office-banner
MooiWonen Makelaars Logo

MooiWonen Makelaars

Uw woning in vertrouwde handen!

Overzicht

9,3

8 beoordelingen

6

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

Met onze diensten bieden wij jou een complete service. Wij bieden hulp bij verkoop, aankoop, bouwadvies, taxaties, juridisch advies, een gratis waardebepaling of een zoekopdracht te plaatsen. Onze service ervaren? Neem gerust contact met ons op!


Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Nederlands, Duits, Engels

Omschrijving

Bij MooiWonen Makelaars is uw woning in vertrouwde handen. Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen in onze regio. Als makelaardij staan wij sinds jaar en dag klaar voor onze klanten. Van prachtige woonboerderijen in de buitengebieden tot moderne gezinswoningen in de grotere steden, wij als makelaardij bieden alles aan onder één dak. De agrarische wereld is voor ons geen onbekende, dankzij de bijna 30 jaar lange ervaring in de agrarische makelaardij met Agriplaza Makelaars, waar MooiWonen Makelaars onderdeel van is. Inmiddels weet MooiWonen Makelaars de agrarische wereld en de huidige woningmarkt samen te brengen tot één geheel. Zo kunnen wij u met onze expertise helpen met de aan- of verkoop van uw woning, maar ook met een deskundig bouwadvies dan wel in de procedure van een bestemmingsplanwijziging.

Vaak zien wij agrarische bedrijfserven die, om welke reden dan ook, niet meer geschikt zijn voor de toekomst. Deze prachtige locaties bieden vaak mooie kansen om vrij en landelijk te wonen. Mooi wonen noemen wij dat! In samenwerking met bouw- en adviesbureau Agriplaza Bouwadvies kunnen wij u ondersteunen bij het ontwerpen van uw droomhuis, maar ook begeleiden in het complexe proces van het aanvragen van vergunningen tot de bouwbegeleiding en bestemmingswijzigingen. Wij zijn op de hoogte van de zogenaamde ‘Ruimte-voor-ruimte regeling’, Wet plattelandswoningen en aardbevingsbestendig bouwen. Voeg dit samen met ons juridisch specialist en een eigen bouwadvies afdeling en wij bieden u een breed en gepersonaliseerd pakket aan. Dankzij samenwerkingen met vaste partijen en korte lijnen met overheidsinstanties, zijn wij in staat uw gehele project te coördineren. Makkelijk voor u, want u heeft hierbij slechts één aanspreekpunt.

Bij MooiWonen Makelaars maakt u gebruik van een gespecialiseerd makelaarskantoor met gecertificeerde NVM makelaars en taxateurs. Mensen met hart voor de zaak, kennis van zaken en de no-nonsense aanpak die we ook in de agrarische wereld gewend zijn.

Hierdoor kunnen we ons motto blijven uitdragen: MooiWonen, uw woning in vertrouwde handen!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

www.agriplazamooiwonen.nl

info@agriplazamooiwonen.nl

085- 06 60 294

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Blom-de Vries, Verkoper in 2024

“Het kontakt was vanaf het begin heel goed en de begeleiding was top. Alles is goed verlopen. Ik ben helemaal tevreden met deze makelaar. Ze waren altijd bereikbaar.”

Medewerkers

 • Ria Woltjer - Makelaar
  Ria WoltjerMakelaar
 • Olof Kroes - Makelaar
  Olof KroesMakelaar
 • Janine Schirring - Office manager
  Janine SchirringOffice manager
Beoordelingen gemiddelde
9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 8 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 78% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. Blom-de Vries

  Verkoper

  10,0

  Het kontakt was vanaf het begin heel goed en de begeleiding was top. Alles is goed verlopen. Ik ben helemaal tevreden met deze makelaar. Ze waren altijd bereikbaar.

  12 jun 2024

 • Dhr. P. Bijmold

  Verkoper

  9,8

  Snel en vakkundig gehandeld. Slechts 14 dagen te koop gestaan. Wat een onzin dat hier minimaal 100 karakters moeten staan

  6 jun 2024

 • Een funda gebruiker

  Koper

  9,2

  Prettige en laagdrempelige samenwerking! Betrokken en vriendelijk, ik zou Mooi Wonen zeker aanbevelen.

  8 feb 2024

Alle beoordelingen (8)

Kantoorgegevens

Industrieweg 4 F
9482 TT TYNAARLO
 • Ma08:30 - 17:00
 • Di08:30 - 17:00
 • Wo08:30 - 17:00
 • Do08:30 - 17:00
 • Vr08:30 - 17:00
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media