office-banner
Brandt Makelaars Logo

Brandt Makelaars

Innovatief, deskundig, persoonlijk en origineel.

Overzicht

9,3

55 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Financieel advies

- verkoop woningen en appartementen; - aankoop woningen en appartementen; - taxaties woningen en appartementen; - verhuur woningen en appartementen; - verkoop nieuwbouwwoningen en -appartementen; - advisering bij planontwikkelingen en nieuwbouw.


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

NRVT

NWWI

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Brandt Makelaars : "Wij geloven in makelen op een authentieke manier: innovatief, deskundig, persoonlijk en origineel."

Jou helpen met je woonvraag, dat is waar we elke dag al bijna 40 jaar lang met veel enthousiasme mee aan de slag gaan. We geloven in makelen op een authentieke manier: innovatief, deskundig, persoonlijk en origineel. Als toonaangevende Harderwijkse makelaars staan wij stevig met onze voeten in de regionale woningmarkt. Door onze ervaring en ons uitgebreide netwerk schetsen we jou altijd een realistisch plaatje en weten we jouw woonvraag samen te beantwoorden.

De verschillende makelaars realiseren zich maar al te goed wiens belangen zij behartigen, of het nu gaat om aankoop, verkoop, nieuwbouw of taxatie. De realiteit wordt daarbij overigens niet uit het oog verloren.Brandt Woningmakelaars beschikt over alle benodigde kennis om zowel particulieren als ook professionele marktpartijen goed van dienst te kunnen zijn met een gedegen advies of planaanpak. Zeker bij nieuwbouwprojecten wordt Brandt Woningmakelaars door vele ontwikkelaars en bouwers al in een vroeg stadium geconsulteerd omdat Brandt daarin over zeer veel ervaring beschikt.Brandt Makelaars is een kantoor met meer dan 30 jaar ervaring, gevestigd te Harderwijk en heeft als werkgebied de Noord-West-Veluwe (Harderwijk, Hierden, Ermelo, Putten, Nunspeet en Biddinghuizen). Sinds de oprichting heeft Brandt Makelaars met zorg de belangen behartigd van vele partijen en is het kantoor, door haar specifieke werkwijze, een begrip geworden in de regio. Deze werkwijze, gekenmerkt door een zakelijke aanpak gecombineerd met een persoonlijke dienstverlening is door de jaren heen altijd zeer gewaardeerd en heeft gezorgd voor vaak terugkerende cliënten. De medewerkers, allen woonachtig in het werkgebied, hebben nog ouderwets “hart” voor de belangen van de cliënten. De lokale bekendheid van de medewerkers zorgt ervoor dat zij weten wat er in het werkgebied speelt en zodoende kunnen zij potentiële cliënten en opdrachtgevers adequaat informeren over de plaatselijke onroerend goed markt.Brandt Makelaars is sinds de oprichting aangesloten bij de NVM en heeft zich sindsdien specifiek toegelegd op drie disciplines, te weten: woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en financiële dienstverlening. Voor deze drie specialiteiten gebruikt Brandt de volgende handelsnamen: Brandt Woningmakelaars, Brandt Bedrijfsmakelaars en Brandt Hypotheken en Assurantiën. De drukbezochte eigen website, www.brandtmakelaars.nl, geeft een helder en overzichtelijk beeld van alle activiteiten binnen Brandt Woningmakelaars.Brandt Makelaars is sinds september 2010 gevestigd aan de Verkeersweg 5 te Harderwijk.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Meerder keren zaken gedaan met Brandt Makelaars, iedere keer een prettige ervaring. Ook dit keer weer alles super goed geregeld. Bedankt Reijer en Marien.”

Medewerkers

 • Reijer Schuurkamp - NVM-makelaar (directeur)
  Reijer SchuurkampNVM-makelaar (directeur)
 • Marien van den Nagel - NVM-makelaar
  Marien van den NagelNVM-makelaar
 • Arlette Schippers - Commercieel medewerker
  Arlette SchippersCommercieel medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 55 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 86% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Stigter

  Verkoper

  8,8

  Ik denk dat makelaar zijn in Nederland niet super complex is, zeker niet in deze tijden. Dat wil niet zeggen dat wij niet erg dankbaar zijn voor het soepele proces wat het verkopen van ons huis is geweest dankzij Brandt Makelaars. Weinig poespas, directe lijntjes qua communicatie, en goede begeleiding door het gehele proces. Dus twijfel niet mocht je met Brandt te maken krijgen, laagdrempelige eerlijke makelaar.

  12 jul 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Meerder keren zaken gedaan met Brandt Makelaars, iedere keer een prettige ervaring. Ook dit keer weer alles super goed geregeld. Bedankt Reijer en Marien.

  14 jun 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Vriendelijk, deskundig en bereikbaar. Snel verkocht. Bedankt voor jullie service en wie weet de volgende keer.

  22 mei 2024

Alle beoordelingen (55)

Kantoorgegevens

Verkeersweg 5
3842 LD HARDERWIJK
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media