office-banner
Alpina Emmeloord (Voorheen Sinke Emmeloord) Logo

Alpina Emmeloord (Voorheen Sinke Emmeloord)

Op jouw manier wonen, ondernemen en leven.

Overzicht

8,9

62 beoordelingen

9

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties

 • Financieel advies

Ben je op zoek naar een ervaren makelaar? Ons team van deskundige NVM makelaars staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Zo komen we tot een aan– of verkooptraject dat past bij jouw persoonlijke situatie.


Specialisaties

Nieuwbouw, Woningfotografie, Woningstyling

Certificaten

NWWI

VastgoedCert

NRVT

SEH

WFT

KFD

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

Sinke Makelaardij heet voortaan Alpina

Sinke Makelaardij gaat voortaan verder als Alpina. Als onderdeel van dit landelijke merk bieden we alle dienstverlening onder één dak aan: van makelaardij tot hypotheken en van verzekeringen tot pensioenen.


Jouw Alpina makelaar - Samen maken we het mogelijk

Ben je op zoek naar een ervaren makelaar? Ons team van deskundige NVM makelaars staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Zo komen we tot een aan– of verkooptraject dat past bij jouw persoonlijke situatie.


Wij geloven in de kracht van samenwerken, zowel binnen ons team als met jou als klant. We luisteren naar jouw wensen, denken met je mee en zetten ons in om jouw woondromen te realiseren.


Gratis waardebepaling

Wil je jouw woning succesvol verkopen? De woningmarkt is continu in beweging en de waarde van jouw woning dus ook. Wij hebben dagelijks te maken met deze markt en hebben daardoor als geen ander inzicht in de actuele waarde van jouw woning. Meer informatie gratis waardebepaling.


Contact

Onze NVM makelaars zijn er voor jou. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het verwezenlijken van jouw woondromen. Samen maken we het mogelijk.


Alpina - Makelaardij

Ons sterke lokale en landelijke netwerk stelt ons in staat om je altijd te kunnen ondersteunen. Met in totaal 16 vestigingen in Anna Paulowna, Apeldoorn, Doetinchem, Dronten, Duin- en Bollenstreek, Duiven, Emmeloord, Kampen, Katwijk, Leiden, Lelystad, Nijverdal, Rijnsburg, Schagen, Wieringerwerf en Zevenaar hebben we het voordeel om ons netwerk én onze expertise te bundelen en hierin vooruitstrevend te zijn.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Nico de Graaf, Verkoper in 2024

“Het contact met de makelaar was voor ons geweldig .behulpzaam een goed contact met de kinderen ,dat was prima .Wij zijn heel tevreden. Heel hartelijk bedankt daarvoor.”

Medewerkers

 • Michel Goossens - NVM-makelaar
  Michel GoossensNVM-makelaar
 • Leen Simonse - NVM-makelaar
  Leen SimonseNVM-makelaar
 • Saskia Olgers - Kandidaat-makelaar
  Saskia OlgersKandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
8,9

Het gemiddelde is gebaseerd op 62 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 89% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. van Sermondt

  Verkoper

  8,5

  Het contact met de makelaar was vanaf het eerste gesprek uitstekend. Afspraken worden altijd nagekomen en alles altijd zeer accuraat afgehandeld. Ook na bezichtigingen is er meteen overleg etc. Ook de mensen op het kantoor doen heel goed hun werk. Kortom: prima ervaring gehad met Alpina Emmeloord.

  16 mei 2024

 • Dhr. Nico de Graaf

  Verkoper

  10,0

  Het contact met de makelaar was voor ons geweldig .behulpzaam een goed contact met de kinderen ,dat was prima .Wij zijn heel tevreden. Heel hartelijk bedankt daarvoor.

  1 mei 2024

 • Dhr. Stobbe

  Verkoper

  10,0

  Door een eerdere, positieve, ervaring met Michel, stond hij nu opnieuw bij ons 'aan het roer' bij de verkoop van onze woning. Wederom loodste hij ons er prima doorheen. Door zijn rust, vriendelijk-, en dienstbaarheid, was dit een mooi proces. Altijd bereikbaar voor vragen en die te beantwoorden, ons op de hoogte houdend van iedere ontwikkeling betreffende de verkoop, kortom, een deskundige die weet hoe het werkt!!

  18 apr 2024

Alle beoordelingen (62)

Kantoorgegevens

de Deel 21 1
8302 EK EMMELOORD
 • Ma08:30 - 17:00
 • Di08:30 - 17:00
 • Wo08:30 - 17:00
 • Do08:30 - 17:00
 • Vr08:30 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media