office-banner
Kuperus Heeringa Makelaardij Logo

Kuperus Heeringa Makelaardij

"Wij maken van jouw huis een beleving"

Overzicht

9,8

10 beoordelingen

3

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie

Certificaten

VastgoedCert

NRVT

NWWI

Omschrijving

Over ons
Wij zijn Klaasjan Kuperus, Saskia Heeringa en Brecht de Vries. Klaasjan is gecertificeerd makelaar en heeft een bouwkundige achtergrond. Saskia is professionele styliste en Brecht is onze assistent makelaar. We hebben gekozen voor de makelaardij omdat we gek zijn van huizen en van mensen! Samen realiseren we ons dat de aankoop of verkoop van een woning niet alledaags is, maar iets speciaals, bijzonders en emotioneels. Daarom vinden wij hoge betrokkenheid en persoonlijke aandacht een must. We leven mee met onze klanten en verkopen of kopen een huis aan alsof het ons eigen is. Bij ons doe je zaken met mensen en niet met alleen een bedrijf. Een grapje op zijn tijd vinden we leuk en plezier is het allerbelangrijkste in ons werk.


Onze visie - Wij maken van uw huis een beleving.


Waar veel mensen rechtsaf slaan, gaan wij linksaf. We hebben een eigen kijk op het verkopen van huizen. Zo geloven wij dat een huis emotie is en dat je van jouw woning een beleving moet maken. We laten huizen leven door verkoopstyling en een unieke en creatieve manier van verkopen. Ook het kopen van een huis moet een beleving zijn, dat is immers iets dat speciaal is. Wij zorgen er voor dat jij je thuis voelt en jouw huis met de juiste beleving koopt of verkoopt.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Van Asten, Verkoper in 2024

“Een zeer vriendelijke ontvangst en direct al duidelijke informatie gekregen over verkoopproces, huizenmarkt en verkoopkansen van onze woning. Het hele zijn we goed en deskundig begeleid. Met heldere afspraken en wederzijds vertrouwen waren we binnen twee weken een prachtige film, fotoserie en een mooie advertentie over onze woning rijker. Onze woning is mede daardoor snel verkocht. ”

Medewerkers

 • Klaasjan Kuperus - NVM-makelaar
  Klaasjan KuperusNVM-makelaar
 • Saskia Heeringa - Vastgoedadviseur
  Saskia HeeringaVastgoedadviseur
 • Brecht de Vries - Assistent-makelaar
  Brecht de VriesAssistent-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,8

Het gemiddelde is gebaseerd op 10 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 100% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Van Asten

  Verkoper

  10,0

  Een zeer vriendelijke ontvangst en direct al duidelijke informatie gekregen over verkoopproces, huizenmarkt en verkoopkansen van onze woning. Het hele zijn we goed en deskundig begeleid. Met heldere afspraken en wederzijds vertrouwen waren we binnen twee weken een prachtige film, fotoserie en een mooie advertentie over onze woning rijker. Onze woning is mede daardoor snel verkocht.

  9 jul 2024

 • Dhr. Van Dijk

  Verkoper

  10,0

  -prima presentatie -direct contact, goed bereikbaar -goede inschatting van opbrengst -vriendelijk en persoonlijk

  4 jul 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,5

  Vriendelijke en kundige begeleiding in de verkoop van ons huis. Altijd bereid dingen te verduidelijken. Een prima samenwerking voor een soepel verloop tussen de belangstellenden en de verkoper.

  16 feb 2024

Alle beoordelingen (10)

Kantoorgegevens

Galamagracht 33
8651EC IJlst
 • Ma09:00 - 12:30, 13:30 - 17:30
 • Di09:00 - 12:30, 13:30 - 17:30
 • Wo09:00 - 12:30, 13:30 - 17:30
 • Do09:00 - 12:30, 13:30 - 17:30
 • Vr09:00 - 12:30, 13:30 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media