office-banner
Hoen Makelaars Logo

Hoen Makelaars

Al bijna een eeuw uw makelaar voor groot Amsterdam

Overzicht

9.4

24 beoordelingen

8

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties

 • Aanhuur


Specialisaties

Beleggen, Monument, Bedrijfsruimte, Kantoren, Winkels, Horeca, Nieuwbouw, Expat makelaar

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Nederlands, Engels, Duits, Frans

Omschrijving

BIJNA EEN EEUW HOEN MAKELAARS


Wie in zee gaat met Hoen Makelaars, kiest voor een van de oudste makelaarskantoren in Amsterdam (sinds 1929), waar de waarden van oprichter C. Hoen onverminderd van kracht zijn. Hier werkt een gepassioneerd, proactief en data gedreven team, dat altijd exact weet wat er zich afspeelt op de Amsterdamse huizenmarkt. Een team dat met kennis van zaken en een persoonlijke aanpak voor jou de markt verkent. Een team dat voorop gaat in elke zoektocht, altijd gedreven om het beste resultaat te behalen. En dat door een brede naamsbekendheid en een groot netwerk kan rekenen op de loyaliteit van andere makelaarskantoren. Kortom, een partner waar je écht iets aan hebt bij een van de grootste en belangrijkste transacties in je leven...
Vaders en moeders, zonen en dochters, en inmiddels ook kleinkinderen lieten zich al door Hoen Makelaars begeleiden. Altijd tevreden over de uitstekende resultaten.

Hoen Makelaars is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Dat waarborgt de educatie, kwaliteit en gedegen vakkennis van onze makelaars en wij beschikken daardoor over een geautomatiseerd netwerk en uitwisselingssysteem waarin het aanbod van alle aangesloten leden van de NVM is opgenomen. Daarnaast is ons kantoor aangesloten bij de MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) waardoor wij ook goed op de hoogte zijn en blijven van de lokale ontwikkelingen en regelgeving.

AANKOOPBEGELEIDING
In Amsterdam is de huizenmarkt volop in beweging. Het aanbod blijft stijgen en de transactieprijzen blijven dalen. Logisch dat dit leidt tot vele vragen als je nadenkt over de aanschaf van een woning. Is het nu een goed moment om een huis te kopen? Of moet ik wachten? Wat voor invloed heeft de stijgende hypotheekrente op mijn leencapaciteit?Of wat als ik nu mijn droomhuis heb gevonden, wat is nu de juiste prijs en hoe is de bouwkundige staat?

Dit vraagt om een makelaar van Hoen Makelaars. Iemand met kennis van de meest actuele cijfers van de huizenmarkt, die de Amsterdamse markt door en door kent en altijd een eerlijk en deskundig advies kan geven. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied van de huidige markt, hypotheken, erfpacht, bouwkunde en juridische aspecten. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we samen met jou op zoek.

VERKOOPBEGELEIDING
Een woning te koop zetten, dat kan natuurlijk iedereen. Maar een woning goed verkopen, dat vraagt om specifieke kennis, een groot netwerk en ervaring. Wij bieden de juiste verkoopstrategie en online marketing campagnes om jouw woning zo goed mogelijk te presenteren. Ook kunnen wij helpen met verkoopstyling om de juiste indruk te maken.

Wij kunnen overal in Groot Amsterdam een volledig verkooptraject begeleiden, waarbij wij altijd gaan voor het beste resultaat.


VERHUURBEGELEIDING
Ga je ergens anders wonen, maar wil je je huis niet (meteen) verkopen, dan kun je overwegen deze (tijdelijk) te verhuren. Ook is verhuur interessant als je een huis koopt als beleggingsobject. Zeker in Amsterdam – waar de vraag naar (huur)woningen groot is - kan je vermogen tegenwoordig met aantrekkelijk rendement groeien.

Op zoek naar een huurwoning? Of een beleggingsobject? Wij hebben een groot aanbod aan verhuurwoningen met wekelijks nieuwe woningen. Of wil je je huis (tijdelijk) verhuren omdat je misschien ergens anders gaat wonen en jouw woning nog niet (meteen) wilt verkopen? Hoen Makelaars neemt het gehele verhuurproces uit handen voor jou.

Verhuur vereist echter wel een goede voorbereiding. Denk bijvoorbeeld aan de huurwetgeving en het opstellen van een waterdicht huurcontract. Maar ook de juiste huurvorm, prijs en de nieuwe puntentelling zijn belangrijke aspecten om meteen goed in kaart te hebben. Gelukkig zijn wij bij Hoen Makelaars goed op de hoogte van de huidige regelgeving rondom verhuur en kunnen zij jou waar nodig bijstaan.

EXPATS
Met een flink groeiende internationale markt, komen er steeds meer expats werken in Amsterdam. Maar waar vroeger bedrijven de woonruimte regelden voor hun personeel, moeten zij nu vaak zelf onderdak regelen. In die gevallen nemen wij van Hoen ook graag de zorgen uit handen. Hoe we dat doen? We maken ze wegwijs op de huizenmarkt, maar vertellen ze ook over de Nederlandse wetgeving en andere relevante regels waar ze mee te maken krijgen. We zoeken voor ze, ook als de expats zelf nog in het buitenland zitten. We kunnen zelfs in opdracht koopaktes tekenen. Het voortraject kan desgewenst volledig door ons worden verzorgd, zodat de koper zelf op het moment suprême enkel nog hoeft te verhuizen.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Goorse , Verkoper in 2024

“Het contact met Alice Janssen is erg goed: vriendelijke en heldere communicatie, zakelijk met een persoonlijke touch. Ik vond het fijn dat Alice proactief is en echt van begin tot eind met me meedacht in het hele verkoopproces. ”

Medewerkers

 • Alice Janssen - Makelaar
  Alice JanssenMakelaar
 • Pieter Mulder - Makelaar
  Pieter MulderMakelaar
 • Daan Eckhart - Makelaar
  Daan EckhartMakelaar
Beoordelingen gemiddelde
9.4

Het gemiddelde is gebaseerd op 24 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 32% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. Goorse

  Verkoper

  10.0

  Het contact met Alice Janssen is erg goed: vriendelijke en heldere communicatie, zakelijk met een persoonlijke touch. Ik vond het fijn dat Alice proactief is en echt van begin tot eind met me meedacht in het hele verkoopproces.

  29 apr 2024

 • Dhr. Marcel Just de la Paisières

  Verkoper

  10.0

  Hoen Makelaars heeft ons, vanaf de start van de verkoop van onze woning tot aan het afronden van de verkoop, voorzien van een zeer goede en kundige ondersteuning cq advies. Bij vragen vanuit onze kant was het team en met name onze contactpersoon Pieter Mulder altijd goed bereikbaar en bereid om de tijd voor ons te nemen. Vanwege de zeer goede ervaring kunnen wij Hoen Makelaars zeker aanbevelen.

  9 apr 2024

 • Mevr. Lippman

  Verkoper

  10.0

  The experience of selling 140 valeriusstraat was extremely smooth. I am so happy with my makelaars! We got a great price and it all happened quickly and drama free.

  12 mrt 2024

Alle beoordelingen (24)

Kantoorgegevens

De Lairessestraat 119
1075HH Amsterdam
 • Ma08:30 - 17:00
 • Di08:30 - 17:00
 • Wo08:30 - 17:00
 • Do08:30 - 17:00
 • Vr08:30 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoOp afspraak
Stuur e-mail Website

Sociale media