office-banner
URBAN MAKELAARS Logo

URBAN MAKELAARS

Streetwise - Integer - Easy going.

Overzicht

9,4

49 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Financieel advies


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Nieuwbouw, Beleggen

Certificaten

VastgoedCert

Talen

Engels, Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Worden wij ook jouw verkopende makelaar? Wij hebben kennis van de markt, zijn goed met mensen en in de presentatie van woningen. Je kunt van ons een oprecht, eerlijk doch commercieel advies verwachtten. Wij geven direct op voorhand stylings- en/of verbouwingsadvies om de opbrengst en verkoopbaarheid te verhogen. De opdrachtgevers die onze tips en bijbehorende verkoopadviezen opvolgen maken een beter kans op verkoop.


Ook leuk voor ons. Goed verkopen is immers winst voor twee.


Bekijk onze funda reviews onder de beoordelingen tab op onze (of deze) kantoorpagina en nodig ons vrijblijvend uit voor een gratis waardebepaling bij jou thuis. Wij vragen enkel om een kop koffie en jouw verhaal.


Ons werkgebied is hoofdzakelijk Amsterdam, Badhoevedorp, Amstelveen en Hoofddorp maar gezien de gezamenlijke werkervaring van meer dan 35 jaar zijn de omliggende gemeenten ons welbekend. Onze uitvalsbasis en woonplaats is het goed bereikbare Badhoevedorp, naar onze bescheiden mening een stadsdeel van Amsterdam. Met twintig minuten fietsen rijden we immers door het Vondelpark. Wil je een keer vrijblijvend afspreken? Wij komen bij onze klanten thuis, maar ontvangen u net zo lief op ons prachtige kantoor.


Naast een gedegen opleiding tot register makelaar en lidmaatschappen van de NVM en MVA zijn wij toch ook bijzonder graag de verkoper van jouw woning. Dat vinden we minstens zo belangrijk.

Daarnaast kun je van ons verwachten dat wij de kijkers met respect en kunde door de woning begeleiden. De koper is bij ons primair aan het woord zodat wij daar wat van kunnen leren en belangrijker, wat mee kunnen doen.


Urban Makelaars is een laagdrempelig en zeer ervaren makelaarskantoor, waarbij een transparante en heldere visie op het kopen en verkopen van huizen centraal staat. Wij zijn ondernemer en werken hard. U kunt flexibiliteit verwachten in vele opzichten.


Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Sander Lokhoff, Raymond Noordeloos & Sharon Kragtwijk

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Urban en specifiek Raymond heeft ons zeer goed geholpen bij het verkopen van onze woning. Ook was Urban de partij waarvan we onze nieuwe woning hebben gekocht. De communicatie, afspraken en financiële consequenties zijn helder. Bijzonder prettig is dat Raymond 7 dagen per week van 0700h tot 2300h bereikbaar is en je van updates voorziet via WhatsApp. Het is fijn dat Urban goede contacten heeft met notariskantoren in de regio en vaste styliste heeft om je woning goed op foto's uit de verf te laten komen. Het kopen en verkopen van de woning is door het snelle schakelen binnen een maand(!) geregeld.”

Medewerkers

 • Sander Lokhoff - NVM-makelaar (directeur)
  Sander LokhoffNVM-makelaar (directeur)
 • Raymond Noordeloos - Vastgoedadviseur
  Raymond NoordeloosVastgoedadviseur
Beoordelingen gemiddelde
9,4

Het gemiddelde is gebaseerd op 49 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 69% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Urban en specifiek Raymond heeft ons zeer goed geholpen bij het verkopen van onze woning. Ook was Urban de partij waarvan we onze nieuwe woning hebben gekocht. De communicatie, afspraken en financiële consequenties zijn helder. Bijzonder prettig is dat Raymond 7 dagen per week van 0700h tot 2300h bereikbaar is en je van updates voorziet via WhatsApp. Het is fijn dat Urban goede contacten heeft met notariskantoren in de regio en vaste styliste heeft om je woning goed op foto's uit de verf te laten komen. Het kopen en verkopen van de woning is door het snelle schakelen binnen een maand(!) geregeld.

  3 jul 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,0

  Sander is een fantastische makelaar, laagdrempelig en gemakkelijk benaderbaar. Ik heb hele goede ervaringen met hem en zijn kantoor!

  30 jun 2024

 • Dhr. Olaf Laagwater

  Verkoper

  8,0

  integer, deskundig komt afspraken na en prettig in de omgang voor koper en verkoper! fijne hulp bij stylen/opruimen en mooie foto's die werkelijkheid weergeven

  31 mei 2024

Alle beoordelingen (49)

Kantoorgegevens

Pa Verkuijllaan 18
1171EE Badhoevedorp
 • Ma08:45 - 17:30
 • Di08:45 - 17:30
 • Wo08:45 - 17:30
 • Do08:45 - 17:30
 • Vr08:45 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media