office-banner
Makelaardij P.J. de Jong Logo

Makelaardij P.J. de Jong

Deskundigheid, ervaring en een vertrouwd gevoel!

Overzicht

9,2

37 beoordelingen

4

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Verkoop

 • Taxaties

 • Financieel advies

Verkoop, aankoop, taxaties, verhuur, advies.


Specialisaties

Recreatie, Nieuwbouw, Bedrijfsruimte

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

SEH

Talen

Nederlands, Fries, Duits, Engels

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Deskundigheid, ervaring en een vertrouwd gevoel; Dat is waar wij voor staan bij Makelaardij P.J. de Jong!

Met onze jarenlange ervaring in bemiddeling in aan- en verkoop van woningen en bedrijfsonroerend goed, zijn wij jouw vertrouwde partner die alles in huis heeft om jouw woondromen concreet en helder in te vullen. Wij zijn aangesloten bij dé Nederlanse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen, de NVM. Ons team bestaat uit gediplomeerd en gecertificeerd personeel. Wij volgen jaarlijkse educatie om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Ontzorgen van A tot Z!


Persoonlijk contact

Internet zien wij als een hulpmiddel, geen verkoopmethode. Wij zien dat verkopers het persoonlijke contact hoog waarderen, net als dat stuk aandacht voor de persoon en de beste verkoopopbrengst. Verkopen doen we samen, dit geeft het beste resultaat!

Wensen en behoeften

Geen verkoop is hetzelfde, iedereen heeft zijn eigen wensen en behoeften. Wij werken niet volgens een standaard werkwijze, maar passen die aan, zodat deze aansluiten bij de wensen en behoeften.

Onbezorgd leven

Wij nemen, indien gewenst, alle zorgen uit handen, natuurlijk niet zonder regelmatig overleg.

Graag vertellen wij je meer over onze persoonlijke werkwijze en totaaloplossingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier! Makelaardij P.J. de Jong is onderdeel van De Jong Workum Financieel Advies.


Makelaardij P.J. de Jong is al meer dan 40 jaar gevestigd in Workum. Met jarenlange ervaring in bemiddeling in aan- en verkoop van (recreatie)woningen en bedrijfsonroerend goed, kies je voor een vertrouwde partner die alles in huis heeft om jouw woondromen concreet en helder in te vullen. Wij maken je graag wegwijs in de boeiende woonwereld en laten je zien welke rol wij hierin kunnen spelen.

NVM-lidmaatschap: Makelaardij P.J. de Jong staat voor deskundigheid en persoonlijkheid, onderstreept door het NVM – lidmaatschap. De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. De NVM is thuis in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Wanneer je jouw huis wilt (ver)kopen en je hiervoor Makelaardij P.J. de Jong inschakelt, kun je ervan uit gaan dat basiszaken zoals actuele marktkennis, goede educatie, kwalitatieve dienstverlening e.d. goed geregeld zijn. Daarnaast mag je aan ons een aantal extra eisen stellen. Zo treden wij bijvoorbeeld alleen op voor de koper óf verkoper van hetzelfde huis. Wij behartigen alleen de belangen van onze opdrachtgevers. Voor nadere informatie over de NVM, kijk je op nvm.nl.

Aankoop: De aankoop van een eigen huis is voor veel mensen een grote stap. Een stap die men maar een enkele keer in het leven neemt. De jacht op de huizenmarkt begint vaak met het bezoeken van internetsite, lezen van advertenties, de eerste bezichtiging. En dan .. op een bepaald moment zie je een woning waar je verliefd op wordt. Om het zakelijke en het emotionele te scheiden, verzorgt Makelaardij P.J. de Jong voor jou het complete aankooptraject; van bezichtigingen, onderhandelingen tot en met de overdracht bij de notaris. Onze diensten zijn erop gericht om jou extra zekerheid te bieden en de kans op een miskoop te verkleinen.

Verkoop: Als je besluit om jouw woning te verkopen, dan wil je natuurlijk een goede prijs voor jouw woning. Kies je voor een makelaar die jou de hoogste prijs belooft of kies je voor kwaliteit? Dat laatste is het geval als je met Makelaardij P.J. de Jong in zee gaat. Je krijgt niet alleen een prijs die marktconform is, maar je mag ook rekenen op gunstige verkoopvoorwaarden en een brede verkoopondersteuning in de ruimste zin van het woord. Jouw verkoopsucces is immers ook het succes van Makelaardij P.J. de Jong.

Taxaties: Wij zijn je ook graag van dienst bij het uitvoeren van een (gevalideerde) taxatie. Je wilt de marktwaarde weten van jouw woning. Een taxatie geeft hier antwoord op. Geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. Hiervoor kun je onze NVM-taxateurs Pé de Jong en Andreas de Jong inschakelen. Onze NVM-taxateurs ondergaan periodieke educatie. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd en de kennis actueel. Onze NVM-taxateurs beschikken daarnaast over uitstekende referentiedata en zijn dus een betrouwbare keuze. Je krijgt doorgaans te maken met taxatie als je een nieuwe woning koopt of je jouw hypotheek oversluit. Onze taxateurs bepalen de marktwaarde van de woning zoals deze past in de woningmarkt van jouw regio. Het bepalen van de marktwaarde is maatwerk. Dat betekent dat dit afwijkt van de WOZ-waarde die is samengesteld uit een rekenkundig model, uit een eerdere periode.


In ons pand aan Sud 16 in Workum zijn ook gevestigd Administratie- en Adviesburo P.J. de Jong, Workum Hypotheken en Workum Verzekeringen.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Schuurbiers, Verkoper in 2024

“Echt een Expert ! luistert naar je wensen en werkt in een respectvolle manier. Andreas is een bescheiden persoon maar hij weet echt waar hij over praat. Zijn collega's op het kantoor verdienen het zelfde lof.”

Medewerkers

 • Pé de Jong - NVM-makelaar
  Pé de JongNVM-makelaar
 • Andreas de Jong - NVM-makelaar
  Andreas de JongNVM-makelaar
 • Elske Folkertsma - Assistent-makelaar
  Elske FolkertsmaAssistent-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 37 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 86% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Schuurbiers

  Verkoper

  10,0

  Echt een Expert ! luistert naar je wensen en werkt in een respectvolle manier. Andreas is een bescheiden persoon maar hij weet echt waar hij over praat. Zijn collega's op het kantoor verdienen het zelfde lof.

  5 jun 2024

 • Dhr. Baars

  Verkoper

  9,8

  Het verkopen van je huis doe je niet vaak: daarom is het prettig wanneer je een makelaar treft die verstand van zaken heeft en bij wie je je geen 'nummer' in de rij voelt. Dat was het geval bij makelaar De Jong in Workum. Tot mijn verbazing was mijn huis snel verkocht voor een mooie prijs en er was prettige begeleiding vanuit het kantoor (Elske !) Eigenlijk geef ik alleen maar tienen, maar een negen er bij maakt het minder saai ;-)

  1 jun 2024

 • Mevr. Abma

  Verkoper

  10,0

  Een hele fijne en deskundige samenwerking. We hadden al eerder contact gehad en vanwege die goede afwikkeling hoefde ik niet na te denken over met welke makelaar ik in zee wilde bij de verkoop van mijn eigen woning.

  17 mei 2024

Alle beoordelingen (37)

Kantoorgegevens

Sud 16
8711 CV WORKUM
 • Ma08:30 - 17:00
 • Di08:30 - 17:00
 • Wo08:30 - 17:00
 • Do08:30 - 17:00
 • Vr08:30 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media