office-banner
Van Lelyveld Makelaardij Logo

Van Lelyveld Makelaardij

Gedreven door passie.

Overzicht

9,4

46 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Taxaties

 • Aankoop


Specialisaties

Recreatie, Nieuwbouw

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Fries, Engels

Omschrijving

Mijn naam is Antsje van Lelyveld-Veenstra, makelaar en taxateur en aangesloten bij de branchevereniging NVM. Ik ben geboren en getogen in Easterein. Een dorp middenin De Greidhoeke. Ik groeide daarop in een aannemersgezin.
Het nieuwbouwen, restaureren en verbouwen van huizen was bij ons thuis iedere dag onderwerp van gesprek en dat ging tot in de details. Ik heb daardoor geleerd oog te hebben voor die details van de woningen. Iets waar ik in mijn werk dagelijks mijn voordeel mee doe. Maar woningen worden gekleurd door haar bewoners. Deze combinatie, woningen en mensen, daar was ik naar op zoek. En zo heb ik mijn passie gevonden in de makelaardij, voor mij komt daar alles samen.

De dagelijkse ontmoetingen met mensen en de diversiteit aan woningen, kleuren mijn dag vrolijk. Er is daarmee geen dag gelijk. Tijdens de trajecten van aankopen en verkopen zijn makelaar en opdrachtgever een team. Het is dan ook belangrijk dat we elkaar tijdens dat traject goed begrijpen. Zodoende kunnen we slagvaardig handelen waar het nodig is en gezamenlijk komen tot het hoogst haalbare resultaat.

"Succesvolle resultaten zijn gefundeerd op een goede samenwerking met makelaar en opdrachtgever!"

Naast mijn passie voor de makelaardij, is mijn grootste geluk mijn man en onze vier kinderen. In de vrije uren beleef ik graag met hen de schoonheid van onze provincie Friesland. Daarnaast spring ik graag op mijn racefiets en geniet ik en ontdek ik, nog altijd weer, nieuwe paden. Ook vanaf het water, waaronder de Friese Meren, beleef ik graag de schoonheid van onze mooie provincie Fryslân.


Vragen over Van Lelyveld Makelaardij?

Heeft u vragen over Van Lelyveld Makelaardij of wilt u direct contact opnemen? U kunt mij bereiken op het mobiele nummer 06-50433425 of stuur een e-mail naar info@vanlelyveldmakelaardij.nl.

Met belangstelling zie ik uit naar onze ontmoeting en wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Contact met de makelaar verliep erg goed. Een enthousiaste makelaar die duidelijk en snel communiceert. Aangegeven dat het voor mij belangrijk was om snel te schakelen en daar heeft Antsje van Lelyveld haar uiterste best voor gedaan. Het hele proces van is super snel verlopen en Antsje heeft het mogelijk gemaakt dat ik ook snel kon schakelen met de nieuw aangekochte woning. ”

Medewerkers

 • Antsje van Lelyveld - NVM-makelaar (directeur)
  Antsje van LelyveldNVM-makelaar (directeur)
 • Henrica Meulenaar - Administratief medewerker
  Henrica MeulenaarAdministratief medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9,4

Het gemiddelde is gebaseerd op 46 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 89% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Contact met de makelaar verliep erg goed. Een enthousiaste makelaar die duidelijk en snel communiceert. Aangegeven dat het voor mij belangrijk was om snel te schakelen en daar heeft Antsje van Lelyveld haar uiterste best voor gedaan. Het hele proces van is super snel verlopen en Antsje heeft het mogelijk gemaakt dat ik ook snel kon schakelen met de nieuw aangekochte woning.

  8 jun 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,8

  Prettige en vlotte samenwerking. Deskundigheid en kennis over de lokale omgeving. Goed advies en uitvoering presentatie.

  3 jun 2024

 • Mevr. Smids

  Verkoper

  10,0

  We kwamen Lelyveld makelaar tegen bij de koop van ons nieuwe huis en dat voelde gelijk goed. Omdat Antsje zo persoonlijk, betrokken enthousiast en vooral heel “eigen” is, hebben we de verkoop van ons huis en alles eromheen als zeer prettig ervaren. Henrica en Antsje zijn beide heel deskundig en hielden ons goed op de hoogte. Makkelijk contact via mail en telefoon. Binnen 2 weken was ons huis verkocht!

  7 mei 2024

Alle beoordelingen (46)

Kantoorgegevens

Terp 50
8731BA Wommels
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media