office-banner
Carla van den Brink B.V. Logo

Carla van den Brink B.V.

Christie´s International Real Estate | R365

Overzicht

8

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Veiling, Beleggen, Nieuwbouw, Monument, Herbestemmen

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans

Omschrijving

Makelaarskantoor Carla van den Brink houdt van Amsterdam. Maar misschien nog wel meer van de mensen die haar bewonen. En wat je liefhebt, daar zorg je voor. Dat is al sinds 1979 onze overtuiging. Dat zal het blijven, ook in de toekomst.


Voor ons is de makelaardij dus allereerst een kwestie van goede zorg. Voor ons vastgoed. Voor onze stad. Maar vooral: voor de mensen voor wie we mogen werken.
Mensen maken een buurt. Zij schrijven geschiedenis. Zij maken de stad tot wat die is. Zij spelen de hoofdrol in het nieuwe verhaal dat we samen mogen maken. Goed voor hen zorgen is dus het minste wat we kunnen doen.


Ons motto: Wij werken met vastgoed, dus wij maken verhalen. Daar zijn we ons tijdens iedere stap van een aan- of verkoopproces van bewust. We vragen u ons daaraan te houden en ons te helpen dat motto iedere dag waar te maken.


Welke nieuwe geschiedenis mogen we met u gaan schrijven?


Voor de nationale marketing is ons kantoor sinds 2003 aangesloten bij het Qualis-label. Het Qualis-label wordt gevoerd door een selectie van circa 50 NVM-makelaars, verspreid over heel Nederland. Stuk voor stuk makelaars met een sterke, veelal leidende marktpositie en goede reputatie. De Qualis makelaars maken gebruik van een gezamenlijk relatienetwerk en volgen een binnen Qualis ontwikkelde, succesvolle verkoopstrategie. Gericht op een optimale prijsvorming in een aanvaardbare verkooptijd. Zie ook www.qualis.nl. NVM-Qualis staat garant voor de marktpositie, expertise en reputatie van ons kantoor een veilige keuze.


Voor de internationale marketing heeft ons kantoor de krachten gebundeld met Christie's International Real Estate. Een wereldwijde organisatie met een uniek netwerk van vermogende cliënten uit de kunstwereld. Christie’s International Real Estate is eigendom van het wereldberoemde veilinghuis Christie’s, opgericht in 1766 in Londen. Het bedrijf is gebaseerd op vertrouwen, integriteit, discretie en uitmuntendheid, uitgangspunten die tot op de dag van vandaag nauwlettend worden nageleefd. Voor een optimale verkoop van exclusieve villa’s, appartementen, penthouses, monumenten en landgoederen is intensieve marketing en promotie noodzakelijk, niet alleen lokaal via Funda maar juist landelijk en natuurlijk internationaal. Christie’s International Real Estate is niet alleen marktleider in Nederland, maar met 1.350 kantoren in 48 landen ook wereldwijd. Wij bieden u een ongeëvenaard netwerk van in het topsegment gespecialiseerde makelaars. En omdat de Nederlandse woningmarkt meer en meer een internationaal karakter krijgt en het percentage buitenlandse kopers sterk stijgt (tot wel 27%), kunt u zichzelf afvragen: wil ik de markt voor mijn exclusieve woning alleen benaderen via een lokale makelaar of verdient mijn huis ook internationale aandacht van de juiste kopers?


Een voorbeeld van ons diensten zijn;
aan- en verkoop van onroerend goed; wonen en bedrijven
aan- en verhuur van onroerend goed; wonen en bedrijven
taxaties;
splitsingen;
advisering.


Wij hebben ons gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten bij de aan- en verkoop van onroerend goed. Om u in deze moeilijke Amsterdamse markt goed te kunnen bijstaan werken wij uitsluitend met getekende schriftelijke opdracht. Nadat we telefonisch een afspraak met u hebben gemaakt, worden tijdens een intake-gesprek bij ons op kantoor uw woon- of bedrijfswensen geïnventariseerd door een van onze makelaars.
Indien u besluit, na het intake-gesprek, ons kantoor een zoekopdracht te geven dan zullen wij u dagelijks informeren over het nieuwe aanbod binnen de door u aangegeven woon- of bedrijfswensen.
Vanaf de eerste onderhandeling, tot het bereiken van een koopovereenstemming, tot het passeren van de akte van levering bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaar van ons kantoor.

Bel (020-6717272) of email voor een kennismakingsgesprek.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Medewerkers

 • Hellen de Leijer - NVM-makelaar
  Hellen de LeijerNVM-makelaar
 • Pieter Joep van den Brink - NVM-makelaar
  Pieter Joep van den BrinkNVM-makelaar
 • Heather van Leuverden - Kandidaat-makelaar
  Heather van LeuverdenKandidaat-makelaar

Kantoorgegevens

De Lairessestraat 123
1075HH Amsterdam
 • Ma08:45 - 17:30
 • Di08:45 - 17:30
 • Wo08:45 - 17:30
 • Do08:45 - 17:30
 • Vr08:45 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media