office-banner
Alpina Katwijk (voorheen De Leeuw Makelaardij) Logo

Alpina Katwijk (voorheen De Leeuw Makelaardij)

Op jouw manier wonen, ondernemen en leven.

Overzicht

9,4

59 beoordelingen

6

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Taxaties

 • Aankoop

 • Verhuur

Ben je op zoek naar een ervaren makelaar? Ons team van deskundige NVM makelaars staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Zo komen we tot een aan– of verkooptraject dat past bij jouw persoonlijke situatie.


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

SEH

WFT

Adfiz

NWWI

VastgoedCert

NRVT

Talen

Engels, Nederlands

Omschrijving

De Leeuw Makelaardij heet voortaan Alpina

De Leeuw Makelaardij gaat voortaan verder als Alpina. Als onderdeel van dit landelijke merk bieden we alle dienstverlening onder één dak aan: van makelaardij tot hypotheken en van verzekeringen tot pensioenen.


Jouw Alpina makelaar - Samen maken we het mogelijk

Ben je op zoek naar een ervaren makelaar? Ons team van deskundige NVM makelaars staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Zo komen we tot een aan– of verkooptraject dat past bij jouw persoonlijke situatie.


Wij geloven in de kracht van samenwerken, zowel binnen ons team als met jou als klant. We luisteren naar jouw wensen, denken met je mee en zetten ons in om jouw woondromen te realiseren.


Gratis waardebepaling

Wil je jouw woning succesvol verkopen? De woningmarkt is continu in beweging en de waarde van jouw woning dus ook. Wij hebben dagelijks te maken met deze markt en hebben daardoor als geen ander inzicht in de actuele waarde van jouw woning. Meer informatie gratis waardebepaling.


Contact

Onze NVM makelaars zijn er voor jou. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het verwezenlijken van jouw woondromen. Samen maken we het mogelijk.


Alpina - Makelaardij

Ons sterke lokale en landelijke netwerk stelt ons in staat om je altijd te kunnen ondersteunen. Met in totaal 16 vestigingen in Anna Paulowna, Apeldoorn, Doetinchem, Dronten, Duin- en Bollenstreek, Duiven, Emmeloord, Kampen, Katwijk, Leiden, Lelystad, Nijverdal, Rijnsburg, Schagen, Wieringerwerf en Zevenaar hebben we het voordeel om ons netwerk én onze expertise te bundelen en hierin vooruitstrevend te zijn.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Ten Hove, Verkoper in 2024

“We zijn ontzettend goed geholpen door Robert en het Alpina-team! Korte lijntjes, deskundig, zakelijk maar ook met humor. Wat ons betreft zeker aan te raden, ook met alle kennis van (onder andere) de Katwijkse woningmarkt. De volgende keer zeker weer!”

Medewerkers

 • Jan Taillie
  Jan Taillie
 • Robert van Duyn
  Robert van Duyn
 • Madelon van Starkenburg
  Madelon van Starkenburg
Beoordelingen gemiddelde
9,4

Het gemiddelde is gebaseerd op 59 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 91% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. Inge Glasbergen

  Verkoper

  8,8

  Wij zijn heel tevreden over Madelon, onze makelaar van Alpina. Ze is deskundig, handelt vlot en is zeer goed bereikbaar. We zouden haar zeker aanraden!

  23 mei 2024

 • Mevr. van der Plas

  Verkoper

  9,0

  Ik ben zeer tevreden over het team van makelaardij Alpina in Katwijk, met name Robert van Duijn. Goede begeleiding, hield ons goed op de hoogte als er een bezichtiging was geweest. Echt top!

  22 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,5

  Alles naar wens bij deze makelaar. Weten veel van de locale markt. Erg vriendelijk en snel in de correspondentie

  8 mei 2024

Alle beoordelingen (59)

Kantoorgegevens

Andreasplein 14
2225GR Katwijk
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media