office-banner
mr. Gerwin Wijnands Logo

mr. Gerwin Wijnands

Zorgeloos (ver)kopen!

Overzicht

9,4

20 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Specialisaties

Recreatie

Certificaten

NWWI

VastgoedCert

NRVT

Talen

Engels, Duits, Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Als makelaar, taxateur en jurist kom ik het beste tot mijn recht als ondernemer. Op een plezierige wijze zaken doen voert daarbij de boventoon. Als missie heb ik mij ten doel gesteld om van zoveel mogelijk klanten een fan te maken (en te houden). Ik hoop dan ook op uw vertrouwen!


Heeft u hulp nodig bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw (toekomstige) woning? Of deskundig juridisch advies omtrent onroerend goed? mr. Gerwin Wijnands | makelaardij & juridisch adviesbureau helpt u graag verder.


Verkoop - zorgeloos verkopen
Onze uitvalsbasis vanuit Norg vormt een sterk fundament voor het werven en het bij elkaar brengen van kopers en verkopers. Er wordt door ons kantoor actief gezocht om de (potentiële) koper voor uw woning te vinden. Daarbij strijden wij altijd in het belang van onze klant! Ons kantoor staat bekend om de actieve begeleiding bij de verkoop van uw woonhuis, recreatiewoning of bedrijfsobject. Onze werkwijze kenmerkt zich door het continue contact met u als opdrachtgever, met als resultaat dat we altijd op één lijn zitten met onze klant. De dienstverlening die wij aangaan bestaat altijd uit maatwerk. Iedere situatie vereist een verschillende wijze van benadering c.q. aanpak.

Onze jarenlange ervaring en opgebouwde relaties in de omgeving zijn uiterst behulpzaam bij het succesvol tot stand brengen van transacties. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en wat ons kantoor specifiek voor u kan betekenen. Wij heten u van harte welkom om eens vrijblijvend contact te leggen.

Aankoop - uw belang voorop
Wij gaan altijd voor het hoogst haalbare resultaat. In dit geval betekent dat een zo laag mogelijke koopsom, onder de meest gunstige voorwaarden!


Volledige aankoopbegeleiding geniet altijd de voorkeur. Doordat we samen met u het proces doorlopen en de begeleiding optimaal op uw wensen afstemmen, is de kans van slagen het grootst en bereiken maximale tevredenheid bij u als klant.


Taxatie - snel en deskundig
Snel en deskundig een gevalideerd taxatierapport ontvangen voor uw financieringsaanvraag? Wij helpen u graag verder. Hemelsbeed mag er binnen een straal van 20 kilometer worden getaxeerd. Ligt het te taxeren object in de provincie Friesland of Groningen, dan geldt zelfs hemelsbreed een straal van 30 kilometer. Op onze website kunt u direct op eenvoudig wijze een opdracht invoeren.Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Krol , Verkoper in 2024

“Gerwin en zijn team zijn echte professionals. Adviseren op een prettige wijzig zonder opdringerig te zijn, zijn realistisch, denken mee, zijn flexibel, gedurende het hele proces werden we op de juiste tijd geïnformeerd over de voortgang. Kortom, makelaar Mr. Gerwin Wijnands kan ik meer dan aanbevelen!”

Medewerkers

 • mr. Gerwin Wijnands - NVM-makelaar & taxateur
  mr. Gerwin WijnandsNVM-makelaar & taxateur
 • Carmen Schrage - Kandidaat-makelaar
  Carmen SchrageKandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,4

Het gemiddelde is gebaseerd op 20 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 96% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Kranendonk

  Verkoper

  9,5

  Gerwin en Carmen functioneren als het ware als een twee eenheid. We hebben voor deze transactie al eerder contact gehad met het kantoor en zijn toen uitermate goed geholpen. Daarom nu weer onze keuze voor hen en zijn in het traject zeker niet teleurgesteld. De communicatie verliep prima en als er een vraag was va n onze zijde werd daar direct en adequaat op gereageerd. Je kunt er dus volledig op vertrouwen dat het verkoopproces in het voordeel van de verkopende partij verloopt en zo hoort het ook. Kernwoorden als empathie, deskundig, vertrouwen, servicegericht, vriendelijk, zakelijk voor de kopende partij, zijn mede van toepassing. Wij kunnen het kantoor van mr. Gerwin Wijnands van harte aanbevelen. Onze dank gaat hierbij en veel succes met alle toekomstige transacties.

  2 jul 2024

 • Mevr. Siegers

  Verkoper

  9,0

  Prettig en proactief in contact, duidelijke toelichting van het proces en de te nemen acties. Denkt mee en adviseert in heldere taal. Handelt snel en adequaat.

  11 jun 2024

 • Dhr. Holterman

  Koper

  10,0

  Makelaar Gerwin Wijnands benaderd voor gerichte aankoop van een woning. Actief, doelgericht en betrokken. Daarnaast fijne gesprekspartner en heeft woning voor een goede prijs en met voor ons belangrijke voorwaarden voor ons kunnen aankopen. .

  23 mei 2024

Alle beoordelingen (20)

Kantoorgegevens

Brink 1
9331 AA NORG
 • Ma08:00 - 16:00
 • Di08:00 - 16:00
 • Wo08:00 - 16:00
 • Do08:00 - 16:00
 • Vr08:00 - 16:00
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media