office-banner
Van de Steege Makelaarsgroep Almere Logo

Van de Steege Makelaarsgroep Almere

Niet zomaar een makelaar!

Overzicht

9

15 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

Van de Steege Makelaarsgroep biedt een breed scala aan diensten aankopen, verkopen van woningen en bedrijfspanden, taxaties en hypotheekadvies. Persoonlijke benadering, heldere communicatie en het resultaat staat voorop. Wij ontzorgen je volledig.


Certificaten

VastgoedCert

NWWI

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

Van de Steege, niet zomaar een makelaar!


De sleutel tot succes!

Dichterbij je kleinkinderen wonen, een volgende stap, voor de eerste keer een huis (ver)kopen of helemaal nieuw(bouw)? Dan wil je natuurlijk dat alles goed is geregeld. Schakel daarom niet zomaar een makelaar in, maar schakel Van de Steege in. Onze deskundige makelaars zijn doelgericht, betrokken en persoonlijk.

Maak kennis met de Van de Steege Makelaarsgroep Almere.

Vanuit ons kantoor in Almere Poort, midden in de woonwijk, met een groepje van enthousiaste medewerkers, zijn wij dagelijks super gemotiveerd bezig met het helpen van mensen.

Een gratis waardebepaling van je huis door een NVM-makelaar

Ben je benieuwd naar de mogelijke opbrengsten en overwaarde van jouw huis? Onze makelaars komen graag gratis en vrijblijvend langs voor een waardebepaling voor jouw huis. Vooraf aan het gesprek doen wij onderzoek naar de echte huizenprijzen van soortgelijke woningen bij jou in de buurt. Daarnaast houden wij de marktontwikkelingen bij om tot een zorgvuldig waardeoordeel te komen. Wanneer je verkoopplannen hebt, dan geven onze makelaars bovendien kosteloos verkoopadvies en waardevolle tips. En besluit je met ons te verkopen, dan ontvang je een Van de Steege Giftbox!

Vergroot je kans op een succesvolle aankoop

Bij het eerste gesprek horen we graag wie je bent en wat je zoekt. We brengen de mogelijkheden in kaart en gaan samen op zoek naar een geschikte woning of appartement.

Als deskundige aankoopmakelaar komen wij op voor de belangen van jou als koper, zodat je precies weet wat je koopt. Verder zal de aankoopmakelaar je informeren over de waarde van het huis. In de aankoopbegeleiding zal de aankoopmakelaar voor jou de (prijs-)onderhandelingen doen en jou tijdens het gehele proces ontzorgen.

Verkoop zonder zorgen

Hoe weet je zeker dat je het maximale uit de verkoop haalt, de potentiële koper kredietwaardig is en je na de verkoop van je huis niet alsnog persoonlijk aansprakelijk wordt gesteld? Met een Van de Steege verkoopmakelaar word je volledig ontzorgd en ben je dankzij de kennis van de markt, oog voor detail, creativiteit en passie voor het vak verzekerd van het beste resultaat!

Op elk vakgebied een professional

Ook buiten Almere of op het gebied van verhuur en bedrijfsmakelaardij kunnen wij bij Van de Steege Makelaarsgroep je van dienst zijn. De verschillende specialismen houden wij gescheiden, dus je hebt altijd te maken met een professional!

Afhankelijk van het specialisme én om de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn wij lid van/aangesloten bij o.a. de NVM, MVA, NVM Woningmarktconsultants, Amsterdam Woont en G7 Bedrijfsmakelaarsgroep.


Schakel niet zomaar een makelaar in. Schakel Van de Steege in!


Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Voor de verkoop van mijn woning drie makelaars uitgenodigd voor een waardebepaling. Daniëlle Gemmink van de Van de Steege Makelaarsgroep - Almere had zich als enige van de drie makelaar de afspraak zeer goed voorbereid en goede onderbouwing van de waardebepaling van mijn woning. Ze heeft mij positief verrast met haar waardebepaling. Daniëlle heeft een duidelijk, prettige visie hoe zij de foto’s van de woning wil hebben, de bepaling van de verkoopprijs en het inplannen van de bezichtigingen. Enorm veel verstand van zaken én goede kennis van de woningmarkt in Almere Poort. Via what’s app bereikbaar voor vragen (ook buiten kantoortijden) en gaf ook in het weekend updates over het aantal bezichtigingsverzoeken nadat de woning op online was geplaatst. Ook de communicatie met de office managers als zeer prettig ervaren. De woning is uiteindelijk boven de ingeschatte max waardebepaling verkocht. De verdere afhandeling van de verkoop is prima verlopen. Ook in de periode dat de koopovereenkomst en de daadwerkelijke overdracht van de woning is Daniëlle bereikbaar als er nog vragen zijn. Kortom, ik kan Daniëlle Gemmink van harte aanbevelen als makelaar voor de aan- of verkoop van een woning. ”

Medewerkers

 • Edward Ruigrok - NVM-makelaar
  Edward RuigrokNVM-makelaar
 • Danielle Gemmink - Kandidaat-makelaar
  Danielle GemminkKandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9.0

Het gemiddelde is gebaseerd op 15 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 68% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  4.0

  We zouden volledig ontzorgd worden en kozen daarom voor Van de Steege. Van begin tot eind hebben we juist de makelaar op van alles en nog wat moeten attenderen. We hebben tussentijd gesprek aangevraagd over onze feedbackpunten maar het kantoor stond in zijn geheel niet open voor feedback. Vooral de onhandigheden vielen op en de slechte adviezen. Dus niet met deze makelaar in zee gaan. Onze feedbackpunten waren: (1) dat de tekst van de professionele tekstschrijver voor Funda veel vreemde tegenstrijdigheden bevatte, antwoord: tekst wordt toch niet gelezen. (2) dat we de bieding die was gedaan niet te horen kregen, antwoord: het is niet gebruikelijk dat bij inschrijving biedingen al eerder worden gecommuniceerd met de verkoper en het eerste bod was volgens de makelaar te laag. (3) dat we vervolgens het advies kregen om een slechts iets hoger bod van dezelfde bieder te accepteren, argument: “je moet het eerste bod dat je krijgt altijd heel serieus nemen”. Overige punten: verkeerde fotograaf kwam, verkeerde foto op reklameborden en de vestiging Almere is nauwelijks bemensd, er brandt wel altijd (automatisch) licht maar er was geen officemanager en slechts één kandidaat-makelaar. De Almeerse vestiging wordt feitelijk vanuit Diemen gerund, vandaar de lage lokale marktkennis. De prijs van deze makelaar ligt daarentegen ver boven wat andere lokale makelaars vragen. Even verder kijken dus.

  11 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10.0

  Voor de verkoop van mijn woning drie makelaars uitgenodigd voor een waardebepaling. Daniëlle Gemmink van de Van de Steege Makelaarsgroep - Almere had zich als enige van de drie makelaar de afspraak zeer goed voorbereid en goede onderbouwing van de waardebepaling van mijn woning. Ze heeft mij positief verrast met haar waardebepaling. Daniëlle heeft een duidelijk, prettige visie hoe zij de foto’s van de woning wil hebben, de bepaling van de verkoopprijs en het inplannen van de bezichtigingen. Enorm veel verstand van zaken én goede kennis van de woningmarkt in Almere Poort. Via what’s app bereikbaar voor vragen (ook buiten kantoortijden) en gaf ook in het weekend updates over het aantal bezichtigingsverzoeken nadat de woning op online was geplaatst. Ook de communicatie met de office managers als zeer prettig ervaren. De woning is uiteindelijk boven de ingeschatte max waardebepaling verkocht. De verdere afhandeling van de verkoop is prima verlopen. Ook in de periode dat de koopovereenkomst en de daadwerkelijke overdracht van de woning is Daniëlle bereikbaar als er nog vragen zijn. Kortom, ik kan Daniëlle Gemmink van harte aanbevelen als makelaar voor de aan- of verkoop van een woning.

  3 apr 2024

 • Dhr. Schilder

  Verkoper

  10.0

  Mijn makelaar Danielle is vriendelijk en makkelijk in omgang zeer spontaan , en zeer deskundig ,zeer goed contact onderhoud ze met mij ,ben erg blij dat ik haar als makelaar heb.

  3 apr 2024

Alle beoordelingen (15)

Kantoorgegevens

Europalaan 941
1363BM Almere
 • Ma08:30 - 17:30
 • Di08:30 - 17:30
 • Wo08:30 - 17:30
 • Do08:30 - 17:30
 • Vr08:30 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media