office-banner
De Boer + Ten Hoeve Logo

De Boer + Ten Hoeve

Vertrouwd, ruime ervaring en full service!

Overzicht

9.2

17 beoordelingen

4

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Bedrijfsruimte, Beleggen, Kantoren, Monument, Nieuwbouw, Winkels, Recreatie, Veiling

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Nederlands, Duits, Engels

Omschrijving

Makelaardij De Boer + Ten Hoeve is van oudsher (1978) gevestigd in Steenwijk. Het kantoor wordt geleid door Anja Oosterhof-Bultsma, beëdigd makelaar taxateur, lid NVM, directeur en al meer dan 35 jaar verbonden met De Boer + Ten Hoeve makelaardij. Verder bestaat het team uit Joke Telman, gecertificeerd makelaar taxateur, Martijn Mennink, assistent makelaar en Freddy Oosterhof directeur/commercieel medewerker. Met deze uitstekende mix van up-to-date kennis, gedrevenheid en solide vakmanschap vormen deze mensen de grootste makelaardij in de kop van Overijssel. Bewezen integriteit, enthousiasme en marktkennis zijn de peilers van een beproeft concept.

In het centrum van Steenwijk aan het begin van de Kornputsingel is het team gevestigd, achter de statige gevel van nummer 12 vindt u het moderne interieur en een warme sfeer. Persoonlijke aandacht en zakelijke deskundigheid gaan hand in hand. Schroom niet om u te laten informeren over ons specifieke woning aanbod of het collegiale aanbod van andere NVM kantoren. Onder het genot van een kopje koffie of anderszins kunt u kennismaken met onze persoonlijke benadering.

Op het gebied van aankoopbegeleiding bent u vanzelfsprekend bij ons op het goede adres. Of het nu de volledige begeleiding is tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris, of incidentele vragen over de woning van uw dromen.

In een markt waarbij voor enkele woningen irreële prijzen worden gevraagd is een goed advies onontbeerlijk. Onderhandelen en het aankopen van een woning is specialistisch werk waarbij wij als specialist onszelf absoluut terug verdienen. Laat u dan ook vooraf goed informeren zodat u later niet voor verrassingen komt te staan, of beter nog laat u zich door ons vertegenwoordigen als uw eigen NVM makelaar.

Wanneer u uw woning wilt verkopen is de eerste stap het berekenen van de waarde. Wij komen dan graag voor een vrijblijvende en kosteloze waardebepaling bij u langs. Wij nemen ruim de tijd voor de opname en verwerken de zakelijke en persoonlijke omstandigheden in een uitgebalanceerd en goed gefundeerd advies. Ons verkooptraject wordt als maatwerk met u overeengekomen. Het starten van de verkoop begint met het vormen van een dossier zodat alle wetenswaardigheden over uw woning overzichtelijk kunnen worden gepresenteerd. Daarnaast zorgt onze vragenlijst ervoor dat u volledig voldoet aan uw informatieplicht en er geen vervelende zaken achteraf de verkoop kunnen verstoren.

Presentatie van uw woning op de grootste woningsite FUNDA, onze unieke eigen site www.boerentenhoeve.nl en onze etalage spreken voor zich, daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor een eigen website van de woning en om te adverteren in de regionale huis aan huis krant en indien wenselijk in landelijke dag- of weekbladen. Tevens kunnen wij uit een uitgebreid bestand van ingeschreven woningzoekenden putten. Onze verkoopresultaten van de afgelopen periode, waarin de verkoop van woningen danig onder druk staan, bewijzen dat deze werkwijze zijn vruchten afwerpt. Duidelijke presentatie en sterke prijsvorming zijn de pijlers onder onze verkoopresultaten.

Naast de aankoop en verkoopbegeleiding of wellicht een combinatie van beide met ons speciale woningwissel tarief verzorgen wij ook deskundige taxaties van woning of bedrijf. Onze taxatierapporten voldoen aan de hoogst mogelijke eisen en worden door alle banken en financiële instellingen geaccepteerd. Een gedegen rapportage, op korte termijn gerealiseerd tegen een concurrerend tarief zijn enkele van onze onderscheidende vanzelfsprekendheden.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2023

“De makelaar is erg deskundig en heeft ons gedurende het gehele proces met raad en daad bijgestaan. Wij hebben dit als erg prettig ervaren.”

Medewerkers

 • Anja Oosterhof-Bultsma - NVM-makelaar (directeur)
  Anja Oosterhof-BultsmaNVM-makelaar (directeur)
 • Freddy Oosterhof - Directeur
  Freddy OosterhofDirecteur
 • Joke Telman - NVM-makelaar
  Joke TelmanNVM-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9.2

Het gemiddelde is gebaseerd op 17 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 55% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Koper

  9.5

  Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar. Het contact verliep erg vlot en ze namen de tijd voor ons. Wij zijn erg blij met de door ons aangekochte woning en de bemiddeling door de makelaar.

  20 mrt 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9.0

  Professionele aanpak. Correct in contacten. Vlot en ter zake kundig. Goed bereikbaar en prettig in de samenwerking.

  13 mrt 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8.0

  Het was een prettig contact,nemen tijd voor je. Ook een goede inschatting van de waarde van de woning.

  28 dec 2023

Alle beoordelingen (17)

Kantoorgegevens

Kornputsingel 12
8331 JT STEENWIJK
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media