office-banner
Berg ERA Makelaars - Bollenstreekmakelaars Logo

Berg ERA Makelaars - Bollenstreekmakelaars

Altijd begeleiding door een beëdigd makelaar.

Overzicht

9.4

78 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

Berg ERA Makelaars ontzorgt u volledig bij de verkoop van uw woning, maar ook bij de aankoopbegeleiding van uw nieuwe huis. Onze klanten beoordelen ons met een 9,4! En ook voor een gevalideerd NWWI-taxatierapport bent u bij ons aan het juiste adres.


Specialisaties

Woningfotografie, Woningstyling, Nieuwbouw

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Engels, Duits, Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Altijd begeleiding door de makelaar. Alles in een digitaal dossier. En nooit een rekening voor ‘opstartkosten’. Wij vinden dat heel logisch. Misschien is dat omdat wij altijd voor het maximale resultaat gaan. Dan neem je geen genoegen met ‘gewoon’ of ‘omdat het nu eenmaal zo is’. Voor u betekent het zonder zorgen uw huis (ver)kopen, voor de beste prijs en voorwaarden. Daar gaan we voor! Corneel Berg & Dennis Vissers, makelaars.


Wij ontzorgen u volledig tijdens de aan- en verkoop van uw woning.

De stijgende resultaten van de klantbeoordelingen op Funda (gemiddeld 9,4 voor 'verkoop' en 'aankoop') bevestigen de kwaliteit van onze dienstverlening. Maak kosteloos een afspraak om de beste strategie te bespreken voor de verkoop van uw woning.


Berg ERA Makelaars is een middelgroot makelaarskantoor. We zijn actief in de Duin- en Bollenstreek (o.a. Sassenheim, Voorhout, Hillegom, Lisse, Warmond, Noordwijkerhout, Noordwijk, etc.) en Haarlemmermeer (o.a. Nieuw-Vennep, Lisserbroek, Abbenes, etc.). Service staat bij ons nog hoog in het vaandel! Onze medewerkers nemen deel aan de denktank-sessies van Funda. Hierdoor kunnen onze klanten direct profiteren van innovatieve ontwikkelingen op het gebied van woningpresentaties op Funda. Wij werken met uitgebreide presentatiepakketten, hanteren scherpe tarieven en rekenen geen opstartkosten aan onze klanten door! Dit alles op basis van no-cure no-pay. Om aan de steeds hogere eisen van onze klanten te kunnen blijven voldoen voeren wij, naast het NVM-lidmaatschap, het lidmaatschap van ERA Nederland.


ERA-makelaars: een kwaliteitsnetwerk... De ERA-makelaarsgroep bestaat sinds 1994 in Nederland. ERA is een samenwerkingsverband van bijna 100 kwaliteitsmakelaars in Nederland, dat wereldwijd in 28 landen opereert en in Amerika begonnen is in 1971. Uitgangspunt van de samenwerking is dat de makelaar actief naar zijn markt toegaat en meer marketing pleegt dan anderen ten behoeve van zijn opdrachtgevers die hun woningen bij hen in verkoop hebben gegeven. De opdrachtgever moet bevestigd worden in zijn of haar verwachting dat de ERA-makelaar het meest succesvol diens belangen van de opdrachtgever heeft behartigd bij aan- en verkoop. ERA-makelaars zijn dus altijd op zoek naar manieren om de meeste kopers en verkopers van woningen te bereiken. NVM In Nederland kunnen alleen NVM-makelaars zich aansluiten bij ERA. Dit staat borg voor een solide vakinhoudelijke en juridische graad van kennis en ervaring. Daarnaast houden NVM-makelaars zich aan een erecode, waardoor de opdrachtgever er vanuit mag gaan dat hij of zij te maken heeft met een deskundige en integere dienstverlener.


FUNDA Bij Berg ERA Makelaars bent u verzekerd van een hoge positie in de zoekresultaten van het woningaanbod van Funda. Dit bereiken wij door onze woningen uitgebreider te presenteren dan gemiddeld. Hierdoor heeft een woning meer bezoekers en wordt de woning beter onder de aandacht gebracht van woningzoekenden. Kijk in ons woningaanbod voor de voorbeelden van onze professionele digitale brochures, drone-foto's, digitale interactieve 3d plattegronden en virtuele bezichtigingen d.m.v. 360-graden foto's. En iedere woning krijgt bij ons een eigen site met een unieke domeinnaam van het adres.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Roos, Verkoper in 2024

“Meer dan tevreden over onze makelaar. Erg deskundig, vriendelijk en hield ons goed op de hoogte. Ook contact met kantoor was altijd zeer fijn. Kortom absoluut aan te raden.”

Medewerkers

 • C.P. (Corneel) Berg - NVM-makelaar (directeur)
  C.P. (Corneel) BergNVM-makelaar (directeur)
 • D. (Dennis) Vissers - NVM-makelaar (directeur)
  D. (Dennis) VissersNVM-makelaar (directeur)
 • A.J.M. (Angela) van Zandbergen - Turenhout - Kandidaat-makelaar
  A.J.M. (Angela) van Zandbergen - TurenhoutKandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9.4

Het gemiddelde is gebaseerd op 78 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 97% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. Roos

  Verkoper

  10.0

  Meer dan tevreden over onze makelaar. Erg deskundig, vriendelijk en hield ons goed op de hoogte. Ook contact met kantoor was altijd zeer fijn. Kortom absoluut aan te raden.

  22 mei 2024

 • Dhr. Lammers

  Verkoper

  10.0

  Dennis (Berg ERA makelaars) heeft ons geholpen met de aankoop en de verkoop van ons huis. Hij heeft ons altijd snel en vriendelijk te woord gestaan en ruim de tijd genomen om ons advies te geven en indien nodig dingen uit te leggen. Hij hielp ons met het vinden van de benodigde partijen voor energiecertificaten en andere vereisten voor de koop waar wij anders nooit bij stil hadden gestaan. Al met al was ons huis binnen no time verkocht voor een mooie prijs. Ook bij de aankoop van ons nieuwe huis zijn we super goed geholpen en dit was ook afhankelijk van de verkoop van ons eigen huis. De combi ging heel goed en zorgde voor een stuk minder stress omdat deze tegelijk verliepen.

  17 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10.0

  Prima service en begeleiding. Wij raden Berg ERA Makelaars-bollenstreekmakelaars zeker aan. Zeker een 10!

  10 mei 2024

Alle beoordelingen (78)

Kantoorgegevens

Hoofdstraat 89
2171 AS SASSENHEIM
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media