office-banner
FRIS Woningmakelaars Amsterdam Logo

FRIS Woningmakelaars Amsterdam

Echte Mensen, Echte Resultaten

Overzicht

9,6

56 beoordelingen

6

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Beleggen, Nieuwbouw, Expat makelaar

Certificaten

VastgoedCert

NRVT

NWWI

Talen

Nederlands, Engels

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Wij zijn echte mensen met echte resultaten

Denk jij aan verhuizen? Maak dan eens kennis met onze mensen. Echte mensen waar je blij van wordt bij de verkoop of aankoop van jouw huis. Daarnaast gaan we altijd voor het beste resultaat.

Ons familiebedrijf bestaat inmiddels 100 jaar en net zoals bij de meeste families vinden wij het échte contact erg belangrijk. Dat merk je zodra je kennis maakt men onze makelaars. Of je nu een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar zoekt, wij hebben ze in huis.

Makelen is mensenwerk, daarom nemen we de tijd voor jou en bieden we een luisterend oor. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten heel tevreden zijn en bereid zijn dit door te vertellen. Lees hieronder wat onze vakidioten onderscheid van andere makelaars.

Blije klanten

Wij kunnen wel zeggen dat wij vakidioten zijn, maar onze klanten kunnen dat nog beter. Gemiddeld krijgen wij het cijfer 9,5 en daar zijn wij best trots op.

Inmiddels 100 jaar ervaring

Al 100 jaar begeleiden we mensen naar een nieuwe plek. Dat is echt veel kennis en ervaring waar jij op kan bouwen

Makelen is mensenwerk

Een van de ankers in je leven is het hebben van een woonplek, het is daarom niet heel gek dat het kopen van een huis en verhuizen veel stress met zich meebrengt. Bij FRIS vinden wij het belangrijk je te ontzorgen en je goed te begeleiden in het proces, op die manier maken wij van het kopen en/of verkopen van een huis weer een bijzonder moment.

Oog voor resultaat

Ga jij voor de hoogste opbrengst of de snelste verkoop? Wij verliezen het resultaat niet uit het oog en verdienen onszelf daarmee weer terug bij de verkoop van jouw huis.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Lopes, Verkoper in 2024

“We hebben via een buurman over het team Buitenveldert van FRIS woningmakelaars gehoord en zijn sinds de eerste dag zeer tevreden. Het contact met Steven Vessies verliep uitstekend. Steven en de rest van de team waren heel benaderbaar waardoor we een fijne begeleiding kregen. De hele team was ook heel vriendelijk, professioneel en duidelijk. Ze namen de tijd voor ons en hebben alles keurig uitgelegd. Dit was heel belangrijk tijdens de hele proces. Dank jullie wel, jullie zijn echt toppers en natuurlijk gaan we de Fris woningmakkelaars van harte aanbevelen!”

Medewerkers

 • Kasper Goris - NVM-makelaar (directeur)
  Kasper GorisNVM-makelaar (directeur)
 • Steven Vessies - Assistent-makelaar
  Steven VessiesAssistent-makelaar
 • Gordon Vos - Vastgoedadviseur
  Gordon VosVastgoedadviseur
Beoordelingen gemiddelde
9,6

Het gemiddelde is gebaseerd op 56 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 76% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,5

  Steven Vessies is een hele fijne makelaar. Begeleiding en inzet zijn erg gewaardeerd. Contact liep heel soepel.

  7 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Koper

  10,0

  FRIS Makelaars was fantastisch bij de aankoop van mijn nieuwe huis. Hun kennis van de markt en oog voor detail zorgden voor een stressvrij proces. Ze waren altijd bereikbaar, geduldig, en gaven goed advies. Ik zou ze zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die een betrouwbare makelaar zoekt.

  6 mei 2024

 • Mevr. Lopes

  Verkoper

  10,0

  We hebben via een buurman over het team Buitenveldert van FRIS woningmakelaars gehoord en zijn sinds de eerste dag zeer tevreden. Het contact met Steven Vessies verliep uitstekend. Steven en de rest van de team waren heel benaderbaar waardoor we een fijne begeleiding kregen. De hele team was ook heel vriendelijk, professioneel en duidelijk. Ze namen de tijd voor ons en hebben alles keurig uitgelegd. Dit was heel belangrijk tijdens de hele proces. Dank jullie wel, jullie zijn echt toppers en natuurlijk gaan we de Fris woningmakkelaars van harte aanbevelen!

  15 mrt 2024

Alle beoordelingen (56)

Kantoorgegevens

Buitenveldertselaan 42
1081AA Amsterdam
 • Ma09:00 - 20:00
 • Di09:00 - 20:00
 • Wo09:00 - 20:00
 • Do09:00 - 20:00
 • Vr09:00 - 20:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media