office-banner
Woonaccent Makelaars Emmen Logo

Woonaccent Makelaars Emmen

Welkom thuis bij...

Overzicht

9,6

32 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

NRVT

Talen

Nederlands

Omschrijving

Woonaccent Makelaars Emmen! Sinds 2005 actief op de Emmense woningmarkt. Het logo prijkt op de gevel van Westerstraat 43. Een sfeervol, gezellig, informeel ingericht kantoor, waar je niet alleen voor de verkoop van je woning, maar ook voor een kop koffie of borrel welkom bent. Als je zoekt naar grauwe vloerbedekking of TL buizen, dan zul je ons straal voorbij lopen. Vintage fotolijsten, grote Perzische vloerkleden en een enorme stamtafel zijn meer onze cup of tea. Een huiselijke sfeer, die jou een ‘welkom thuis’ gevoel geeft. Onze 'woonkamer' symboliseert de sfeer waarin wij graag voor jou werken: persoonlijk, informeel, met volle aandacht en kwalitatief hoogwaardig. Onze opdrachtgevers belonen ons op Funda met prachtige cijfers en woorden. De termen ‘empathisch’, ‘deskundig’ en ‘prettig’ lees je in nagenoeg elke beoordeling terug. Wat maakt ons dat trots!


Wij vertellen je graag wat wij op verkoop-, aankoop- en/of taxatiegebied voor jou kunnen betekenen. Bel ons gerust!


Hartelijke groet,


Richard Wijnands

Team Woonaccent Makelaars Emmen

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Peters, Verkoper in 2024

“Richard Wijnands van Woonaccent makelaars Emmen is een professionele makelaar, die zich zakelijk goed verdiept in het dossier, de belangen van de verkoper uitstekend behartigt waarbij hij geen praatjes verkoopt. Hij en zijn ondersteuning zijn een echt team die gezamenlijk een mooi product neerzetten om de klant te bedienen. Wij zijn hun zeer erkentelijk voor alles wat ze voor ons gedaan hebben.”

Medewerkers

 • Richard Wijnands - NVM-makelaar & taxateur
  Richard WijnandsNVM-makelaar & taxateur
 • Marianne Vos
  Marianne Vos
Beoordelingen gemiddelde
9,6

Het gemiddelde is gebaseerd op 32 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 40% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,5

  Voor de tweede keer goed begeleid en voorgelicht bij de verkoop van ons huis en aankoop van ons nieuw huis. Richard doet geen loze beloftes en komt zijn afspraken na

  28 mei 2024

 • Mevr. Feringa

  Verkoper

  8,8

  Zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Snelle en goede begeleiding van bezichtigingen. Goede feedback over ontwikkelingen en snel reageren en bereikbaar. Duidelijke afspraken.. Kortom, helder, aangenaam en vriendelijk zowel Richard als zijn medewerkers op kantoor. Zeker aan te raden en een sterke concurrent voor de makelaars in de omgeving!

  12 mrt 2024

 • Mevr. Peters

  Verkoper

  10,0

  Richard Wijnands van Woonaccent makelaars Emmen is een professionele makelaar, die zich zakelijk goed verdiept in het dossier, de belangen van de verkoper uitstekend behartigt waarbij hij geen praatjes verkoopt. Hij en zijn ondersteuning zijn een echt team die gezamenlijk een mooi product neerzetten om de klant te bedienen. Wij zijn hun zeer erkentelijk voor alles wat ze voor ons gedaan hebben.

  29 feb 2024

Alle beoordelingen (32)

Kantoorgegevens

Westerstraat 43
7811AH Emmen
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media