office-banner
Voogd Makelaardij Logo

Voogd Makelaardij

Thuis in groot Amsterdam

Overzicht

9,4

48 beoordelingen

7

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Veiling, Beleggen, Monument, Nieuwbouw

Certificaten

NWWI

VastgoedCert

NRVT

Talen

Engels, Nederlands

Omschrijving

Voogd Makelaardij: meer dan een eeuw ervaring verenigd in een jong, dynamisch team.

Voogd Makelaardij is van oorsprong een oud familiebedrijf. Het werd begin vorige eeuw opgericht en is daarmee een van de oudste makelaarskantoren van Amsterdam. Kennis en ervaring zijn steeds zorgvuldig doorgegeven, van generatie op generatie. Hoewel vandaag de dag het kantoor gerund wordt door een nieuwe generatie jonge makelaars, zijn de oude waardes en de waardevolle expertise behouden. Het maakt Voogd Makelaardij tot een unieke en gedegen partner op de vastgoedmarkt. Wij weten wat net zo goed werkt tijdens een economische crisis als in een oververhitte markt. Uit onderzoek blijkt dat grote beslissingen voor 96 procent worden genomen op basis van gevoel, en slechts voor 4 procent op basis van verstand. Wij houden graag het hoofd koel, zodat wij voor u te allen tijde tot een succesvol resultaat kunnen komen.

Superexperts

Doordat Voogd Makelaardij al ruim 110 jaar meedraait en bijvoorbeeld veel huizen en appartementen al meerdere malen verkocht, kennen wij de stad, de buurten, de straten en huizen als geen ander. Onze aan- en verkoopmakelaars zijn superexperts. Ook beschikken wij over een groot netwerk, dat reikt van Amsterdam-oost en IJburg tot Amsterdam-zuid, Abcoude en Amstelveen. Wij weten het als er huizen op de markt gaan komen, en kunnen daar snel op in spelen. Zodat u er altijd als eerste bij bent. Wij zorgen ervoor dat u vooraan staat, maar ook dat u niet te veel betaalt.

Uw wensen

Een huis verkopen of kopen is behalve een zakelijke aangelegenheid meestal ook een emotioneel moment. Onze gedegen kennis, ervaring en expertise dragen ertoe bij dat wij weten wat het voor u betekent om uw huis te verkopen. Of op zoek bent naar juist dat ene, bijzondere pand. De relatie met de klant staat bij Voogd Makelaardij voor alles. Ook hierin combineren wij oude waardes met de moderne mores van nu. Dat geldt uiteraard ook als u een huis of appartement wilt huren of verhuren, of bijvoorbeeld een parkeerplaats wilt kopen of verkopen. Om u optimaal te kunnen bedienen investeren wij graag in die relatie. Wij onderzoeken wat uw wensen, behoeften en verwachtingen zijn. We brengen in kaart wat u wilt, en wat vooral niet. En we stoppen pas al u tevreden bent.

Van alle markten thuis

Naast de aankoop, verkoop, huur en verhuur van huizen is Voogd Makelaardij ook specialist op het gebied van appartementen, parkeerplaatsen en gevalideerde taxaties. Welke vraag u ook heeft, wij hebben een helder antwoord en begeleiden u graag bij deze processen.

Een flexibele aanpak

Voogd Makelaardij combineert meer dan honderd jaar makelaar-ervaring met een dynamische en flexibele aanpak. Wij bewegen mee met de markt en spelen in op ontwikkelingen, zodat wij u nog beter kunnen bedienen.

Persoonlijke benadering

Een huis of appartement kopen of verkopen is iets persoonlijks. Wat voor de een een must is, is voor de ander een no-go. Wij verdiepen ons echt in uw wensen zodat wij altijd maatwerk kunnen leveren

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“professionele en vriendelijke begeleiding. Alles wordt heel proactief geregeld. Neemt veel stress van je weg tijdens het aankoop en verkoop process.”

Medewerkers

 • Eva Buijs - NVM-makelaar (directeur)
  Eva BuijsNVM-makelaar (directeur)
 • Bart Bastiaansen - NVM-makelaar
  Bart Bastiaansen NVM-makelaar
 • Floris Haanen - Kandidaat-makelaar
  Floris HaanenKandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,4

Het gemiddelde is gebaseerd op 48 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 66% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. Oosterbaan

  Verkoper

  9,8

  Eva Buijs van Voogd Makelaardij heeft mij voor de tweede keer geholpen, een aantal jaar geleden als aankoop makelaar, en nu als verkoop makelaar voor mijn appartement in A'dam OZ. Eva heeft een hele goede marktkennis, geeft kundig advies en denkt met je mee. Ze is pro-actief, communicatief, realistisch en stippelt de juiste strategie voor je uit. Kortom, dik tevreden!

  15 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  professionele en vriendelijke begeleiding. Alles wordt heel proactief geregeld. Neemt veel stress van je weg tijdens het aankoop en verkoop process.

  5 apr 2024

 • Dhr. Bothof

  Koper

  10,0

  Zeer goede communicatie, alles snel geregeld en heel veel expertise op zijn vakgebied. Onzettend bedankt voor jullie hulp, vooral Floris!

  29 mrt 2024

Alle beoordelingen (48)

Kantoorgegevens

Van Baerlestraat 53
1071AR Amsterdam
 • Ma08:30 - 17:00
 • Di08:30 - 17:00
 • Wo08:30 - 17:00
 • Do08:30 - 17:00
 • Vr08:30 - 17:00
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website