office-banner
De Makelaars van 5VOOR12 Logo

De Makelaars van 5VOOR12

Flipse Makelaardij wordt 5VOOR12

Overzicht

9,4

84 beoordelingen

7

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Nieuwbouw, Monument, Beleggen, Bedrijfsruimte, Winkels, Kantoren

Certificaten

VastgoedCert

NRVT

NWWI

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving


Waarom 5VOOR12?

De makelaar van Dronten in een nieuw jasje. Waarom? Omdat tijden veranderen. In onze ogen hoort een makelaar meer te zijn dan alleen een tussenpersoon die adviseert. Bij 5VOOR12 denken we met je mee. Of eigenlijk met je vooruit. Want onze keuzes van nu, maken later het verschil. Of je nu je huis wilt verkopen, je droomhuis zoekt of een taxatie wilt laten uitvoeren Wij helpen jou doordachte keuzes te maken en coachen je naar jouw volgende stap.

Zeker van jouw volgende stap
Waar woon jij over 10 jaar? Die vraagt bepaalt veel voor je woning van nu. Denk daarom vooruit, zodat je ook straks nog op je plek zit. We helpen je graag met een woonplan: aan alles gedacht, voor nu en later.


Advies

Het is soms lastig om te weten waar je goed aan doet. Verkopen of nog even aanhouden? Kopen of (blijven) huren? We luisteren naar jouw situatie en wensen, zodat je met onze kennis en ervaring de juiste keuze kunt maken.

Verkoop

We vinden het ontzettend belangrijk dat jij je goed voelt bij de verkoop van je woning. Daarom leren we je graag beter kennen, zodat we een vlot verkoopproces in gang kunnen zetten. En jij je kunt focussen op jouw volgende stap.

Aankoop

Bij de aankoop van een huis moet alles kloppen. Zeker als het over jouw woonwensen en plannen voor later gaat. Daar helpen we je bij: we zoeken met je mee, komen op voor jouw belangen en gaan samen voor de ultieme match.


Taxatie

We beschikken over de juiste papieren en hebben achtergronden in bouwkunde en rechtsleer. Dat betekent dat we op alle fronten verder kijken en je een uitgebreid rapport ontvangt dat voldoet aan de eisen van jouw bank.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Rienstra, Verkoper in 2024

“Dat we ons huis mooi gemaakt hadden het afgelopen jaar wisten we al. Dat we alles netjes en schoon hebben in en om ons huis wisten we ook al, dat hebben we iedere dag. We genieten daar zelf zo van. Maar dat jullie als 5 voor 12 ons huis zo mooi gepresenteerd hadden op jullie site, Funda en Social media dat wisten we niet. Wat een geweldige ervaring was dat. Het filmpje van ons huis was zo ontzettend mooi, maar ook de foto's, de teksten waren zo passend. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de bezichtigingen, wat waren dat er veel, en keurig uitgevoerd. Als wij een cijfer mochten geven tussen de 0 en 10 dan werd dat zeker een 11 !! Bedankt alle mensen van 5 voor 12, het was ons een waar genoegen om met jullie samen te mogen werken !!”

Medewerkers

 • Naud Rommens - NVM-makelaar (directeur)
  Naud RommensNVM-makelaar (directeur)
 • Bertus Flipse - NVM-makelaar & taxateur
  Bertus FlipseNVM-makelaar & taxateur
 • Maaike Lanphen - Kandidaat-makelaar
  Maaike LanphenKandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,4

Het gemiddelde is gebaseerd op 84 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 93% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,0

  Contact verliep goed. Duidelijke communicatie met alle medewerkers van het kantoor. Duidelijk wat er te verwachten was. Informatie werd gedoseerd gegeven op het moment dat het relevant werd. Goed geadviseerd bij te nemen besluiten.

  16 jul 2024

 • Een funda gebruiker

  Koper

  10,0

  Zeer deskundig team. Fijn en snel in de communicatie (ook op dagen en tijden die niet gebruikelijk zijn). Komen echt op voor jouw belangen en adviseren ook hierin eerlijk.

  31 mei 2024

 • Dhr. Rienstra

  Verkoper

  10,0

  Dat we ons huis mooi gemaakt hadden het afgelopen jaar wisten we al. Dat we alles netjes en schoon hebben in en om ons huis wisten we ook al, dat hebben we iedere dag. We genieten daar zelf zo van. Maar dat jullie als 5 voor 12 ons huis zo mooi gepresenteerd hadden op jullie site, Funda en Social media dat wisten we niet. Wat een geweldige ervaring was dat. Het filmpje van ons huis was zo ontzettend mooi, maar ook de foto's, de teksten waren zo passend. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de bezichtigingen, wat waren dat er veel, en keurig uitgevoerd. Als wij een cijfer mochten geven tussen de 0 en 10 dan werd dat zeker een 11 !! Bedankt alle mensen van 5 voor 12, het was ons een waar genoegen om met jullie samen te mogen werken !!

  30 mei 2024

Alle beoordelingen (84)

Kantoorgegevens

De Helling 228
8251GH Dronten
 • Ma08:30 - 12:30, 13:30 - 17:30
 • Di08:30 - 12:30, 13:30 - 17:30
 • Wo08:30 - 12:30, 13:30 - 17:30
 • Do08:30 - 12:30, 13:30 - 17:30
 • Vr08:30 - 12:30, 13:30 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media