office-banner
MIQA Makelt ! Logo

MIQA Makelt !

Het team dat net even iets meer voor u doet!

Overzicht

9.3

77 beoordelingen

7

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Nieuwbouw, Beleggen

Certificaten

NWWI

NRVT

Talen

Nederlands, Engels

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Ons kantoor nodigt uit om even binnen te vallen voor een kop koffie. Heeft u een prangende vraag? Wij verwelkomen u graag. Misschien wilt u alleen even kennismaken? Dat snappen wij. Twijfelt u nog ergens over? Of heeft u uw droomhuis ontmoet en bent u op slag verliefd geworden? Wat nu? Help!


Schroom niet, bel ons gerust en kom bij ons langs. Onder het genot van een goede kop koffie of thee geven wij u passend advies, geheel vrijblijvend. Lukt dat even niet op dat moment, dan plannen we samen een later tijdstip om uitgebreid de tijd te nemen. Het is logisch dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij doen elke dag wat u bijna nooit doet: huizen verkopen en aankopen. Taxeren en de waardes bepalen. Onderhandelen is onze tweede natuur. Wij kennen de markt, de regio en de makelaars. Wij zien de bouwtechnische gebreken terwijl u misschien alleen door een roze bril wilt kijken. Wij behoeden u.


U wilt vast weten wie wij zijn en waar ons kantoor zetelt; het is het kloppende hart van onze makelaardij. Hier vindt het hele proces achter de schermen plaats als een goed geoliede machine. Wij noemen het onze ‘thuisplek.’ De huiselijke sfeer vinden we belangrijk. We werken hier keihard voor onze klanten en daar hoort een ontspannen werksfeer bij. Iedereen is zo op elkaar ingespeeld, het voelt bijna als familie. We werken al lang met elkaar samen als team. Dit schept een band en dat is voelbaar voor u als klant. Alles loopt gesmeerd hier; we hebben allemaal een duidelijk afgebakende taak. Hierdoor krijgt u direct met de juiste persoon te maken voor uw specifieke vraag of opdracht.


Ons kantoor ligt erg centraal, aan de Holterweg 63, Deventer.


Belt u rustig om een afspraak te maken: 0570-659595. Mailt u liever?


Dat kan naar info@miqa.nl. U kunt van ons verwachten dat wij zo snel mogelijk antwoorden. Komt u langs, dan is het gemakkelijk parkeren bij ons, gewoon voor de deur. Wij hopen u binnenkort te ontmoeten! En wilt u vrienden met ons worden op Facebook? Ga naar https://www.facebook.com/MIQAmakelt/

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Wichink Kruit, Verkoper in 2024

“Niks dan lof van A tot Z! Zeer veel kennis van de woningmarkt. Het hele verkooptraject qua tijdlijn is precies uitgekomen zoals door Miqa voorspeld! Bijzonder. Kortom, zeer tevreden en geen enkele opmerking ter verbetering van de dienstverlening.”

Medewerkers

 • Tom Oosterhuis - NVM-makelaar (directeur)
  Tom OosterhuisNVM-makelaar (directeur)
 • Irma Sollie
  Irma Sollie
 • Bart Brummel - NVM-makelaar
  Bart BrummelNVM-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9.3

Het gemiddelde is gebaseerd op 77 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 92% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Vorderman

  Koper

  10.0

  Ben super goed begeleid door de makelaars en het kantoorpersoneel van Miqa. Pluspunten voor mij zijn de communicatie, deskundigheid en de vriendelijkheid van dit makelaarskantoor. Mijn aankoopmakelaar Bart heeft mij deskundig begeleid bij de aankoop en heeft de onderhandelingen perfect gedaan. Via Miqa heb ik vrij snel mijn gewenste woning gevonden!

  11 apr 2024

 • Dhr. Wichink Kruit

  Verkoper

  10.0

  Niks dan lof van A tot Z! Zeer veel kennis van de woningmarkt. Het hele verkooptraject qua tijdlijn is precies uitgekomen zoals door Miqa voorspeld! Bijzonder. Kortom, zeer tevreden en geen enkele opmerking ter verbetering van de dienstverlening.

  26 mrt 2024

 • Dhr. de Haan

  Verkoper

  9.0

  Dit is al weer de 3e woning die ik samen Miqa heb verkocht. Het is een deskundige makelaar en een fijn contact met alle medewerkers.

  18 mrt 2024

Alle beoordelingen (77)

Kantoorgegevens

Holterweg 63
7429 AE COLMSCHATE
 • Ma09:00 - 17:00
 • Di09:00 - 17:00
 • Wo09:00 - 17:00
 • Do09:00 - 17:00
 • Vr09:00 - 17:00
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media