office-banner
De Bruin Makelaardij Noordwijk Logo

De Bruin Makelaardij Noordwijk

Welkom thuis!

Overzicht

8,9

21 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Verhuur


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Duits, Engels, Nederlands

Omschrijving

Passie voor mensen en huizen

Mensen vooropzetten, dat is voor ons een bewuste keuze. Wij, Paul en Manon, zijn bevlogen makelaars die de Duin- en Bollenstreek door en door kennen. We doen ons werk graag net even anders en beter, zodat we verwachtingen overtreffen. Het is ons doel om iedere dag weer mensen te verrassen met het resultaat.


Verkoop

Huizen verkopen, daar zijn we goed in. Een huis te koop zetten, dat is niet zo moeilijk. Maar je zoekt natuurlijk een makelaar die ook echt je huis verkoopt. Wij zeggen wat we doen en we doen wat wij zeggen. Werken gewoon lekker duidelijk en net even anders. Heb je onze verkoopfilmpjes al eens gezien? Vloggend gaan we door een woning. Dat is leuk, efficiënt en effectief.

Dus… wil je een huis verkopen zonder gedoe en stress, met heldere en snelle communicatie? Welkom bij De Bruin Makelaardij.


Taxatie

We krijgen onze taxatieopdrachten van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Het bepalen van de waarde van een huis of appartement is meer dan alleen maar prijzen en vierkante meters vergelijken. Onze 30 jaar ervaring en de juiste opleiding zetten we graag in voor een gevalideerd taxatierapport bij financiering, verbouwing of renteherziening.


Verhuur

De vraag naar huurwoningen in Noordwijk en de Duin- en Bollenstreek is groot. Dus we verwachten dat je binnen no-time huurders vindt. Waarom zou je dan een verhuurmakelaar inschakelen? Omdat je snel wilt verhuren, maar zonder zorgen. Omdat je zaken wilt doen met prettige en betrouwbare huurders. Omdat er voor verhuurders veel regels veranderen. Dus voorkom gedoe, vooraf óf achteraf en kies voor een verhuurmakelaar.


Aankoop

Wil je blijven scrollen op Funda of eindelijk verhuizen? We kunnen niet toveren, maar met onze 30 jaar ervaring, ons uitgebreide netwerk, onze kennis van de markt en geduld om te wachten op de juiste kans hebben wij al veel mensen geholpen bij het vinden én kopen van hun nieuwe thuis. Voor ons is het kopen van een huis dagelijkse kost, dus we weten waar we het over hebben. Kopen met een goed gevoel, dat is de norm bij ons kantoor. Dat is wat je van ons mag verwachten.


Wat je over De Bruin Makelaardij moet weten

· We houden van mensen en van huizen. In die volgorde.

· We ontzorgen. Van het woord krijgen we pukkeltjes, maar dat is wel wat we doen.

· Jasje-dasje-mantelpakje? Welnee, daar worden we geen betere makelaar van. We houden van ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’.

· Iedereen is anders. Als het gaat om de communicatie, dan kleuren we als een kameleon mee met onze klant.

· Koffie of thee? Zeg het maar.

· We zijn echt (bijna) altijd bereikbaar.

· We gaan samen voor het beste resultaat. Samen; dat zijn wij. En jij als klant natuurlijk.

· Onze aanpak is net even anders. Omdat het kan. Omdat we dat leuk vinden. Omdat we er blij van worden. En kopers en verkopers ook.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Fassotte, Verkoper in 2024

“Wij hebben heel fijn ons huis kunnen verkopen door de samenwerking met Paul en Manon. Er werd altijd direct gereageerd wanneer wij vragen hadden. De video van ons huis was super mooi gemaakt, mede hierdoor werd ons huis goed bekeken en is deze ook snel verkocht! Mochten wij ooit weer ons huis verkopen weten wij wie onze makelaar zal zijn! Kortom, betrouwbaar, deskundig, vriendelijk, snelle en goede communicatie, wij geven ze een dikke 10!”

Medewerkers

 • Paul de Bruin RMT - NVM-makelaar
  Paul de Bruin RMTNVM-makelaar
 • Manon Vermolen - Vastgoedadviseur
  Manon VermolenVastgoedadviseur
Beoordelingen gemiddelde
8,9

Het gemiddelde is gebaseerd op 21 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 66% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. Fassotte

  Verkoper

  10,0

  Wij hebben heel fijn ons huis kunnen verkopen door de samenwerking met Paul en Manon. Er werd altijd direct gereageerd wanneer wij vragen hadden. De video van ons huis was super mooi gemaakt, mede hierdoor werd ons huis goed bekeken en is deze ook snel verkocht! Mochten wij ooit weer ons huis verkopen weten wij wie onze makelaar zal zijn! Kortom, betrouwbaar, deskundig, vriendelijk, snelle en goede communicatie, wij geven ze een dikke 10!

  23 mei 2024

 • Mevr. Metzler

  Verkoper

  10,0

  Snel, discreet en kundig! Ruimte voor overleg en het delen van je mening. Paul en Manon hebben ons super goed geholpen met de verkoop van het huis van onze moeder. Al het werk is ons uit handen genomen en wanneer wij vragen hadden was er altijd snel een reactie. Super fijn, zeker een aanrader!

  22 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Het contact verliep prima. Met whatupp snel contact over bezichtigingen en het verloop ervan. Eerder een huis via deze makelaar verkocht en bij de volgende verkoop wordt deze wederom ingeschakeld.

  24 apr 2024

Alle beoordelingen (21)

Kantoorgegevens

Parallel Boulevard 214
2202 HT NOORDWIJK
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media