office-banner
Van de Ridder Makelaars Logo

Van de Ridder Makelaars

Voor onafhankelijk en eerlijk advies!

Overzicht

9,5

68 beoordelingen

7

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Aankoop

 • Verkoop

 • Verhuur


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

SCVM

VastgoedCert

Talen

Nederlands

Omschrijving

Het familiebedrijf Van de Ridder Makelaars is al 50 jaar actief in Nijkerk. Passie voor het vak stralen wij op allerlei manieren uit. Na het overlijden van Wout van de Ridder in 2004 is het bedrijf voortgezet door zijn dochter Linda van de Ridder.

Vanuit onze vestiging aan de Oosterstraat 15 in Nijkerk bedienen wij een grote regio.Wij zijn niet alleen actief in Nijkerk maar ook omstreken maar Nijkerk kennen wij als geen ander!In de afgelopen jaren hebben wij een groot en waardevol netwerk opgebouwd.Tijdens het verkoopproces zien wij vaak mogelijkheden ons netwerk succesvol in te zetten.

Wij bieden onze opdrachtgevers een grote mate van persoonlijke betrokkenheid. Dat onderscheidt ons van andere makelaarskantoren. Onze makelaars zien verkopen als een vak en bieden een persoonlijke en professionele begeleiding in alle fases van de verkoop. Het team van Van de Ridder Makelaars is een team vol passie en kenmerkt zich door de “No Nonsens” mentaliteit.Onze uitstekende bereikbaarheid en onze flexibele werkhouding wordt door veel opdrachtgevers zeer gewaardeerd.

Uw woning verkopen met begeleiding van Van de Ridder Makelaars betekent dat u door het enthousiaste team in de watten worden gelegd. Wij staan garant voor een goed resultaat en de behartiging van jullie belangen. Zakelijk maar altijd met een oog voor de klant.

Van de Ridder Makelaars is een begrip in Nijkerk. Daar zijn we trots op. Concreet betekent het dat we van veel verkopers en potentiële kopers het vertrouwen hebben gekregen. Wij vinden het een uitdaging om ook uw verwachtingen waar te kunnen maken en het beoogde resultaat te behalen.

Ervaar het zelf. Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking en/of een gratis waardebepaling van uw woning of komt een binnen op ons kantoor aan de Oosterstraat 15 te Nijkerk. Onze medewerkers heten u van harte welkom!VAN DE RIDDER MAKELAARS

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Van Welie, Verkoper in 2024

“zeer nette en goede begeleiding zeker i.v.m. de situatie. huis snel verkocht tegen een prachtige prijs! Deskundig team en professioneel, houden privé en zakelijke kwesties zeer goed gescheiden. ”

Medewerkers

 • L.D.M. (Linda) van de Ridder - NVM-makelaar
  L.D.M. (Linda) van de RidderNVM-makelaar
 • Eveline van de Bunt - Vastgoedadviseur
  Eveline van de BuntVastgoedadviseur
 • Anne Bonestroo - Kandidaat-makelaar
  Anne BonestrooKandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,5

Het gemiddelde is gebaseerd op 68 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 82% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Van Welie

  Verkoper

  10,0

  zeer nette en goede begeleiding zeker i.v.m. de situatie. huis snel verkocht tegen een prachtige prijs! Deskundig team en professioneel, houden privé en zakelijke kwesties zeer goed gescheiden.

  20 jun 2024

 • Dhr. Van Leeuwen

  Verkoper

  8,0

  Het contact was goed en verliep prettig. Waarom dan toch een minder cijfer voor de prijs/kwaliteit? Ik geef hier mee aan dat wanneer een huis zeer snel wordt verkocht, de courtage daarop zou mogen worden aangepast. Er wordt tenslotte (veel) minder werk verricht dan wel tijd aan bezichtigingen besteed.

  7 jun 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,2

  Contact me de makelaar was prettig. Goede communicatie, snelle reactie bij een vraag, persoonlijk, vriendelijk en meedenkend. Wij raden deze makelaar zeker aan.

  4 jun 2024

Alle beoordelingen (68)

Kantoorgegevens

Oosterstraat 15
3862 BH NIJKERK
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media