office-banner
ERA Content+ Marlies van Rossum Logo

ERA Content+ Marlies van Rossum

Makelaars met meerwaarde

Overzicht

9.2

16 beoordelingen

4

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Certificaten

VastgoedCert

NRVT

NWWI

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

WIJ STAAN KLAAR VOOR U !

Uw woonwens staat centraal en daar begint alles mee. Groter wonen, kleiner wonen, ergens anders gaan wonen. Wat ook de reden is, gevolg is het verkopen en / of kopen van een huis. Wat wij doen is uw wens vertalen in concrete en succesvolle actie. Het verkopen van uw huis en het helpen bij het kopen van een nieuwe huis. Maar ook het meedenken over tijdelijke huisvesting of een huurwoning.

Uw huis verkopen?

Wanneer u een makelaar zoekt die intensief en persoonlijk contact met u heeft, de lokale woningmarkt goed kent en een doordacht verkoopplan heeft dan passen wij perfect bij u.

Heeft u verkoopplannen? Maak dan kennis met Marlies van Rossum voor een gratis waardebepaling met de ERA vergelijkende marktanalyse.

Een huis kopen?

Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Bijvoorbeeld wat is de waarde, hoe kunt u zo aantrekkelijk mogelijk kopen, hoe worden uw belangen goed vastgelegd in een koopcontract. Marlies van Rossum helpt u graag met haar kennis en ervaring.

Heeft u plannen om een huis te kopen? Dan vertelt zij u graag in een persoonlijk gesprek hoe ze u verder kan helpen.

Over ons

ERA Content+ Makelaars werkt uitsluitend met makelaars die zich als zelfstandig ondernemer aan onze makelaardij verbinden. Het ondernemerschap brengt per definitie met zich mee dat je een stap verder gaat voor je klant. Daarbij staat de lokale verankering en een directe lijn met de klant voorop.

Daarnaast zijn de ERA Content+ Makelaars juist nu in staat om tot transacties te komen, gesteund door klantvriendelijke acties en programma’s zoals ERA HelpMee, ERA landelijke open huizen route, ERA garantie en de ERA omwonendenmailing.

De ERA Content+ Makelaar wordt continue getraind in verkoop- en marketing technieken. Daarnaast zijn ze als geen ander op de hoogte van de lokale marktontwikkelingen. Mensen die hun huis willen verkopen en een gratis ERA vergelijkende marktanalyse aanvragen zien direct wat bedoeld wordt met marktkennis.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Smulders, Verkoper in 2024

“Voor ons was het de eerste keer dat wij een woning verkochten. We konden aan Marlies alles vragen en ze heeft ons erg goed geholpen gedurende de verkoop. We zouden Marlies zeker aanraden aan iedereen die zijn woning gaat verkopen!”

Medewerkers

 • Marlies van Rossum - NVM-makelaar
  Marlies van RossumNVM-makelaar
 • Nicole Neger - Office manager
  Nicole NegerOffice manager
 • Annebeth van de Ven - Commercieel medewerker
  Annebeth van de VenCommercieel medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9.2

Het gemiddelde is gebaseerd op 16 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 93% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. Smulders

  Verkoper

  10.0

  Voor ons was het de eerste keer dat wij een woning verkochten. We konden aan Marlies alles vragen en ze heeft ons erg goed geholpen gedurende de verkoop. We zouden Marlies zeker aanraden aan iedereen die zijn woning gaat verkopen!

  16 feb 2024

 • Mevr. Voogt-Dierking

  Verkoper

  10.0

  Ik was erg positief en tevreden over onze makelaar. We kregen goede feedback en ook na elke bezichtiging werden we meteen op de hoogte gebracht omtrent de reakties van de kijkers. De begeleiding tijdens en na de verkoop was uitstekend. Ik zou deze makelaar bij iedereen aanbevelen !

  29 dec 2023

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10.0

  Hele fijne samenwerking en wij gaan Marlies zeker aanraden bij andere verkopers. Goede kennis van de markt, woning en omgeving. Blij mee!

  23 dec 2023

Alle beoordelingen (16)

Kantoorgegevens

Berkelseweg 2
5071VP Udenhout
 • MaGesloten
 • DiGesloten
 • WoGesloten
 • DoGesloten
 • VrGesloten
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media