voor Transparant Makelaars
De NVM voert verplichte interne audits uit om de kwaliteit van zijn leden te waarborgen. Hierbij  worden de kantoorprocessen geëvalueerd. De evaluatie richt zich in grote lijnen op: het werven van opdrachtgevers, het matchen van vraag en aanbod, het doen van taxaties en het sluiten van overeenkomsten.
Daarnaast wordt onderzocht hoe het NVM-lid invulling geeft aan de NVM-kernwaarden: integriteit, onafhankelijkheid, transparantie en deskundigheid. Eveneens wordt geanalyseerd hoe de communicatie tussen de medewerkers, de opdrachtgevers en derden verloopt.

Vol trots mogen wij u melden dat de NVM  aan Transparant Makelaar de volgende status heeft toegekend: EXCELLENT met name op het gebied van deskundigheid en communicatie.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Van der Zalm, Verkoper in 2024

“Alles wordt professioneel aangepakt, fijn contact met Tim en stylist Alwin. We zijn erg tevreden, kunnen Transparant Makelaars zeker aanbevelen!”

Medewerkers

 • P.A.F. (Pieter) Reijnen - NVM-makelaar (directeur)
  P.A.F. (Pieter) Reijnen NVM-makelaar (directeur)
 • G.P.T.J. (Gijs) van Looij - NVM-makelaar (directeur)
  G.P.T.J. (Gijs) van LooijNVM-makelaar (directeur)
 • T.J.H. (Tim) van Rijswijk - Assistent-makelaar
  T.J.H. (Tim) van RijswijkAssistent-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,9

Het gemiddelde is gebaseerd op 67 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 90% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Van der Zalm

  Verkoper

  10,0

  Alles wordt professioneel aangepakt, fijn contact met Tim en stylist Alwin. We zijn erg tevreden, kunnen Transparant Makelaars zeker aanbevelen!

  2 jul 2024

 • Mevr. Milou wesel

  Verkoper

  10,0

  Een hele fijne makelaar! Echt een aanrader. Hij denkt met je mee en de communicatie was erg fijn en duidelijk!

  17 jun 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Transparant Makelaars. Vanaf begin tot eind zijn we zorgvuldig en professioneel begeleid. De foto’s waren geweldig, ze hebben ontzettend veel bezichtigingen gedraaid en uiteindelijk hebben we mede daardoor een heel mooi bod kunnen accepteren.

  5 jun 2024

Alle beoordelingen (67)

Kantoorgegevens

Hogeschoollaan 231
5037GC Tilburg
 • Ma08:30 - 17:00
 • Di08:30 - 17:00
 • Wo08:30 - 17:00
 • Do08:30 - 17:00
 • Vr08:30 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media