office-banner
Geurts Makelaars Logo

Geurts Makelaars

Actief, persoonlijk en enthousiast!

Overzicht

11

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Nieuwbouw, Expat makelaar

Certificaten

VastgoedCert

NRVT

NWWI

SCVM

Talen

Engels, Nederlands

Omschrijving

Alleen professionals

Geurts Makelaars heeft een team van zeer ervaren gecertificeerde makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers. Zij zorgen er altijd voor dat onze klanten op de hoogte zijn van hetgeen wij doen en vooral waarom. Ons team zorgt voor een zorgeloze aankoop, of verkoop van een huis. En natuurlijk altijd tegen de beste voorwaarden!

Onze werkwijze

Vanaf het eerste gesprek tot het champagnemoment zijn wij een partner voor je. We luisteren naar jouw wensen en stellen vragen. Soms zijn dat lastige of kritische vragen, maar zo komen we erachter wat voor jou de meest ideale oplossing is. Soms is dat niet de oplossing die op het eerste gezicht het meest voor de hand ligt. Soms is het zelfs een oplossing die niet meteen leuk is, maar die uiteindelijk voor jou beter uitpakt.

Gedurende het hele aan- of verkooptraject adviseren wij je en houden wij alle financiële, juridische en bouwkundige aspecten in de gaten. We regelen, in nauwe samenwerking met jou, wat er geregeld moet worden. We nemen waar nodig zelf het initiatief, maar we houden je volledig op de hoogte. Wij zorgen dat je tijdens het hele aan- of verkooptraject precies weet waar je aan toe bent.

Groot klantenbestand

Geurts Makelaars heeft een zeer groot klantenbestand, waardoor we heel snel een match kunnen maken tussen koper en verkoper. Soms nog voordat een huis officieel op de markt komt.

Meerdere vestigingen

Omdat we meerdere vestigingen hebben, is onze slagkracht groot. Onze makelaars wisselen onderling veel informatie uit, waardoor zij allemaal zeer goed op de hoogte zijn van de snel veranderende woningmarkt. Hierdoor ontdekken we vaak als eerste trends waar we direct op inspelen en waar onze klanten ook direct van profiteren.

Groot online bereik

Geurts Makelaars zet naast de traditionele kanalen ook online zwaar in, bijvoorbeeld via de website www.zekervia.nl, sociale media, e-mailmarketing en online advertising. Hierdoor krijgt ons aanbod een zeer groot bereik via internet. Dat is aantrekkelijk voor verkopers, want hoe meer mensen zien dat een huis te koop is, hoe groter de kans op een snelle verkoop is.

Over ons

Ons team bestaat uit maar liefst 3 register makelaars/taxateurs, één kandidaat register makelaar/taxateur, één assistent makelaars en twee commerciele binnendienst medewerker. Met andere woorden, er is altijd een makelaar die u van dienst kan zijn.

De ZekerVIA Makelaarsgroep staat voor vakbekwaamheid en een goede prijs.

6 Makelaarkantoren, de grootste makelaarsgroep in uw regio, dat werkt!!

U wilt uw huis verkopen, (ver)huren of een nieuwe woning kopen. U wilt een makelaar die zijn vak goed verstaat en zonder blabla voor u aan de slag gaat. De ZekerVia Makelaars begrijpen dat. Dus wilt u kunnen rekenen op jarenlange ervaring, een grondige kennis van de regionale huizenmarkt, een uitgebreid zoekersbestand en een breed netwerk, neem dan even contact met ons op. Niet één, maar vijf plaatselijke makelaars gaan voor u aan de slag.

Een huis kopen, huren of verkopen doet u natuurlijk samen met ZekerVIA. Wij staan voor u klaar in Leiden Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Oegstgeest, Voorhout, Noordwijk, Lisse en Hillegom.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Medewerkers

 • Bob de Bruin - NVM-Makelaar & Taxateur o.g. - Directeur
  Bob de Bruin - NVM-Makelaar & Taxateur o.g.Directeur
 • Jeroen Geurts - NVM-Makelaar & Taxateur o.g. - Directeur
  Jeroen Geurts - NVM-Makelaar & Taxateur o.g.Directeur
 • Annemarie Leeuwenburg - ARMT-Makelaar
  Annemarie Leeuwenburg - ARMT-Makelaar

Kantoorgegevens

Vliet Noordzijde 94
2231GR Rijnsburg
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media