office-banner
Mijn Makelaar Heerenveen Logo

Mijn Makelaar Heerenveen

Kampioen stille verkoop

Overzicht

9,2

68 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Specialisaties

Woningfotografie, Nieuwbouw

Certificaten

NWWI

VastgoedCert

NRVT

Talen

Nederlands

Omschrijving

Mijn Makelaar Heerenveen: “Kampioen Stille verkoop”

Elke woning is verkoopbaar. Zeker in de huidige markt. Maar krijg je ook jouw beste koper? Want dat is nu net het verschil tussen je huis “gewoon” verkopen of een geweldige transactie. Een transactie waar je echt heel blij van wordt. En dan hebben we het niet alleen over duizenden euro’s verschil maar ook nog eens over een verkoopproces waar alles klopt en soepel verloopt.

Mijn Makelaar heeft een eigen systeem ontwikkeld om die beste koper te vinden. Daar hebben wij onze hele organisatie op ingericht. Alles draait om timing, het uitgebreide netwerk en de kunst om de juiste verbindingen leggen. Of het nu gaat om aankoop of verkoop van een woning. Iedere zoeker verdient zijn droomhuis en iedere woning verdient zijn beste koper. Deze taakstelling leggen wij ons bij iedere woning weer opnieuw op. En niet zonder succes! Mijn Makelaar heeft de meeste transacties in de regio, behaalt gemiddeld de hoogste verkoopprijzen en staat bij de verkoop van vrijstaande woningen in en om Heerenveen met stip bovenaan.

Altijd bereikbaar Ons kantoor is altijd bereikbaar: alle werkdagen zijn wij geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur en op afspraak ‘s avonds en ook op zaterdag. Wij willen graag hard werkende mensen ook de kans geven om te komen kijken.

Meest bekeken etalage Heldere LED-verlichte raampresentaties presenteren de woningen in een veel bekeken etalage op een A-locatie in het centrum van Heerenveen.

Grootste netwerk Wij hebben door onze samenwerking met Univé Dichtbij en Mijn Hypotheek het grootste netwerk en kennen vrijwel iedere potentiële koper in onze regio.

Blijvend hoge ranking op Funda Wij werken met professionele fotografen voor een optimale fotopresentatie van uw woning. Als u meegaat in ons advies staat uw woning blijvend hoog op Funda.

Commercieel team Wij hebben een enthousiast team dat commercieel goed getraind is, kansen ziet én zelf kansen creëert. Niet afwachten maar zelf aanpakken is ons motto.

Marketingplan op maat Elke woning heeft iets unieks. Daarom maken wij voor elke woning een marketingplan op maat voor een optimaal verkoopresultaat.

Kritisch als aankoopmakelaar Als aankoopmakelaar zijn wij kritisch, scherpe onderhandelaars en kennen de historie en de plus- en minpunten van de woningen als geen ander. Wij schromen niet om u een negatief koopadvies te geven als wij denken dat er voor u een beter alternatief is. Als aankoopmakelaar werken wij uiteraard op basis van no cure no pay.

Tip Op Funda wordt tegenwoordig precies bijgehouden hoeveel en welke woningen elke makelaar het afgelopen jaar heeft verkocht. Check gerust of Mijn Makelaar ook in uw woningsegment goed heeft verkocht.. (http://www/funda/makelaars).

Team van Mijn Makelaar Dat zijn Roel Hartsema, Sybrecht de Vries, Mariëlle Vos, Miranda Bles, Femma Werkman en Karin Legger.

Roel Hartsema en Sybrecht de Vries zijn de gecertificeerde NVM-makelaars en eigenaren van het kantoor. Beide geboren en getogen in de regio en met een schat aan ervaring. Marielle en Miranda zijn beide kandidaat-makelaar en zij zijn hét aanspreekpunt op kantoor wanneer de makelaars buiten de deur zijn. Karin is breed inzetbaar van de binnendienst tot verkoopgesprekken. Ze heeft tientallen jaren ervaring in het makelaarsvak. Femma is verantwoordelijk voor onze commerciële binnendienst en marketing. Bent u op zoek naar uw droomwoning? En kunt u die nog niet vinden? Geef Femma dan aan wat en waar u zoekt. Zij zal voor u achter de schermen op zoek gaan naar uw droomwoning!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Achtien, Verkoper in 2024

“In de voorbereidingen goed contact en advies over hoe woning verkoop klaar te maken. Na bezichtingen duidelijke overdracht en tijdens biedingen ook goed contact.”

Medewerkers

 • Roel Hartsema - NVM-makelaar (directeur)
  Roel HartsemaNVM-makelaar (directeur)
 • Sybrecht de Vries - NVM-makelaar (directeur)
  Sybrecht de VriesNVM-makelaar (directeur)
 • Marielle Vos - Kandidaat-makelaar
  Marielle VosKandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 68 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 94% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. Achtien

  Verkoper

  10,0

  In de voorbereidingen goed contact en advies over hoe woning verkoop klaar te maken. Na bezichtingen duidelijke overdracht en tijdens biedingen ook goed contact.

  12 jun 2024

 • Mevr. de Leeuw

  Verkoper

  8,0

  Het contact was prettig ongedwongen en deskundig een fijn contact van begin tot het eind een prettige makelaar

  29 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Hele prettige en deskundige begeleiding gehad van mijn makelaar bij het verkopen van huis. Een aanrader mocht je je huis nog willen verkopen.

  29 mei 2024

Alle beoordelingen (68)

Kantoorgegevens

Atalantastraat 30
8448EZ Heerenveen
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media