office-banner
M2 Makelaars Logo

M2 Makelaars

Kennis in Huis!

Overzicht

9,3

96 beoordelingen

6

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Financieel advies


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

Vertrouwd, deskundig en waanzinnig betrokken!

Wij zijn M2 Makelaars, een toonaangevend Zeeuws makelaarskantoor. Ons kantoor is opgericht in 2005 en hebben in de afgelopen jaren vele tevreden klanten mogen helpen met de koop en verkoop van een huis. De zekerheid van ervaring en bewezen succes is waar wij bij M2 voor staan!


M2 als verkoopmakelaar

Bij M2 Makelaars werken we samen in een hecht team. Hierin zorgen we voor openheid en integriteit, maar ook dat jouw wens altijd bovenaan ons prioriteitenlijstje staat. We begrijpen dat het kopen of verkopen van een woning spannend kan zijn en daarom staan we in dit proces altijd voor je klaar met korte lijnen en heldere communicatie.

Ook zijn we ons bewust van de wederzijdse afhankelijkheid waarin wij werken: zonder jouw vertrouwen, kunnen wij ons werk niet doen. En dit werk doen we met passie, elke dag opnieuw. Als NVM-makelaar zorgen wij er dan ook voor dat we onze kennis constant bijspijkeren om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Dankzij actieve informatievoorziening binnen ons kantoor, zijn wij altijd op de hoogte van de huidige markt. Ook hebben wij in de loop der jaren een gedegen netwerk opgebouwd, zodat we altijd het grootste aanbod hebben.

Kwaliteit staat bij ons boven alles. Kwaliteit in onze dienstverlening, kennis, communicatie en aanpak. Binnen ons kantoor willen we jou en je wensen daarom echt leren kennen! Alleen op deze manier vinden we de perfecte woning. Wij werken full service en ontzorgen jou tijdens dit proces van A tot Z, zo heb jij je handen vrij voor andere zaken.


Onze diensten

M2 Makelaars verzorgt de verkoop van een woning, maar ook de aankoop: de koper van nu, is immers de verkoper van de toekomst. Tevens doen wij nieuwbouwprojecten, realiseren wij gratis waardebepalingen en geven wij gedegen hypotheek advies. De zoektocht naar een woning is namelijk leuk, maar minstens zo belangrijk is het financiële plaatje dat daarbij hoort. Wij geloven dat een goed hypotheekadvies de basis is van een geslaagde zoektocht.


M2 Makelaars, Kennis in Huis!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Dooms, Verkoper in 2024

“het contact liep perfect. Altijd een hele snelle reactie, zowel telefonisch als via de app. Zeer deskundige makelaar en wij zouden hem iedereen aanbevelen”

Medewerkers

 • Marco van der Knaap - NVM-makelaar & taxateur
  Marco van der KnaapNVM-makelaar & taxateur
 • Martin Maranus - NVM-makelaar & taxateur
  Martin MaranusNVM-makelaar & taxateur
 • Rogier Voorzaat - Vastgoedadviseur
  Rogier VoorzaatVastgoedadviseur
Beoordelingen gemiddelde
9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 96 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 83% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Dooms

  Verkoper

  10,0

  het contact liep perfect. Altijd een hele snelle reactie, zowel telefonisch als via de app. Zeer deskundige makelaar en wij zouden hem iedereen aanbevelen

  15 mei 2024

 • Dhr. Lammers

  Verkoper

  8,5

  Contacten goed verlopen,prettige omgang,snelle verkoop. Zeker een makelaar voor verkoop op Walcheren

  13 mei 2024

 • Dhr. Westerterp

  Verkoper

  9,2

  Heel fijn contact met makelaar, staat open voor suggesties en vragen. Reageert snel en correct Kortom; een heel fijn en deskundig kantoor wat ik aan derden zal aanbevelen

  7 mei 2024

Alle beoordelingen (96)

Kantoorgegevens

Paul Krugerstraat 9
4382MA Vlissingen
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media