office-banner
Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs Logo

Best Living NVM Makelaars & financieel adviseurs

Best Living... want wij werken voor u!

Overzicht

9,0

29 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties

 • Financieel advies

Makelaardij verkoop en aankoop Taxaties wonen en bedrijven Hypotheken Verzekeringen


Specialisaties

Woningfotografie, Bedrijfsruimte

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Adfiz

SEH

WFT

FFP

Talen

Engels, Nederlands

Omschrijving

Best Living NVM makelaars & financieel adviseurs is met vestigingen in Brummen, Dieren en Eerbeek sterk vertegenwoordigd in het prachtige woon- en werkgebied langs de Zuidoost Veluwezoom, IJsselvallei en West Achterhoek. Best Living biedt u een totaal-advies op het gebied van optimaal woonplezier. Het advies sluit op elkaar aan en zorgt voor het beste resultaat. Het persoonlijke contact en de frisse en innovatieve aanpak vindt u terug in onze full-service. Als klant staat ù centraal en bespaart u dus veel tijd en werk. Want.... wij werken voor u!

Waarom kiezen voor....

....onze makelaars?
Makelaars van Best Living hebben passie voor het vak. Wij zijn actief en gedreven in het vinden van de beste koper voor uw huis. Maar ook vinden wij het belangrijk dat u de juiste woning koopt. Doordat wij veel kennis hebben van de regionale markt en de algemene ontwikkelingen in de woningbranche, staan wij altijd klaar met een nieuw en persoonlijk advies. Onze makelaars zullen u stap voor stap begeleiden in het verkoopproces en regelmatig voorzien van nieuwe informatie. Service staat namelijk hoog bij ons in het vaandel.

....onze hypotheekadviseur?
Natuurlijk wilt u bij het kopen van een woning of het oversluiten van uw hypotheek alles goed geregeld hebben. Zekerheid is belangrijk, nu en in de toekomst. Daar hoort de beste hypotheek bij en daarvoor bent u bij Best Living aan het juiste adres. Een passend en persoonijk advies. Dat is wat u krijgt van onze financieel adviseur. Onder andere door zijn onafhankelijkheid kan onze adviseur actief met u meedenken en de beste hypotheek voor u vormgeven.

....onze assurantie adviseur?
Ieder mens is uniek. U wilt dus een advies op maat. De adviseur van Best Living helpt u graag uw huidige en toekomstige risico’s in te schatten. Persoonlijk contact kenmerkt onze werkwijze. Samen met u brengt onze adviseur de risico’s in beeld tijdens een persoonlijk gesprek. Vervolgens gaan wij met u na welke risico’s verzekerd moeten worden. Hierbij geven wij advies welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

...onze taxateurs?
Best Living is gecertificeerd als NRVT taxateur en ingeschreven in het NRVT Register. Alleen in dit register opgenomen leden mogen NWWI taxaties afgeven. De taxateurs van Best Living voldoen tevens aan de strenge eisen van RICS voor het taxeren van bedrijfsmatig vastgoed.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en/of kijk op onze website! www.bestliving.nl

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Joppe en zijn collega’s zijn zeer professioneel en antwoorden altijd snel op vragen. Ik zou Best Living Brummen aanbevelen!”

Medewerkers

 • Joppe Boersma - Kandidaat-makelaar
  Joppe Boersma Kandidaat-makelaar
 • Edith Nooteboom - NVM-makelaar (directeur)
  Edith Nooteboom NVM-makelaar (directeur)
 • Elles Kamphuis - Commercieel medewerker
  Elles KamphuisCommercieel medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9,0

Het gemiddelde is gebaseerd op 29 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 72% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Joppe en zijn collega’s zijn zeer professioneel en antwoorden altijd snel op vragen. Ik zou Best Living Brummen aanbevelen!

  8 mei 2024

 • Mevr. Ovink-Willemsen

  Verkoper

  9,0

  Goed contact met vriendelijk ontvangst Nodige overleg voor bezoek met belangstellenden Nodige ondersteuning en hulp bij inloggen

  25 mrt 2024

 • Een funda gebruiker

  Koper

  9,5

  We zijn door de makelaar uitstekend begeleid bij de aankoop van de woning. De makelaar kent de markt goed en is zeer deskundig.

  23 jan 2024

Alle beoordelingen (29)

Kantoorgegevens

Arnhemsestraat 13
6971AN Brummen
 • Ma08:30 - 17:00
 • Di08:30 - 17:00
 • Wo08:30 - 17:00
 • Do08:30 - 17:00
 • Vr08:30 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media