office-banner
Schinkel de Weerd Makelaardij Logo

Schinkel de Weerd Makelaardij

Uw woning verkopen? Kom bij ons binnen lopen!

Overzicht

9

137 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Aankoop

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Nieuwbouw, Recreatie, Monument

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Nederlands

Omschrijving

Al sinds 1996 dé toonaagevende NVM-makelaar op Walcheren in onder andere Oost-Souburg, Middelburg en Vlissingen voor een succesvolle en professionele verkoop, aankoop en taxatie van uw woning!

Persoonlijk

Schinkel de Weerd is jouw persoonlijke makelaar. We hebben oog voor jouw wensen en verwachtingen en zetten graag iedere dag een stapje extra om die waar te maken. Dat doen we op een manier waarbij we onze jarenlange ervaring op de woningmarkt combineren met persoonlijk contact. We nemen je mee in onze kennis en kunde, vertellen je duidelijk welke keuzes je hebt en zijn transparant over onze tarieven. We werken met een team enthousiaste en vooral betrokken specialisten.


Laagdrempelig

We zijn van origine een familiebedrijf en dat merk je. We hebben oog voor jou en zetten ons graag voor je in. Ons kantoor is laagdrempelig; je bent er altijd welkom! Spreek je liever bij je thuis af, telefonisch of online? We zijn flexibel en werken graag op de manier die bij jou past. Dat betekent ook dat wij graag tijd voor je vrij maken, als een afspraak op een avond of een zaterdag jou beter uitkomt.


Nieuwbouw en bestaande bouw

Onze woningportefeuille is ruim en bevat zowel bestaande woningen als nieuwbouwwoningen. We hebben woningaanbod in vrijwel elke prijsklasse, van appartementen tot starterswoningen en van (royale) instapklare woningen tot opknappers. Je vindt ons in vrijwel ieder dorp en elke stad op Walcheren.


Social media

Verder zijn we actief op social media (Facebook, Instagram en LinkedIn). We kennen de kracht van alle verkoopkanalen, offline en online, en zetten deze zo optimaal mogelijk voor je in.


Betrokken team

Bij Schinkel de Weerd zijn we ervan overtuigd dat we alleen door teamwork succesvol kunnen zijn. De betrokkenheid die we voelen bij woningzoekers en -verkopers, voelen we ook naar elkaar. Die prettige werksfeer en de sterke onderlinge band werkt door in onze dienstverlening. We staan met veel plezier voor je klaar, altijd.


Mogen we uw woning verkopen, aankopen of taxeren?


We zijn u graag van dienst!


Team Schinkel de Weerd


Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Ben de Weerd had al eerder succesvol 2 huizen verkocht en begeleiding gegeven bij de aankoop van 2 huizen. We hadden hoge verwachtingen en deze heeft hij meer dan waard gemaakt. Eerlijk voorbereidend gesprek en duidelijke afspraken. 1.5 week op de markt, bezichtigingen en na 2 weken verkocht, na 3 weken definitief. Precies zoals wij wilden. Wij zijn erg tevreden over het contact met Ben en ook met de mensen op kantoor bij Schinkel de Weerd. Dikke pluim en dank je wel!”

Medewerkers

 • Marianne de Weerd - NVM-makelaar (directeur)
  Marianne de WeerdNVM-makelaar (directeur)
 • Ir, Ben de Weerd - NVM-makelaar (directeur)
  Ir, Ben de WeerdNVM-makelaar (directeur)
 • Janneke de Weerd - NVM-makelaar
  Janneke de WeerdNVM-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9.0

Het gemiddelde is gebaseerd op 137 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 96% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10.0

  Ben de Weerd had al eerder succesvol 2 huizen verkocht en begeleiding gegeven bij de aankoop van 2 huizen. We hadden hoge verwachtingen en deze heeft hij meer dan waard gemaakt. Eerlijk voorbereidend gesprek en duidelijke afspraken. 1.5 week op de markt, bezichtigingen en na 2 weken verkocht, na 3 weken definitief. Precies zoals wij wilden. Wij zijn erg tevreden over het contact met Ben en ook met de mensen op kantoor bij Schinkel de Weerd. Dikke pluim en dank je wel!

  22 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8.0

  Prima, zeer enthousiast. Hield ons goed op de hoogte. Was gedreven om alles eruit te halen. Huis verkocht zichzelf, dus weinig hoeven doen. Daar zou in courtage best rekening mee gehouden kunnen worden.

  18 apr 2024

 • Dhr. Kavsitli

  Verkoper

  10.0

  Wij zijn zeer tevreden over de verkoop van onze woning via deze makelaar, houdt voldoende rekening met de wensen bij de verkoop en heeft een goed beeld van de markt.

  12 apr 2024

Alle beoordelingen (137)

Kantoorgegevens

Kanaalstraat 41
4388BK Oost-Souburg
 • Ma08:30 - 17:00
 • Di08:30 - 17:00
 • Wo08:30 - 17:00
 • Do08:30 - 17:00
 • Vr08:30 - 16:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media