office-banner
Heeren Makelaars Logo

Heeren Makelaars

Uw vastgoed adviseur in de metropool Amsterdam!

Overzicht

9,6

68 beoordelingen

11

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Aankoop

 • Verkoop

 • Taxaties

 • Verhuur

Sinds 2004 houden de Heeren Makelaars hun ogen en oren wijd open: wij ademen huizen in het metropool Amsterdam. Gespecialiseerd in Aan- en verkoop, Taxatie, aan- en verhuur en Nieuwbouwspecialist.


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

FIABCI

NWWI

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

Persoonlijk

Heeren Makelaars vallen op door een energieke en persoonlijke aanpak. Persoonlijk, want we luisteren goed naar wat u als klant zoekt wanneer u een huis of appartement wilt kopen of verkopen. Vervolgens bepalen we in onderling overleg een traject dat voor u de beste manier vormt om het ideale huis te vinden. Een huis koopt of verkoopt u misschien enkele keren in uw leven en wellicht is het uw grootste transactie ooit, daarom is Heeren Makelaars niets te veel om voor u de sleutel tot uw droomhuis te bemachtigen.


Makelaars in Amsterdam sinds 2004

Na een tiental jaar ervaring bij makelaarskantoren als C. Hoen, Peter Bruin en Jones Lang Lasalle begonnen Sander Bovenkerk en Eran Hausel in december 2004 een eigen makelaarskantoor in Amsterdam. Het enthousiasme en de energie van Heeren Makelaars zit voor een belangrijk deel in het sportieve karakter van de eigenaren. Dat heeft er mede toe geleid dat het kantoor zich qua verkoopvolume inmiddels tot de grotere makelaarskantoren in Amsterdam mag rekenen.


Kennis van de woningmarkt

Al ruim zestien jaar houden Heeren Makelaars hun ogen en oren wijd open: wij ademen huizen en kantoorpanden in Amsterdam, dag en nacht. Dat zult u ook merken aan de onderhandelingen. Wij weten waarom een huis tien meter verderop in prijs verschilt, wanneer de verkopende makelaar iets achterhoudt of wanneer de zon daadwerkelijk binnen schijnt. We hebben kennis van de Amsterdamse woningmarkt, cruciaal om u als makelaar goed van dienst te kunnen zijn bij aankoop of verkoop van een woning. Onze makelaars zijn uitstekend geschoold en volgen bovendien regelmatig seminars over hypotheken, erfpacht, bouwkunde en juridische aspecten.


All in the name

De dubbele ‘EE’ is een kwinkslag naar het verleden van Amsterdam, gegoten in een moderne en strakke letter. De naam heeft een jonge, frisse, dynamische en betrouwbare uitstraling, net als Heeren Makelaars. Onze naam is afgeleid van de Heeren XVII, de bestuurders van de specerijenhandel van de VOC. Twee van hen verhandelden op een zeker moment een huis tegen harde valuta, waarbij een ander als bemiddelaar optrad. Volgens de overlevering was dit de eerste makelaarstransactie ooit. Bij de start van Heeren Makelaars dachten de oprichters: ‘Als zij de eersten zijn, zijn wij de laatste.’

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Sander weet dat de verkoop van je huis een persoonlijk traject is. Hij en zijn team houden hier rekening mee. Ik zou ze direct aanbevelen. Klantgericht en zorgvuldig en een enorme kennis over de markt in Amsterdam en Amstelveen.”

Medewerkers

 • Eran Hausel - Directeur
  Eran HauselDirecteur
 • Sander Bovenkerk - Directeur
  Sander BovenkerkDirecteur
 • Igor Veendrick - Directeur
  Igor VeendrickDirecteur
Beoordelingen gemiddelde
9,6

Het gemiddelde is gebaseerd op 68 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 85% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,8

  Deskundig, accuraat, eerlijk. Prettig om mee samen te werken. Nu nog 30 karakters en ik ben klaar….

  8 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Sander weet dat de verkoop van je huis een persoonlijk traject is. Hij en zijn team houden hier rekening mee. Ik zou ze direct aanbevelen. Klantgericht en zorgvuldig en een enorme kennis over de markt in Amsterdam en Amstelveen.

  3 mei 2024

 • Dhr. Lingg

  Verkoper

  10,0

  Fijne deskundige mensen. Hoge inzet voor t project Goede en snelle afhandeling

  27 apr 2024

Alle beoordelingen (68)

Kantoorgegevens

Stadionweg 75
1077 SE AMSTERDAM
 • Ma08:00 - 18:00
 • Di08:00 - 18:00
 • Wo08:00 - 18:00
 • Do08:00 - 18:00
 • Vr08:00 - 18:00
 • Za10:00 - 13:00
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media