office-banner
Alpina Leiden (voorheen De Leeuw Makelaardij) Logo

Alpina Leiden (voorheen De Leeuw Makelaardij)

Op jouw manier wonen, ondernemen en leven

Overzicht

9,3

128 beoordelingen

6

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Taxaties

 • Aankoop

 • Financieel advies

 • Verhuur

Ben je op zoek naar een ervaren makelaar? Ons team van deskundige NVM makelaars staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Zo komen we tot een aan– of verkooptraject dat past bij jouw persoonlijke situatie.


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

SEH

WFT

Adfiz

NWWI

VastgoedCert

NRVT

Talen

Engels, Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

De Leeuw Makelaardij heet voortaan Alpina

De Leeuw Makelaardij gaat voortaan verder als Alpina. Als onderdeel van dit landelijke merk bieden we alle dienstverlening onder één dak aan: van makelaardij tot hypotheken en van verzekeringen tot pensioenen.


Jouw Alpina makelaar - Samen maken we het mogelijk

Ben je op zoek naar een ervaren makelaar? Ons team van deskundige NVM makelaars staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Zo komen we tot een aan– of verkooptraject dat past bij jouw persoonlijke situatie.


Wij geloven in de kracht van samenwerken, zowel binnen ons team als met jou als klant. We luisteren naar jouw wensen, denken met je mee en zetten ons in om jouw woondromen te realiseren.


Gratis waardebepaling

Wil je jouw woning succesvol verkopen? De woningmarkt is continu in beweging en de waarde van jouw woning dus ook. Wij hebben dagelijks te maken met deze markt en hebben daardoor als geen ander inzicht in de actuele waarde van jouw woning. Meer informatie gratis waardebepaling.


Contact

Onze NVM makelaars zijn er voor jou. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het verwezenlijken van jouw woondromen. Samen maken we het mogelijk.


Alpina - Makelaardij

Ons sterke lokale en landelijke netwerk stelt ons in staat om je altijd te kunnen ondersteunen. Met in totaal 16 vestigingen in Anna Paulowna, Apeldoorn, Doetinchem, Dronten, Duin- en Bollenstreek, Duiven, Emmeloord, Kampen, Katwijk, Leiden, Lelystad, Nijverdal, Rijnsburg, Schagen, Wieringerwerf en Zevenaar hebben we het voordeel om ons netwerk én onze expertise te bundelen en hierin vooruitstrevend te zijn.


Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Hele goede ervaring!! Daniëlle denkt goed mee en heeft uitstekende kennis van de markt. Komt met goede adviezen en is prettig om mee te werken. ”

Medewerkers

 • Jaap van Pampus - Directeur
  Jaap van PampusDirecteur
 • Danielle Peet
  Danielle Peet
 • Jelle Jansen
  Jelle Jansen
Beoordelingen gemiddelde
9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 128 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 93% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,0

  Het contact met Jelle was heel plezierig. Hij reageerde snel op vragen, deskundig, goed op de hoogte van de lokale situatie.

  4 jun 2024

 • Dhr. Molendijk

  Verkoper

  9,0

  Meer dan een jaar lang heeft de makelaar om de 3 maanden de marktontwikkeling met mij doorgesproken, om te bepalen wanneer het huis te koop moest worden gezet. Daarbij hield hij zich goed aan de gemaakte afspraken. Ook zijn ruim op tijd de foto's gemaakt. Vervolgens hebben we samen het moment van verkoop besproken en bepaald. Over een reële vraagprijs waren we het snel eens. Die was conform een taxatierapport dat 2 jaar geleden door de makelaar gemaakt is. De aansturing van de potentiële kopers was dusdanig, dat er door 3 belangstellenden een bieding boven de vraagprijs gedaan is, resulterend in een goede verkoop binnen een maand.

  21 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,2

  De makelaar is zeer communicatief. Ze weet van wanten en sluit aan bij mijn kennis in de woningmarkt. Ze was steeds goed bereikbaar, per mail, telefoon en whatsapp. Ik zou haar zo weer nemen als ik mijn nieuwe huis zou gaan verkopen.

  20 mei 2024

Alle beoordelingen (128)

Kantoorgegevens

Molenwerf 4
2312CK Leiden
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media