office-banner
Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs Logo

Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs

Best Living... want wij werken voor u!

Overzicht

9,2

49 beoordelingen

11

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties

 • Financieel advies

Makelaardij verkoop en aankoop Taxaties wonen en bedrijven Hypotheken Verzekeringen


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Adfiz

SEH

FFP

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

Best Living NVM makelaars & financieel adviseurs is met vestigingen in Brummen, Dieren en Eerbeek sterk vertegenwoordigd in het prachtige woon- en werkgebied langs de Zuidoost Veluwezoom, IJsselvallei en West Achterhoek. Best Living biedt u een totaaladvies op het gebied van optimaal woonplezier. Het advies sluit op elkaar aan en zorgt voor het beste resultaat. Het persoonlijke contact en de frisse en innovatieve aanpak vindt u terug in onze full-service. Dit bespaart u veel tijd en werk. Als klant staat ù centraal. Best Living... want wij werken voor u!

Waarom kiezen voor....
....onze makelaars?
Makelaars van Best Living hebben passie voor het vak. Wij zijn actief en gedreven in het vinden van de beste koper voor uw huis. Maar ook vinden wij het belangrijk dat u de juiste woning koopt. Doordat wij veel kennis hebben van de regionale markt en de algemene ontwikkelingen in de woningbranche, staan wij altijd klaar met een nieuw en persoonlijk advies. Onze makelaars zullen u stap voor stap begeleiden in het verkoopproces en regelmatig voorzien van nieuwe informatie. Service staat namelijk hoog bij ons in het vaandel.

....onze hypotheekadviseur?
Natuurlijk wilt u bij het kopen van een woning of het sluiten van uw hypotheek alles goed geregeld hebben. Zekerheid is belangrijk, nu en in de toekomst. Daar hoort de beste hypotheek bij en daarvoor bent u bij Best Living aan het juiste adres. Een passend en persoonlijk advies. Dat is wat u krijgt van onze financieel adviseur. Onder andere door zijn onafhankelijkheid kan onze adviseur actief met u meedenken en de beste hypotheek voor u vormgeven.

....onze assurantie adviseur?
Ieder mens is uniek. U wilt dus een advies op maat. De adviseur van Best Living helpt u graag uw huidige en toekomstige risico’s in te schatten. Persoonlijk contact kenmerkt onze werkwijze. Samen met u brengt onze adviseur de risico’s in beeld tijdens een persoonlijk gesprek. Vervolgens gaan wij met u na welke risico’s verzekerd moeten worden. Hierbij geven wij advies welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

....onze taxateurs?
Best Living is gecertificeerd als NRVT taxateur en ingeschreven in het NRVT Register. Alleen in dit register opgenomen leden mogen NWWI taxaties afgeven.

De taxateurs van Best Living voldoen tevens aan de strenge eisen van RICS voor het taxeren van bedrijfsmatig vastgoed.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en/of kijk op onze website! www.bestliving.nl

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. A.C. Huizinga, Verkoper in 2024

“Bij contact meteen behulpzaam en meedenkend. Advisering mbt de verkoopprijs had wat ons betreft iets beter gekund maar was zeker niet ondeskundig”

Medewerkers

 • Robert Versteegh - NVM-makelaar
  Robert VersteeghNVM-makelaar
 • Edith Nooteboom - Makelaar (directeur)
  Edith NooteboomMakelaar (directeur)
 • Sharon Keizer - Commercieel medewerker
  Sharon KeizerCommercieel medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 49 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 92% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Bergman

  Verkoper

  9,0

  Contact verliep goed,speciaal de financiële dienstverlening. In deze vernieuwde tijd is deze makelaardij een goede ondersteuning

  11 jun 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,2

  Ik ben buitengewoon tevreden over de diensten van deze makelaar bij de verkoop van mijn woning. Wat Robert echt onderscheidt, is zijn menselijke en persoonlijke aanpak. Vanaf het allereerste begin toonde hij een diepgaande kennis van de markt en mijn specifieke behoeften. Zijn deskundige begeleiding en voortdurende communicatie gaf mij vertrouwen gedurende het hele proces. Hij nam de tijd om naar mijn zorgen te luisteren en bouwde een echte band met mij op. Zijn onderhandelingsvaardigheden en vastberadenheid leidden tot een snelle en bevredigende verkoop. We zijn dankbaar voor zijn professionaliteit en toewijding, en bevelen deze warme en persoonlijke makelaar ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een vlotte en succesvolle verkoopervaring.

  14 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Koper

  10,0

  I am very appreciate for all support during purchase processing. Communication, negotiation and leading all details were very good during purchase process.

  7 mei 2024

Alle beoordelingen (49)

Kantoorgegevens

Wilhelminaweg 47
6951 BN DIEREN
 • Ma08:30 - 17:00
 • Di08:30 - 17:00
 • Wo08:30 - 17:00
 • Do08:30 - 17:00
 • Vr08:30 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media