office-banner
Mooi Makelaardij B.V. Logo

Mooi Makelaardij B.V.

Voor elke klant optimale service en ontzorging!

Overzicht

9.7

34 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Beleggen, Horeca

Certificaten

VastgoedCert

NRVT

Talen

Engels

Omschrijving

Uw woning verkopen bij een kantoor met deskundigheid en enthousiasme? Wij zijn gevestigd in Amstelveen, hebben jarenlange ervaring op het gebied van woningen verkopen, woningen aankopen, ontwikkelingen en taxaties. Taxeren is vaak nodig wanneer u een woning aankoopt of voor erfgenamen, belastingdienst, WOZ e.d..

Ons kantoor zit in Amstelveen en wij zijn met name actief in Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer en van Haarlem/Heemstede tot het Gooi.

Al jaren mogen wij , in deze plaatsen, onze klanten helpen met het aankopen, verkopen of taxeren van woningen. Veel woningzoekers uit Amsterdam hebben vaak de wens voor een huis met een tuin. Dan kom je al snel uit in Amstelveen! Maar soms, door werk of familie is de wens daar om naar bijvoorbeeld Haarlem en omgeving te kijken of richting het Gooi. Door onze jarenlange ervaring een ook omdat wij weten hoe het is om daar te wonen, zijn wij goed op de hoogte van de prijzen, ontwikkelingen en leefomstandigheden! Wij denken ideaal voor onze klanten!

De woningmarkt / huizenmarkt is een lastige markt voor particulieren. Als het minder goed gaat met de economie denken veel zoekers dat er geen haast is, fout! Er zijn namelijk meer kapers op de kust voor dat leuke huis! Als de economie aantrekt, stijgt de hoeveelheid woningzoekers! Dus moeten wij sneller in actie voor u komen en daar kan de NVM makelaar goed gebruik maken van zijn interne uitwisselingssysteem!

Het kopen van een woning is waarschijnlijk één van uw grootste financiële verplichtingen die u aangaat en met een woningmarkt die altijd in beweging is, en elk gebied een eigen onderhandelingssystemen heeft adviseren wij u om een makelaar in de arm te nemen!

Een goede makelaar bespaart u namelijk geld en neemt een hoop gedoe voor u uithanden. Wij weten wanneer en vooral hoe we moeten ingrijpen als dat nodig is.

Voor zowel het aankopen als het verkopen van een woning willen wij graag voor u klaar staan.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Goede marktkennis, goede samenwerking, transparant, kundig, professioneel, speelt goed in op de wensen van verkoper en koper. Tevens ook zeer deskundig, bekwaam en ervarend. Kon bij de makelaar terecht met al mijn vragen en werd goed begeleid. Geen obstakels, alles ging goed. ”

Medewerkers

 • Stefan Reijsoo - NVM-makelaar (directeur)
  Stefan ReijsooNVM-makelaar (directeur)
 • Fleur van der Woude - Administratief medewerker
  Fleur van der WoudeAdministratief medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9.7

Het gemiddelde is gebaseerd op 34 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 83% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10.0

  Goede marktkennis, goede samenwerking, transparant, kundig, professioneel, speelt goed in op de wensen van verkoper en koper. Tevens ook zeer deskundig, bekwaam en ervarend. Kon bij de makelaar terecht met al mijn vragen en werd goed begeleid. Geen obstakels, alles ging goed.

  22 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Koper

  10.0

  Stefan heeft veel kennis van de lokale markt, een groot netwerk en heeft ons goed geadviseerd bij de aankoop van onze nieuwe woning.

  19 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Koper

  10.0

  Stefan is erg professioneel, vriendelijk en heeft zeer goede kennis van zaken. Hij blijft zakelijk ook als het spannend wordt en weet wat de huidige marktwaarde is. We hebben super veel aan hem gehad en hij is makkelijk te bereiken en geeft duidelijk uitleg als je met vragen zit. Hij heeft de aankoop van ons nieuwe huis gedaan en straks gaat hij ons eigen huis verkopen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dat soepel gaat verlopen.

  12 mrt 2024

Alle beoordelingen (34)

Kantoorgegevens

Dr. Willem Dreesweg 277
1188 KG AMSTELVEEN
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website