office-banner
LEK® makelaars & taxateurs B.V. Logo

LEK® makelaars & taxateurs B.V.

Op zoek een actieve & creatieve makelaar? LEK®

Overzicht

9,6

18 beoordelingen

1

Medewerker

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Monument, Expat makelaar

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

SCVM

FIABCI

Talen

Engels, Duits, Nederlands

Omschrijving

WELKOM!

Op een prachtige, zeer markante, maar vooral opvallende locatie in het centrum van Leiden, bevindt zich LEK® makelaars en taxateurs. Op de begane grond (hoek Stadsparkeerplan - Haagweg), in de voormalige concierge/wachtmeesterskamer zijn 1 augustus 2011 de deuren open gegaan van dit jonge, ambitieuze maar vooral creatieve makelaarskantoor met als motto: bent u op zoek naar een standaard makelaarskantoor? Bel mij dan maar niet! Mijn uitdaging is om alles, maar dan ook echt alles uit de kast te trekken om uw huis optimaal te verkopen of te verhuren! Denk daarbij aan bijvoorbeeld: 2- en 3- dimensionale plattegronden, 'echte' video's van uw huis (geen aan elkaar geplakte foto's), 360 graden foto's gecombineerd met 2 dimensionale en 3 dimensionale plattegronden waarin 'virtuele rondleidingen door het huis worden geplaatst, professionele bouwtechnische keuringsrapporten en wellicht zelfs 3-d video om uw huis nog meer van het scherm af te laten spatten! En stiekem nog veel meer!

Sinds 1 februari 2011 hebben in het Haagweg gebouw (voormalig schoolgebouw) diverse jonge ondernemers hun intrek genomen. U moet denken aan: architecten, organisatiebureaus, een stylingbureau & internetbedrijven waaronder een tweetal bedrijven die applicaties ontwikkelen voor de Iphone, Blackberry etc.. Vanaf die dag bruist het van de creativiteit en enthousiasme. In combinatie met de al reeds gevestigde kunstenaars ademt dit gebouw creativiteit, authenticiteit en (jong) ondernemerschap!

U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in mijn nieuwe kantoor. Kunt u tegelijkertijd al uw vragen aan mij voorleggen! Kom gerust langs. Al is het maar voor een heerlijk kopje koffie (of thee, of...)!

Ik ben u tenslotte graag van dienst!

Hopelijk tot ziens!

Ralph Lek RMT beëdigd NVM makelaar en taxateur

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Veronese, Verkoper in 2024

“Our makelaar was great, from the beginning, very professional and supportive, highly recommended, regards”

Medewerkers

 • Ralph Lek - NVM-makelaar (directeur)
  Ralph LekNVM-makelaar (directeur)
Beoordelingen gemiddelde
9,6

Het gemiddelde is gebaseerd op 18 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 97% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. Veronese

  Verkoper

  10,0

  Our makelaar was great, from the beginning, very professional and supportive, highly recommended, regards

  24 mei 2024

 • Mevr. den Os

  Verkoper

  10,0

  Topmakelaar met goed marktinzicht. Ralph presenteert je huis met mooie foto’s en video. Duidelijke communicatie en altijd bereikbaar en benaderbaar voor vragen heb ik als zeer prettig ervaren.

  10 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Goed contact, goed bereikbaar, enthousiast en kundig. Heeft veel zaken die belangrijk waren geregeld, zoals bouwkundige keuring, energielabel en iemand om de inrichting beter tot z'n recht te laten komen op foto's. Na plaatsing op Funda ging het in een razend tempo en verliep alles soepel en was het snel geregeld.

  5 apr 2024

Alle beoordelingen (18)

Kantoorgegevens

Haagweg 4 E17
2311AA Leiden
 • Ma09:00 - 21:00
 • Di09:00 - 21:00
 • Wo09:00 - 21:00
 • Do09:00 - 21:00
 • Vr09:00 - 21:00
 • Za09:00 - 21:00
 • Zo09:00 - 21:00

Sociale media