office-banner
Makelaardij Libbe Duinstra Logo

Makelaardij Libbe Duinstra

Eerlijk, deskundig en bouwkundig advies!

Overzicht

9,8

15 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie

Certificaten

VastgoedCert

NRVT

NWWI

Talen

Engels, Nederlands, Fries

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Op zoek naar een makelaar die zich écht verdiept in jouw woonwensen? Bij Makelaardij Libbe Duinstra sta jij centraal. Of je nu een huis wilt kopen, verkopen, of gewoon wat advies nodig hebt, samen vinden we de beste oplossing voor jou.


Waarom Makelaardij Libbe Duinstra?


Diepgeworteld in de omgeving: Libbe kent de omgeving als zijn broekzak. Als levenslange bewoner en actieve deelnemer aan lokale sportverenigingen zoals SC Stiens en korfbalvereniging CSL, weet hij precies wat er in de gemeenschap speelt.


Bouwkundige expertise: Met een rijke achtergrond als leidinggevende bij bouwbedrijf Kolthof, brengt Libbe een unieke combinatie van bouwkundige kennis en makelaardijervaring.


Transparante communicatie: Een huis kopen of verkopen kan stressvol zijn. Met zijn heldere en doelgerichte communicatiestijl zorgt Libbe ervoor dat je altijd op de hoogte bent en je gesteund voelt tijdens het hele proces.


Wat zeggen onze klanten?

Onze klanten waarderen onze diensten gemiddeld met een 9,8! Hier zijn enkele ervaringen:


“Eindelijk een makelaar die niet naast zijn schoenen loopt.”


“Een kundige makelaar met kennis van zaken.”


“Zeer goed bereikbaar en denkt mee.”


“Betrouwbaar en rustig in doen en laten”


Laten we kennismaken!

Klaar voor een persoonlijk gesprek onder het genot van een kop koffie? Neem contact met ons op via 058-7620960 of klik op de button hierboven om ons een e-mail te sturen. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!


Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Gwen Dijkstra, Verkoper in 2024

“Toen wij ons huis wilden verkopen hebben wij eerst een adviesgesprek aangevraagd bij Libbe. Tijdens het adviesgesprek hadden wij beide gelijk een goed gevoel waardoor wij alles gelijk bij hem in gang hebben gezet. Er is snel gehandeld en geschakeld tijdens het hele proces. Wij werden op de hoogte gehouden na de bezichtigingen en konden zelf ook de bedieningen bijhouden in move. De verkoop verliep erg soepel en de communicatie was fijn! Wij zouden ze zeker aanraden!”

Medewerkers

 • Libbe Duinstra - NVM-makelaar
  Libbe DuinstraNVM-makelaar
 • Christa de Boer - Assistent-makelaar
  Christa de BoerAssistent-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,8

Het gemiddelde is gebaseerd op 15 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 32% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Gwen Dijkstra

  Verkoper

  10,0

  Toen wij ons huis wilden verkopen hebben wij eerst een adviesgesprek aangevraagd bij Libbe. Tijdens het adviesgesprek hadden wij beide gelijk een goed gevoel waardoor wij alles gelijk bij hem in gang hebben gezet. Er is snel gehandeld en geschakeld tijdens het hele proces. Wij werden op de hoogte gehouden na de bezichtigingen en konden zelf ook de bedieningen bijhouden in move. De verkoop verliep erg soepel en de communicatie was fijn! Wij zouden ze zeker aanraden!

  13 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Wij zijn zeer tevreden over Makelaar Libbe Duinstra. Libbe is een zeer vriendelijke en behulpzame no-nonsense makelaar die duidelijk en transparant is. Deze makelaar doet zijn best voor klanten en is bereid om een stapje meer te doen als dit nodig is. We raden andere mensen zeker aan, om gebruik te maken van deze makelaar.

  1 mrt 2024

 • Dhr. A. Lijcklama à Nijeholt

  Verkoper

  10,0

  Libbe Duinstra heeft ons fantastisch geholpen met de verkoop van onze woning. Persoonlijk, korte lijntjes en inspelen op de wensen van de klant zijn kenmerken die zeker naar voren kwamen tijdens ons verkooptraject. Wij zouden Libbe zeker aanbevelen!

  28 feb 2024

Alle beoordelingen (15)

Kantoorgegevens

Langebuorren 1
9051BD Stiens
 • Ma09:00 - 17:00
 • Di09:00 - 17:00
 • Wo09:00 - 17:00
 • Do09:00 - 17:00
 • Vr09:00 - 17:00
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media