office-banner
thuis bij Elsalien makelaardij Logo

thuis bij Elsalien makelaardij

Ik (ver)koop geen huis, maar een thuis.

Overzicht

9,7

76 beoordelingen

1

Medewerker

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

Een woning kopen of verkopen doet u maar een paar keer in uw leven. Als NVM-makelaar doe ik het dagelijks. Maar dan wel net even anders dan andere makelaars. Bij ‘thuis bij Elsalien’ draait het om dichtbij en persoonlijk, met zakelijke scherpte.


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Makelaardij ‘thuis bij Elsalien’ draait om dichtbij en persoonlijk. Om zakelijke scherpte en enthousiasme. Om een heldere aanpak, met een vrouwelijke touch. Met maximale aandacht voor u en uw thuis. Het doel? Een zeer tevreden klant.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Ter Haar, Verkoper in 2024

“Elsalien heeft mij begeleid bij de verkoop van mijn woning in Katwijk aan Zee. Ondanks dat ik aan de andere kant van het land woon, was het contact direct heel erg goed, oa via telefoon, WhatsApp en e-Mail. Heel fijn! De verkoop is snel en goed verlopen. Na iedere kijkdag ontving ik na afloop van de bezoeken een duidelijke update en ook administratief verliep het verkoopproces heel soepel. Elsalien kan ik als makelaar van harte aanbevelen. Professioneel, persoonlijk, accuraat en snel. ”

Medewerkers

 • Elsalien Bekkering - NVM-makelaar (directeur)
  Elsalien BekkeringNVM-makelaar (directeur)
Beoordelingen gemiddelde
9,7

Het gemiddelde is gebaseerd op 76 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 88% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Raste

  Koper

  10,0

  Elsalien is excellent. As expats, my wife and I are very happy that we chose her as our Makelaar. She gives good advise for the house, very helpful and made this process easy for us. Overall, we are very pleased with Elsalien. I would definitely recommend her to expats for house hunt.

  26 mei 2024

 • Mevr. Mulder

  Koper

  10,0

  Het contact met Elsalien is heel prettig verlopen. Ze is heel betrokken, professioneel, goed bereikbaar en denkt goed mee in het hele proces. Van het beoordelen van de woning tot het doornemen van het koopcontract. Elsalien neemt de tijd voor je en geeft uitleg bij zaken die nieuw voor ons waren. We zouden haar zeker aanraden!

  10 mei 2024

 • Dhr. De Jager

  Koper

  10,0

  Wij waren super blij met een aankoopmakelaar zoals Elsalein. Voor ons zou dit ons eerste echte koophuis worden. Wij hadden zo geen verstand veel heel veel zaken. Elsalien was goed bereikbaar, luisterde goed en wist op een goeie manier alles heel goed uit te leggen. Overleg ging altijd super. Ze zat overal boven op. We hadden laten we zeggen wat aparte tegenslag. Dit is door Elsalien goed opgepakt en voor ons dit uiteindelijk super heeft uitgepakt. De onderhandeling verliep ook super. En uiteindelijk hebben wij ons perfecte woning kunnen kopen. Wat wij fijn vonden was dat we echt merkte dat Elsalien er voor ONS was en daardoor echt 100% aan onze kant stond. Een rollercoaster ride met een heel fijn eindresultaat.

  7 mei 2024

Alle beoordelingen (76)

Kantoorgegevens

Tamarijnslaantje 43
2201XB Noordwijk Zh
 • Ma09:00 - 20:00
 • Di09:00 - 20:00
 • Wo09:00 - 20:00
 • Do09:00 - 20:00
 • Vr09:00 - 18:00
 • Za09:00 - 17:00
 • ZoGesloten

Sociale media