office-banner
Rijnland Makelaars Logo

Rijnland Makelaars

Als het om wonen gaat!

Overzicht

8,8

18 beoordelingen

4

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Financieel advies


Certificaten

VastgoedCert

Talen

Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

DE MAKELAAR VAN VOORSCHOTEN EN LEIDERDORP


Al 60 JAAR ALLES IN HUIS!


Rijnland Makelaars is uw one-stop-shop voor alles wat met wonen in de regio te maken heeft. Of u een huis wilt verkopen, kopen of huren, u een taxatie nodig heeft of een hypotheekadvies wenst, met al uw vragen en wensen kunt u bij ons terecht. Wilt u een huis verkopen en daarna gaan huren? Of liever andersom? Wij weten met al deze vragen raad. U wordt geholpen door goed gekwalificeerde medewerkers, stuk voor stuk professionele vakmensen. Bij het verkopen, kopen of huren van een woning worden grote beslissingen genomen. Het is prettig om daarin te worden bijgestaan door betrouwbare en betrokken mensen die met u meedenken en u van de juiste informatie en kennis voorzien. U koopt of verkoopt tenslotte geen stenen maar uw "thuis".


Het kantoor Rijnland Makelaars zit in Voorschoten aan de Koningin Julianalaan en wij hebben een Woon Meeting Point in Leiderdorp. Door onze ervaring en spreiding in de regio kennen we deze op ons duimpje en kunnen we voor u bemiddelen in het gebied van Voorschoten,Leiderdorp en alle omliggende gemeenten zoals Leiden, Oegstgeest, Leidschendam,Voorburg en Zoeterwoude. Rijnland Makelaars is een gecertificeerd NVM Makelaarskantoor. Onze expertise wordt aangevuld met een erkend Hypotheekadviseur en een beëdigd taxateur die aan ons kantoor zijn verbonden.


Rijnland Makelaars besteedt de grootst mogelijke zorg aan de verkoop of koop van uw woning. Wij begeleiden u van A tot Z. Op basis van een succesvol stappenplan nemen wij alle aspecten met u door, van de verkoopstrategie tot de verhuisdatum en van zoekopdracht tot overdracht. Bij verkoop van uw woning zorgen wij dat uw huis o.a. op Funda.nl komt, dat eventuele juridische belemmeringen worden bekeken, begeleiden wij de bezichtigingen, toetsen de mogelijke kopers en begeleiden u tot en met de notaris. Bij de aankoop van een woning zijn we net zo actief. Samen bepalen we uw woningbehoefte, we houden u continu en snel op de hoogte van geschikte woningen, regelen de bezichtiging en staan u bij met juridische en praktische adviezen (keuze notaris, aannemer etc.). Ook bespreken wij met u vooraf de mogelijke financiering van de woning.


Rijnland Makelaars is opgericht in 1964 te Voorschoten en al jaren uw makelaar voor Voorschoten en Leiderdorp. Door onze jaren lange ervaring is er sprake van veel kennis van de onroerend goed markt op zowel lokaal als regionaal niveau. Dit maakt dat wij u in deze regio goed van dienst kunnen zijn, ook wanneer u van woonplaats binnen de regio wilt veranderen.


Bekijkt u ook onze website: WWW.RIJNLAND-MAKELAARS.NL

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. van Duijn, Verkoper in 2024

“het contact met met Rijnland makelaars was gewoon top 2 begripvolle makelaars namelijk Rene de Water en Mariska van Rossen ”

Medewerkers

 • Caroline Ouwerkerk
  Caroline Ouwerkerk
 • Mariska van Rossen A-RMT
  Mariska van Rossen A-RMT
 • Rene de Water RM
  Rene de Water RM
Beoordelingen gemiddelde
8,8

Het gemiddelde is gebaseerd op 18 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 53% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. van Duijn

  Verkoper

  10,0

  het contact met met Rijnland makelaars was gewoon top 2 begripvolle makelaars namelijk Rene de Water en Mariska van Rossen

  24 jun 2024

 • Dhr. Trentelman

  Verkoper

  9,0

  Het verkoopproces verliep prima, en het contact met de makelaar was goed. Ik zal Rijnland makelaars zeker aanbevelen.

  22 mei 2024

 • Dhr. Elkady

  Verkoper

  9,5

  Very knowledgeable and experienced agency, helped us to sell our apartment in few weeks. Communication is very clear and professional.

  21 feb 2024

Alle beoordelingen (18)

Kantoorgegevens

Koningin Julianalaan 22 -S
2251 EA VOORSCHOTEN
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media