office-banner
Ilzze Makelaardij Logo

Ilzze Makelaardij

Persoonlijk, transparant en verfrissend !

Overzicht

9,6

48 beoordelingen

Vastgoedpro

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Verhuur

Verkoop, aankoop en taxatie


Certificaten

NWWI

NRVT

SCVM

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Wij zijn Ilzze Makelaardij, een persoonlijk, transparant en verfrissend makelaarskantoor in Heesch. Onze aanpak richt zich op samenwerking en past in de huidige tijd. Dit alles met één doel: jouw woning snel en tegen een goede prijs verkopen!


Dat doen we natuurlijk niet alleen. Wij werken samen met een team van specialisten op het gebied van verkoopstyling en woningfotografie. We steken veel tijd en energie in de perfecte presentatie van jouw woning, zodat alle pluspunten optimaal benadrukt worden.

Wij werken met een kleinschalige portefeuille, waardoor er veel aandacht is voor jou, jouw woning én de potentiële kopers. Omdat er meer nodig is dan alleen Funda en een Te Koop bord in de tuin, bepalen we samen welke tools ingezet gaan worden om de woning snel en effectief onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Wij zorgen ervoor dat er over jouw woning gepraat gaat worden…


Ook als je ons inschakelt als aankoopmakelaar gaan we zeer grondig te werk. We begeleiden je tijdens het hele aankoopproces. Zo gaan we mee naar de bezichtiging, onderzoeken de juridische aspecten en geven je inzicht in de bouwkundige staat en de onderhoudstoestand van de woning. We voeren de onderhandelingen voor je, checken de koopakte en de akte van levering. Ook zijn we aanwezig bij de inspectie én bij de overdracht van de woning bij de notaris.

Tenslotte vinden wij het belangrijk om volledig transparant te zijn over hetgeen wat je van ons kunt verwachten, dus geen verrassingen achteraf.

Heb je plannen om je woning te verkopen of een woning aan te kopen en spreekt het bovenstaande je aan? Dan moeten we zeker eens kennismaken!


Ilse en Patrick van Deutekom

Vereniging

Dit kantoor is lid van Vastgoedpro.

Vastgoedpro is de beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals. De 700 aangesloten professionals zijn allen werkzaam in een beroepsgroep binnen de vastgoedsector.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Scheepers, Verkoper in 2024

“Het fijne van Ilzze is dat de verkoop van onze woning voelde als een gezamenlijk project van ons en de makelaar. Ilzze betrekt je echt bij het proces en denkt met je mee. Dat maakt het heel persoonlijk. De communicatie verloopt ook heel prettig. Ilzze heeft ons heel goed op de hoogte gehouden van elke stap. Ze zijn ook heel benaderbaar, en geen vraag was te veel! We hebben ook het idee dat we een goede prijs voor onze woning hebben gekregen dankzij de makelaar: de vraagprijs was goed ingeschat, er is veel werk gegaan aan de presentatie van de woning en na de bezichtigingen zijn kijkers actief door Ilzze benaderd. Je merkt aan alles dat ze je belangen goed willen behartigen. Verder hebben ze voor ons een aantal extra praktische dingen gedaan omdat wij al in het buitenland wonen, zoals het binnenlaten van de kopers omdat die alvast wat wilden opmeten. Zo hoefden wij niet vanuit het buitenland op en neer te komen. Goede service! Wij zijn heel blij dat we voor Ilzze hebben gekozen, en zouden deze makelaar aan iedereen aanbevelen!”

Beoordelingen gemiddelde
9,6

Het gemiddelde is gebaseerd op 48 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 58% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. Scheepers

  Verkoper

  10,0

  Het fijne van Ilzze is dat de verkoop van onze woning voelde als een gezamenlijk project van ons en de makelaar. Ilzze betrekt je echt bij het proces en denkt met je mee. Dat maakt het heel persoonlijk. De communicatie verloopt ook heel prettig. Ilzze heeft ons heel goed op de hoogte gehouden van elke stap. Ze zijn ook heel benaderbaar, en geen vraag was te veel! We hebben ook het idee dat we een goede prijs voor onze woning hebben gekregen dankzij de makelaar: de vraagprijs was goed ingeschat, er is veel werk gegaan aan de presentatie van de woning en na de bezichtigingen zijn kijkers actief door Ilzze benaderd. Je merkt aan alles dat ze je belangen goed willen behartigen. Verder hebben ze voor ons een aantal extra praktische dingen gedaan omdat wij al in het buitenland wonen, zoals het binnenlaten van de kopers omdat die alvast wat wilden opmeten. Zo hoefden wij niet vanuit het buitenland op en neer te komen. Goede service! Wij zijn heel blij dat we voor Ilzze hebben gekozen, en zouden deze makelaar aan iedereen aanbevelen!

  23 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Hele fijne makelaar. Goed persoonlijk contact en geeft duidelijk advies. Ons huis is snel verkocht. Ilzze makelaardij is een echte aanrader.

  18 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Zeer tevreden. Alles was goed georganiseerd en persoonlijk. We zijn tijdens het hele proces goed op de hoogte gehouden en het verliep zoals het zou moeten. Ilzze makelaardij is een echte aanrader.

  8 apr 2024

Alle beoordelingen (48)

Kantoorgegevens

Moerbosch 19
5384MN Heesch
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media